Семейството ми и аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейството ми и аз
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2219 пъти
Здравейте. Първо искам да уточня че не пиша това за да се оплаквам, пиша го просто защото няма с кого да споделя, а много ми тежи вече.

Аз съм момиче на 24 години, без приятели, гадже и живея все още с родителите си и по - малката ми сестра (21 годишна). ОТ както се помня татко е все пиян и тормози майка ми. Много пъти и е посягал, викали сме и полиция заради цирковете, които прави. С майка ми живяхме 3 години на село при баба и дядо понеже ни беше изгонил една вечер, смени ключалката и не ни отваряше. Тогава загубих и приятелите си. Сестра ми не се прибира с дни и постоянно и се угажда дори и за най - големите глупости. Постоянно ме обижда и удря и никой нищо не и казва, все тя е правата. Не мога да започна работа понеже не знам кога ще им скимне пак да ни изгонят, а майка не може да работи понеже има изкривяване на гръбнака и понякога се парализира. В такива моменти никой не я поглежда освен мен. Не можем да стоим и на село постоянно баба и дядо с тези малки пенсии, а и баба се разболя (сърдечна недостатъчност).

Постоянно ми е криво, че не мога да изляза като нормален човек (няма с кого, а и няма как да оставя майка, ако татко е пиян). Криво ми е , че сестра ми излиза и и се дават пари, а аз за 2 години преди няколко дни получих само някакви си мижеви 20 лева. Деленето на двете ни идва от това , че сестра ми лятото работеше на морето, а аз съм безработна от година и няколко месеца. Много пъти съм си мислила да сложа край на живота си понеже вече не издържам, но това не е решение, а и ще оставя майка сама. Много ми тежи всичко, не мога да споделя с майка за да не я притеснявам повече. Дано сега ми олекне малко, че няма с кого да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 623221bc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си работа, каквото и да е, все някакви пари ще получаваш и се изнеси на квартира с майка ти. Ако живееш в по-малък град направо се изнеси от там. Аз така бих постъпила. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e8d9bfd622
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, зная, че те боли за майка ти, но ти нищо не правиш по въпроса. Зная, че е трудно и то доста трудно да вземеш каквото и да е решение- но мисли. Имаш ли образование и какво? Разтърси се за работа, започни контакти с хора. Колкото повече познати, толкова повече възможности да се измъкнеш от това положение, както ти- така и майка ти. Твърдиш, че я обичаш с бездействие няма промяна. Да ще кажеш лесно е на думи- вероятно ще си права, но с бездействие няма развитие и ще си седите така- до кога? Докато се съипеш и ти психически ли. Започни като за начало работа, после и курсове и гледай да по събереш и познанства и пари и подкрепа и до година да се измъкнеш- нали обичаш майка си- действай! Нова година- нов късмет, но от сега започвай да търсиш пътека. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker