Ето как дори най-близките ти брат/сестра биха те предали - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Ето как дори най-близките ти брат/сестра биха те предали
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3563 пъти
Здравейте, искам да споделя, тъй като се съмнявам някой от близките ми приятели да ме разбере.... Та историята е следната: студентка съм-2курс, сестра ми също и учим в един град. Да разясня-с нея имаме много общи хобита, интереси, като цяло много си приличаме, а същевременно сме като двата полюса. Като характер сме много различни, дори и да не мога повече да го отричам. Винаги сме били много добри приятелки, споделяли сме си много неща, подкрепяли сме се, имахме трудно детство-нашите се разведоха. Но въпреки всичко сме си пазили гърба и сме разчитали винаги една на друга.

Работата е там, че се оказва, че нейният характер е много различен, често сме се карали, била е винаги малко по егоист и т. н. И аз понеже съм и сестра и сме една кръв съм и прощавала всичко. Мислела съм може би, че с времето ще порасне, ще се развие и ще стане по-добра, ще се поучи от грешките си, но.... както се казва вълка кожата си мени, но нрава не.

Та направо към историята: започнахме да излизаме с един колега и познати, /него си го харесвам от 1курс, но той тогава си имаше сериозна приятелка и не съм предприемала нищо, мисля че дори и сега не знае/ и така няколко вечери, понеже тя е 1 курс и реших да я запозная с моята компания и да се раздвижи малко...

Междувременно колегата, който е от друг град, скъса с приятелката си, по същото време и сестрата скъса с нейния. И някъде седмица след това ние си излизахме и я запознах с моите хора. Другата ми грешка беше да и споделя, че много го харесвам, че той има добра работа, готин е, има мек характер и страхотно чувство за хумор и дори един вид "си го заплювам". Такива ми бяха думите, макар че знам че звучат малко детинско... и все пак... Тя не каза нищо и през следващата седмица разбрах, просто разбрах че има нещо между тях-неговото държание и без това ми се стори някак, че се чувства неловко или аз не мога да го обясня.

В същото време тя не издаваше никакви такива знаци че има нещо между тях. Просто ми казаха... не можех да повярвам, че тя би могла да ми го стори това, но.... И така, говорихме с нея на 4 очи дори не веднъж, казах и, че не го одобрявам и съм против това-измислих си добро оправдание, и че го харесвам като колега, но тя не каза нищо.

На последното събиране/когато и те тръгнаха/ дори той ме попита-дръпна ме настрани и му казах че не знам дали съм против това между тях, все пак се виждахме на лекциите, бяхме от една компания, не можех да му кажа обратното... И той го прие като, че ли му давам разрешението си и тръгнаха... От тази вечер на там не съм излизала с тях.. нито на кафе, нито където и да е... просто истината е, че не мога да ги гледам заедно, не мога просто.. става ми лошо... едно такова омразно, че тя така постъпи с мен.. Той е подмятал не веднъж, че съм му сърдита или не знам си какво едва ли не, но аз съм отричала.... просто нямам друг изход... И тук да вмъкна, че може би тя го направи напук, нарочно, макар че не знам защо и е да го прави, понеже и казах че съм против-тя е гадже с него! Дори като се засичаме по коридора не виждам искра в очите и когато е с него! Той я милва, прегръща и т. н... докато тя... е може би по-дръпната и това ме навежда на тези мисли.. Както и да е, исках да споделя огромната си грешка да направя това, като един съвет от мен-не правете това което аз направих. Дори и най-близките биха най-нахално и безсрамно ви предали! Те са от месец вече заедно, а аз... все още съм така... и някакъв гняв имах в себе си от нейното предателство.. и лъжи и т. н. Но просто нито мога да и го простя, нито да забравя. Та въпросът ми към вас е вие как бихте постъпили, ако сте на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4d67efcac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох братя и сестри моля ти се.. Винаги съм защитавала брат си който е с 2 години по голям от мене от каквото и да е било.. А, аз за него съм никоя... Той тренира и има мусколи. Един ден се скарах с едно момиче и почнахме да се бием и тя ме бутна на земята а това става в автобус и аз падам между седалките и тя почва да ме рита в бъбреците както и да е не можех да стана от болка и добре че дойде шофьора да ме вдигне.. След като вече успях да стана ставам и гледам как моя БРАТ седи на седалката и ме гледа от тоя ден ми падна в очите много.. От всеки очаквай всичко.. ;)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5fbb7d37ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, Момиче, то собствената ми дъщеря ме предаде, та ти сестра ти- това което е направила е просто на пук. Сега няма какво да направиш освен да си изживееш мъката, а колко ще продължи... не знам. Нека това да ти е обица на ухото, както и на мен. Сега седим, четем, пишем- но ще мине време и нещата ще се уталожат със сигурност. Сестра ти няма да продължи тази връзка- просто защото ще се насите или ще и мине. Ти ще срещнеш Твоето момче, Но внимавай!!! Моя колежка имаше приятел и то наистина приятел- живееха заедно или по- точно той живееше в тях. Докато в един момент, тя не разбра, че спи и със сестра й и го изгони. Забележи- колежката ми е близначка т. е. той спа и с близначката!!! Сега тя е сама- другата близначка се ожени, после разведе и сега Моята колежка даже и гледа децата и се грижи за нея, а те са и 2-е на брой!!! Внимавай!!! А представяш ли си такава наглост... Просто внимавай! Сестра ти си е такава и Няма да се промени- просто Не споделяй с нея, а когато имаш връзка и се задълбочи- отделяй се и тогава запознавай!!! Успех, Късмет, Здраве и Искрена и споделена Любов!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3f182e5cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Виж, мило момиче, може и да ти прозвучи странно, но тя не го прави съвсем съзнателно. В момента сестра ти е ''засмукана'', ''опиянена'', ''влюбена'', и всъщност не съзнава, колко много те наранява. Но седнете и си поговорете. Кажи й как се чувстваш, така както каза и на нас - читателите. Знам, че те боли. Несподелената любов е много болезнено нещо, а предателството от близък - още повече. Но няма как, такъв е животът. На много хора им се случват същите работи. Просто се опитай да се отпуснеш, излизай повече, не с тях, разбира се, слушай музика, учи, или прави нещо, което те кара да се чувстваш добре. Знам, че е лесно да го кажеш, а знам, че е още по-трудно и да го направиш, но аз вярвам в теб, ще успееш, но не наказвай сестра си затова. Като стане някой фал, ако се разделят, ако се скарат, като й дойде акъла в главата, тя сама ще разбере каква грешка е допуснала. Не се тръшкай излишно. Знам, че е много трудно, но не се ядосвай и плачи за хора, които не го правят за теб. И аз по цяла вечер рева за приятеля си, че нещата не са много розови, а и въобще не искам да се разделяме, а не дай си Боже, ако това стане не знам как ще го приема. Знам, че е трудно, но скапания живот ни поднася и такива катаклизми, пренася ни през всякакви нюанси на съдбата, а ние можем само да трупаме жизнен опит от това и допълнително бонус точки живот :D. Успех ти желая!

*Антония:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7ca675f925
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Сестра или не, тя е жена. И това обяснява всичко. Не разчитай на роднинство в тези неща и следващия път бъди по-умна.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5906032d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хмм... Историята ти наистина е интересна... Амии как да те посъвтевам... Сестри сте и сте си супер близки, но това което е направила сестра ти наистина си е доста подло от нейна страна и както каза ти един вид предателство... Бъди силна и не им показвай че ти пука за тях! Излизай понякога тук-таме на кафе на разходки с тях и им покажи, че не ти пука. Бъди силна : )) Ще си намериш някой по-добър от този. И да ще ти е трудно, но.. Животът е такъв, нали знаеш! Бъди силна и се опитай да не мислиш за него или по-точно за тях ; )) Успех! : )

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6f17154502
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От Авторката: Благодаря за коментарите, говорили сме с нея, естествено, и знае че съм против това и т. н. Но не знае че го харесвам толкова много. Както и да е, сега съм твърдо решена да си търся нова компания, сещате се защо и ще намеря хората, приятелите. Вярвам в това, че който търси-намира! Ще си имам едно на ум и така... Просто бях с дни разтърсена от този факт, вкарвах се във филми.. Дори не веднъж бях на косъм да си кажа всичко на него. Но сега разбирам, че няма смисъл и продължавам смело напред, без сълзи, безсънни нощи, все пак това е живота-поднася ти лимони и ти трябва да се справиш с това. Например да си направиш лимонада от тях. :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7f6bb99bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гадна история, но явно ти си "мека Мария" и сестра ти доминира над тебе ( нищо, че е по-малка, така често се получава ). Казваш, че продължаваш уж "смело напред", а на практика ще си търсиш нова компания т. е. бягаш и отстъпваш. Съвет - не, не и не, в никакъв случай не започвай от тази крехка възраст да свикваш да бягаш от трудностите! Начертай си ясен път в живота - какво искаш, как, защо и т. н. и го следвай неотклонно, може без драма, лакти и борба, но не позволявай на който и да е ( дори майка и сестра ) да ти влияе на решенията и вкусовете! Нали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker