Трябва ми съвет за бебета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Трябва ми съвет за бебета
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 4180 пъти
Здравейте! Искам да ви попитам нещо. Очакваме си тризначки - момичета. Бихте ли предложили имена, как може да ги кръстим. Има още 2 месеца, но пък искам да чуя и вашето мнение. И имената ако може да не са много еднакви. Ще съм много благодарна, ако публикувате историята. Важно е за мен и мъжът ми :). Благодаря ви отново :).
Освен това бихте ли препоръчали няколко хубави бебешки магазина, от които можем да купим някои неща. И за креватите да ми кажете, какви е най-добре да се вземат. Отново, благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 21df2e8070
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, честито и дано всичко мине добре.
Може да е изтъркано, но на мен ми харесват имената „Вяра, Надежда и Любов“ за тризначки - така ще имат и един и същи имен ден.
Ако ти е изтъркано и банално, разгледай Библията или просто Календара или търси някакво значение в имената - например имена на кралици, важни жени, на писателки...
Свързани са имената Ана, Мария и Христина - Ана е майката на Дева Мария, а Христина на Христос...
Някои хора се раждат с имента си - моя приятелка роди на Стефановден
Гледай просто да са свързани имената и да са еднакво красиви, за да не се сърдят децата после.
Дариа идва от персийския владетел Дарий, Александра на Александър Велики. Купи си именник, там има много имена, но гледай да са различни, за да не ги бъркат съвсем хората.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 94cb86cce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   САМО НЕ Вяра, Надежда и Любов, че от както известните благоевградски тризначки се появиха на малкия екран не мога да погледна повече жени с такива имена.
Като цяло, само един съвет мога да дам, като дете с оригинално име, не кръщавайте децата на баби, дядовци, лели и т. н. Губи се донякъде идентичността на децата според мен.
Мисля че най-точен отговор може да получиш в Мамита. бг. Те знаят абсолютно всичко. Там намирам от... информация за реферата по биология до... от къде да си купя абитуриентска рокля.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 520d6c2f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами всеки би се досетил за Вяра, Надежда и Любов, но за мен е прекалено изтъркано. Всички тризначки така ги кръщават. Аз лично харесвам имената Кристияна, Сиана, Камелия, Ивет, Жанет, Мишел, Александра, Катрин, Ема, Никол, Дария, Ванеса. И още много мога да ти изброявам. Замисли се за три имена на момичета, които ти допадат - няма значение дали имат нещо общо помежду си. А за бебешките магазини - ние с моят мъж купувахме за дъщеря ни от където харесаме. Общо взето лош бебешки магазин няма, в смисъл като качество. Влез в първия магазин който видиш, разгледай, ако харесаш нещо го вземи и така. И най - важното, да са живи и здрави, пък имена винаги се измислят!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 979dbb5cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Привет. Най-напред, честито! Относно имената: ако искаш да имат имен ден може да ги кръстиш на цветя :). Така всички ще празнуват на Цветница. Хубави имена за тризначки са и: Гергана (за да празнува имения си ден на Герьовден), Велика (за Великден) и Божидара (за Коледа). На мен те много ми допадат, но все пак това си е личен избор и мое мнение. Относно магазините за бебешки дрешки и неща - ние пазаруваме от Джъмбо и много често и от интернет сайтове си поръчваме, за моето бебче, което е на годинка. Леглата ви според мен малко по-късно тях да ги купите. Първо ги слафай в кошари, които също може да се купят от Джъмбо, може и от Комсед.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 68de46f5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Първо - Честита Коледа :) И после- дано всичко мине наред с теб и бебчетата. Това ще е голяма радост. Както се казва с един куршум - 3 заека :) Сега на въпроса: Аз лично бих избрала имена, с които децата да се гордеят. И също да имат имен ден - още един празник за почитане, а и някои вярват, че светеца/светицата ще ги закрилят. И дано е така.
Мен ми харесват: Елена, Ана, Екатерина, Михаела, също и моето име : Христина. Децата ти ще са тризначки, много ще си приличат, дай има поне малко по-различни имена. Според мен ще е трудно да ги различават околните, ако се казват : Аделина, Ангелина, Алисия.. Последното не ми се получи... :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 068901a611
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   На известни хора да кръстите децата - Вяра, Надежда и Любов.
За кръстници поканете тризначките от Биг Брадър - Вяра, Надежда и Любов. Обаждате се и на "Господари на ефира" и вече сте в новините.
Може и на поп фолк певици - Преслава, Десислава и.... Тук имената не са важни. Важна е идеята.
На политици – Бойка, Цецка и Дянка. Съвета ми е - тука е хляба!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4857dbdddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че е добре да ги кръстите на някои от вашите родители :) Иначе за другото не мога да ви помогна :) Честито!!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bcedec4a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От имената Вяра, Надежда и Любов ми харесва само третото. Вече времената са модерни, мисли по - оригинални имена. Вяра и Надежда са отживелица...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ba89459f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Кристина, Александра, Ванеса, Виктория, Даниела, Мариела, Маринела, Рая, Иделина, Полина, Ивон, Ивелина, Никол, Николета, Преслава, Марина, Карина, Камелия, Радостина, Даяна..

Дано съм помогнала и честито! :Р

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 440b2d5cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо честито, леко и безпроблемно раждане на големи розови бебета ви пожелавам и да им се радвате много.
Ако искате коренно различни имена е лесно. Иначе не знам, аз може би бих избрала Дариана, Галиана и Сиана или нещо подобно. Теодора е много хубаво име, Дария, Виктория, Ралица( се казва дъщеря ми) Симона, Галена, Адриана.... решили ли сте да ги кръстите на даден човек или не? Иначе за имена отживелица не съм съгласна и не мисля, че е редно да си кръстиш детето Дженифър например. Иван е едно прекрасно име, Вяра или пък Надежда, Надежда е много нежно, много красиво име, но наистина е прекалено лесно да ги кръстиш Вяра, Надежда и Любов.
За легла аз лично предпочитам сгъваемата кошарка която си има горен етаж( докато е малко бебето е много удобен) и мисля, че ще ти е плюс да можеш да ги местиш лесно. Моята дъщеря спи само в кошарата си и никъде другаде. С нея я водим и в баба и ако трябва да я оставим да нощува, затова съм и толкова доволна.
За количка не знам. Има ли 3-ка едно до друго бебе? Тези на пред които са, ми се виждат много дълги, докато пресечеш първото бебе ще е на отсрещния тротоар а ти още ще се оглеждаш ;)
За магазини не мога да дам идеи, освен Джъмбо който ми е любим, ако сте от голям град. Иначе онлайн магазин най- харесвам http://bebeshkidreshki. com/index. html
коректни са, дрешките им са добро качество, аз лично не съм имала проблем с тях.
Но магазина не ви е най- големия проблем, аз съм убедена, че всяка майка с течение на времето си намира нейния магазин :)Дотогава трябва да пробвате. И не купувайте много дрешки в началото, понеже всички гости това носят за подарък а децата растът доста бързо.
Желая ви успех. Ако имате въпроси съм на среща.
~Рамона~

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a18bea222c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката: Благодаря ви на всички за прекрасните съвети! Към 10. - ама някак си 3 кошарки да взимам не ми се вижда много удобно.. ух, незнам и аз.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cc155ddd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   От авторката: Милички, имам 2 прекрасни момиченца, а другото се оказа момченцее :)))))) Преди 2 дни се прибрахме вкъщи! Благодаря на всички за прекрасните съвети! Кръстихме ги: Симеон, Аделина и Ванеса! :) .. Всички сме живи и здрави. Бебчетата ми се родиха с доста добри килограми. Всичко е наред! :) Някои от дрешките ги поръчахме от даденият от вас сайт за бебешките дрешки! :)) Намерих малко свободно време сега, затова реших да ви съобщя новината :)...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: d358ad0110
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ееееее, честито!!!! :)))))) Да са живи и здрави и щастливи и да имат много късмет в живота!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: dfde74576b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   честито! Тройна радост ви очаква. На мен ми харесват Катрин, Никол, Елеонора, Катерина, Рени, Сара. Може и имена на цветя Лилия, Розалина, Цветелина, Калия. Така ще имат имен ден на Цветница.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 52d0c67625
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Честито, Авторке!!! Да сте живи и здрави, да ви радват много, Нека Бог да е с тях и с вас! Много труд ще има, но пък си заслужава- горда майка ще си, а раждането се забравя. Късмет на всички!!!!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cc155ddd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Благодаря ви много, пожелавам на всеки да се случи такава радост в живота - да бъдеш майка! Повярвайте ми, прекрасно е!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e4776af7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Честито, авторке! :)
Да ти са живи и здрави дечицата и много да те радват!
Хубави имена си избрала. :) :)



Да те питам само нещо ако е удобно, децата ти по естествен път ли са заченати или инвитро... че сестра ми се мъчи с инвитро, но ще видим какво ще стане.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 568b9af50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Честито авторке! Много радост и щастие ви пожелавам.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cc155ddd7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 18, по естествен път ги заченахме :))... Но то ние още от самото начало си знаехме, че ще са близнаци или тризнаци, защото на мъжа ми майка му е имала сестра близначка, а в повечето случаи се предава по поколение и навярно е за това :))

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 06994c0814
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Валерия, Николина, Мануела

 
  ...

...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 3855c04494
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Калина, София и Лора. Според мен тези имена са много хубави, а първото ми е любимо! Весели празници, честито за дечицата и като решите с мъжа ти кои имена сте избрали пиши :) дано да одобриш моите, аз много ги харесвам :*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker