Някога и аз имах семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Някога и аз имах семейство
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2070 пъти
Здравейте, ще разкажа моята история и съм сигурна че има доста подобни случаи като моя. На 25 години съм, баща ми почина когато бях на 13. Имам по голям брат. Живота ми тотално се обърка и май нямам сили да се боря повече. От както баща ми си отиде от този свят за мен живота изгуби всякакъв смисъл. Майка ми стана алкохоличка, а ние с брат ми продължихме да следваме мечтите си и да се борим. Тя ту се оправяше, ту пак пропадаше, но както бивши наркомани няма, така и бивши алкохолици няма според мен. Последните 2-3 години обаче положението стана неспасяемо. Ние завършихме училище, завършихме и университети, но нямаше кой да ни се зарадва на тези успехи. Майка започнала да взима пари на заем от този и онзи, изтеглила кредити от банки, заложила ми златото подарено на бала и какво ли още не. всеки ден нови и нови изненади, всеки ден някой ни търси за пари, а ние дори не подозирахме. принудихме се с брат ми да изтеглим и ние кредити и то големи, за да оправим нейните задължения, макар че къде са отишли тези пари никой не знае и сега сме на дъното. Работим за вноските на банките. Винаги казвам да сме живи и здрави, ще ги изплатим, ще се оправим, но ми е мъчно че така постъпва с нас. Молили сме я поне да спре да пие, карали сме се с нея, не сме и говорили с месеци, но тя просто не се интересува. Някога имах съжсем нормално семейство, което си имаше всичко, празнувахме заедно празниците си, разменяхме подаръци, а сега? Сега какво имам? Майка. която дори не ме пита как си? Жена която вместо да се грижи за нас ни създава още по големи неприятности. Всички се храним по отделно, всеки се затваря в своите 4 стени и всеки се оправя самостоятелно. Няма за какво да живея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: acd96843e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужасно е това, което ти се е случило. Кой знае защо става така... Много са семействата, в които загубата на един от родителите води до разпад. Нищо никога вече не е същото. Иска ми се да ти кажа нещо хубаво, нещо утешително, но не знам какво. Много е хубаво, че с брат ти сте завършили образованието си в тези условия, поздравления за това. Не се отчайвай, въпреки всичко. Майка ти едва ли е мечтала за такъв живот, когато е била млада. Огромната загуба я е съсипала, не всеки човек може да се справи с такъв удар. Някои просто рухват, очевидно, че и тя е от тях. Да загубиш любим човек, с когото си живял щастливо и си свил гнездо е много, много страшно. Не я съди, никой не знае как ще реагира в такава ситуация. Това, което виждаш, не е тя, твоята майка. Това е само нейното тяло, но в него живее един объркан дух, съсипан от мъка и отчаяние. Но животът има и друга страна, ще видиш. Ще има любов и слънце, деца, семейство, щастие. Просто не губи надежда, не се отчайвай. Парите ще се изплатят с времето, само не взимайте нови заеми. Погледни момичетата наоколо, намирай време да живееш за себе си и да търсиш собственото си щастие. Не е лошо и да потърсиш помощ от съответни органи, за да бъде лекувана майка ти, обмислете тази възможност. Не съсипвайте и собствения си живот, едва ли баща ти би искал това. От сърце ти желая кураж и жизнена сила, за да се справиш с живота си. Не се съмнявам, че ще съумееш!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d4bf1faa15
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти страда от алкохолизъм и има нужда от сериозно психиатрично лечение. С молби и обещания тя не може да спре да пие. Трябва по някакъв начин с брат ти да я заведете на психиатър. Докато тя се лекува, гледайте да й изплатите заеми, дано да не са чак толкова големи.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: daba697668
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще намериш смисъл, спокойно!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e14c22fe25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поне имаш брат, на който може да разчиташ. Иначе те разбирам много добре и съжалявам!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 93eacb6033
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   кураж, и аз съм в твоето положение. Целият живот ми се разпадна пред очите. Аз загубих само три месеца след това и брат си. Дръжте се, не се предавайте!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker