Баща ми изневерява на майка ми... и сега какво? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми изневерява на майка ми... и сега какво?
преди: 15 години, 5 дни, прочетена 8547 пъти
Аз съм момче на 15 години от Бургас.
Преди 2 години и половина на 25.01.07 както баща ми си цъкаше на компютъра забелязах, че пише СМС от сайта на глобул. понеже няма никой от нашите на глобул си казах: я да видим какво толкова пише.. Видях само "Радвам се че успях да те направя щастлива [..]". На следващия ден му писах, че съм видял (страхливец съм и не мога да му кажа в очите на-на видях), говорихме и той каза "Няма да навреди на семейството бла-бла...".

Дотук добре (не точно ама..) Няколко седмици след това му набарах GSM-а.. говорих пак с него и той каза край спирам няма вече.. казах си "Най-накрая!" Да-да ама не.. След няколко месеца пак му хванах GSMа неохраняван и неизчистен (доста добре го пазеше известно време). Олеле като ми причерня.. От "да се изкъпем и да се забавляваме мокри и луди" до "Видях в един филм си запазваха час за секс, мога ли да си запазя час за понеделник?".. ама ужасии някакви..

Започнах да правя проучвания.. в момента и знам името, телефоните, предполагам за професията и знам че има поне 2 деца.. един път и звъннах и на домашния (през компютъра и с променен глас чрез програма) Точно тя е няма спор..

Майка ми не знае, няма да и кажа и тя няма да разбере от СМСите защото не разбира много.. Обаче просто това ме яде отвътре и въпреки че вече свикнах с тази мисъл като се сетя и ми е гадно..

И понеже напоследък много често не издържам и изпадам в пристъпи на.. тъпня и тъга, имам много важен въпрос..

И сега какво?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 дни
hash: 0b6dbcfe8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първото нещо, което ми хрумна е да поговориш с баща си (отново). Кажи му, че знаеш всичко (щеше да е хубаво да си прехвърлеш или поне препишеш смс - те, за да ти служат като доказателство). Заплаши го, че ако не престане с тези виртуални (а от написаното по - горе, и реални) изневери, ще разкриеш всичко на майка си и ще го напуснете. (Виждам, че си добър с проучванията) - направи още няколко след разговора... (наистина ще е хубаво да се проведе, макар и вече проведените - нещо като последен шанс).

Ако след всичко сторено хванеш баща си да продължава, говори с онази жена. Обади й се пак с променен глас от компютъра, или пък й прати анонимни смс. Кажи й, че ти си съна на мъжа, с който ходи, кажи й, че знаеш всичко и ако не престанат доброволно ще бъдат пренудени (или поне последиците няма да са добри). Не знам до колко ще помогне това, но поне ще бъде предупредена и малко или много ще се почувства неловко.

Ако и след това нещата продължават по старо му - казвай на майка си. Няма смисъл да криеш - никакъв. Тя има право да знае, че мъжа, за който е омъжена и от който има дете, й изневерява. Никой не трябва да живее в заблуда. Понякога (всъщност, в повечето случаи) истината боли, но тя е много по - стойностна от някаква илюзия...

Пробвай първо с баща си и там любовницата му... ако няма промяна, наистина трябва да кажеш на майка си (поне според мен това би било най - доброто решение).
Успех и пиши как се развиват нещата...
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 5 дни
hash: bd785c6b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   АВТОРА: ми да ама не искам да и казвам в никакъв случай.. ама и просто не знам и как да кажа на баща ми да спре... ддз.. трудно ми е.. а нямам намерение да и казвам на оная че сигурно ще каже на баща ми и... става хамалогия..

 
  ...
преди: 15 години, 5 дни
hash: b8443d8fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не съм съгласна с SFA, браковете понякога са трудно нещо. А хората пишат или казват неща, които не са верни.
Понякога хората не са щастливи или пък това, че знаеш за няколко sms, не значи че знаеш цялата истина.

Не познавам баща ти,нито майка ти, но те са големи хора, които трябва да оправят отношенията си сами.
Аз съм жена и сигурно бих се почувствала ужасно, акомъжът ми изневери. Бих искала да знам, да но само ако тази жена означава нещо за него, а не е просто ... разнообразие и секс.

С истината, дори да е второто е трудно да се живее, защото така или иначе човек ще се почувства наранен, излъган,предаден...Сигурно вече го изпитваш към себе си. Трудно е да прецени човек как е правилно да се постъпи в такава ситуация.

Моя съвет е, не обвинявай и не прави нещата само черни или бели. Говори с баща си,кажи му че връзката му те обърква и вместо да те лъже, че ще прекрати връзката си, просто да ти каже колко е сериозно.
Ако майка ти разбере, нека го научи от него.
Помни, че хората винаги се учат как да постъпват в живота, няма правила, които да се научат, да се вземат като хапче и всичко да е наред. Човек не винаги постъпва правилно, дори да знае, че ще нарани другите и себе си. Времето и ежедневието, еднообразието на всеки ден, са трудни неща в живота. Възрастните колкото и да изглеждат умни и знаещи, повярвай ми самите те искат някой да им покаже на къде да вървят.

Когато човек се намира в сложна ситуация, лесно увеличава проблема и почва да си блъска главата.
Така или иначе ако баща ти има сериозни намерения (което не вярвам, още повече че е с омъжена жена),нещата ще приключат от само себе си, дори и да не е в момента който искаш. Ако не, родителите ти ще се разделят. Ако нищо в семейството ти не е променено и баща ти се отнася добре с майка ти, с теб... Изневярата не значи непременно, че не обичаш някого.

Понякога тя е нещо необходимо, за да осъзнаеш какво имаш. Щегоизпиташ, сигурна съм, когато пораснеш.
Говори с баща ти за всичко това, ще ти олекне. Не го питай за любовницата, а за майка ти. Тогава всичко ще рабереш.
Знам , че ще е трудно да загърбиш проблема, но просто приеми че това са нещата от живота и те се случват независимо от това да ли искаме или не.
Успех! Каквото и да стане те са твои родители и те обичат!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 дни
hash: bb03f0a53a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако баща ти се грижи за теб и майката и е добър баща във всичко останало, по добре не прави нещо. Колкото и да е чудно това е нещо между него и майка ти в което според мен не е добре да се месиш.

 
  ...
преди: 15 години, 5 дни
hash: 68d4de6d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   ПО-СКАПАН СЪВЕТ ОТ ТОЗИ НА ВЕЗДЕСЪЩАТА сфа НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗМИСЛИ.

Моето дете, не е твоя работа да се месиш в интимния живот на баща си. Какво го е довело до тази връзка, как се държи майка ти в леглото с баща ти-ти не знаеш. А дали майка ти не е в същото положение-също не си наясно...
А какъв ще бъде твоят живот един ден като зрял мъж-също не знаеш. Много си малък за нещата от живота. По-добре гледай това, което пряко те засяга.

 
  ...


...
преди: 15 години, 5 дни
hash: b6468cfc3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Кажи на баща си как се чувстваш заради неговата постъпка.И го попитай какъв пример ти дава с тези лъжи?
А ако е толкова нагъл и не те разбере просто спри да говориш с него.Питай го каде са ценостити във вашето семейство и да ли има такива.И още кое е неговото семейство вашето или нейното.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 5 дни
hash: 0b6dbcfe8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №5 - Прав/а си, такива съвети може да изникнат само в моя мозък. ;)

До автора: Заставам зад предното си мнение, ти направи това, което смяташ за редно... (№6 се изказа доста добре, можеш да го/я послушаш)
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: bd785c6b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Автора:
Връзката им не е просто за единия секс.. от всезнаещите смс-и знам че "в началото бяхме като тийнейджъри, но сега вече сме като истинско семейство"

Другото е че майка ми не е имала друг мъж в живота си, и съм сигурен че не лъже защото я познавам..

А за загърбването на проблема, може да се каже че полагам особени усилия да го игнорирам ама.. нещо не ми се удава..

А още нещо.. No6.. баща ми ми дава даже много хубав пример :) какво НЕ трябва да се прави в една връзка.. Не е приятно да получаваш такъв пример от баща си ама все пак съм сигурен че никога няма да изневерявам.. каквото и да ми говорите че не се знае какво ще стане като порасна.. толкова ми е опротивяла тази история, че ще ми остане за цял живот.

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: f8bb2cf18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Виж, аз съм в същото положение, с разликата, че моя баща се е залепил като ваденка на компютъра, нон-стоп е в скайп.. на 17 съм, отдавна зная,че нещо не е наред, уж ми купи лаптоп та да не сядам на компютъра да му гледам глупостите, но..

Един ден се поразрових, имаше снимки с онази ку*ка, проучих малко и гледах да намеря колкто може повече информация на компютъра за нея, оказа се, че има дете, съпруг, че живее във Франция и когато си идва под предтекст да види роднините си, се вижда с баща ми, смс-и си пишат, само че.. За разлика от теб опитах да кажа на майка ми, естествено пред него (да не каже, че му говоря зад гърба) и какво мислиш стана? Отрича всичко, каза,че лъжа, че съм интригант и искам да ги скарам..АБЕ КАКВО ДА ТИ ГОВОРЯ..смисълът беше само,че не ми говори 2 седмици..И после пред майка ми си крие телефона,а като е с мен даже не се и опитва,знае,че знам..и не му пука особено,а майка ми вярва на мен,показах и снимки с нея,поне да е наясно..Честно ли е да я лъже така? А да се прави на перфектния съпруг пред всички останали..Та....
КЪМ АВТОРА: Съжалявам,че го казвам,но е от опит..Опитай да свикнеш с тази мисъл,малко е сложно ама нищо няма да оправиш,ако кажеш на майка ти,а още повече,ако се ядосваш..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 дни
hash: cc0b865fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И моето мнение е да не казваш на майка си, това може да я нарани много, а ти може да се почувсташ виновен без вина. Сигурно не ти е лесно, но вече си голям, човешките взаимоотношения са сложно нещо. Учудваме само това, че баща ти не се е стреснал и не си е взел пооука след като е разбрал, че ти знаеш. Все пак не се предавай, дай му да разбере, че държиш на достойните неща и че ти дължи един разговор поне. Успех!

 
  ...

...
преди: 15 години, 4 дни
hash: bd785c6b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Автора: Как ще се предам бе.. бой до смърт..
а другото е че майка ми имаше тумор в мозъка преди няколко години и от хапчетата след операцията е с мега разклатени нерви.. имаше един период и на мен и на бащата ни беше криво и за една седмица изкара 2 нервни кризи на работа.. а ако разбере за това, с извинение, направо си е*ало меча..

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: a767e7a5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Обяснението за прекарано тежко мозъчно заболяване вече дава яснота донякъде... Не изключвам възможността лекарите изцяло да са забранили секс на майка ти...

Ако говориш с баща си все пак, попитай го ИМА ЛИ ВРЪЗКА заболяването на майка ти с тези факти. Мисля,че там ще намериш отговор на въпроса защо го прави.

И как мислиш-той няма ли право при създадената ситуация-на нормален сексуален живот?
Имай предвид, че ако е напълно безотговорен, щеше досега да се е развел, това е още по-лесно при прекарано тежко заболяване на един от съпрузите, по закон един съпруг е в правото си да поиска развод без да бъде обвияван за виновна страна, в случай на тежко заболяване на другия съруг (нервно или психическо)
и ти можеше да си без баща.
Не се знае какви компромиси и заради кого прави баща ти.

Затова, моят съвет отново е-не бъди съдник, без да знаеш фактите.

От номер 5

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 дни
hash: bd785c6b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Автора: Абе глупости говориш.. след като я оперираха се ОПРАВИ.. остана само проблема с нервите.. и НЕ определено няма значение щом баща ми е помагал толкова много за да се намерят пари за операцията.. проблема е че след известно време е започнал да прави разни работи които не ми харесват и за които пиша в тая тема..

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 0b6dbcfe8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ахахаха, евала на автора. Някой трябваше да каже това на оная №5, дето само обижда по форумите. Дори обижда и SFA вместо да подходи НОРМАЛНО като №3 - (ей това заслужаваше браво, едно 15 годишно момче я направо на... нищо) :D:D

Другия път (№5) като коментираш гледай съветите ти да са поне малко по - качествени.

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 9e40d9b583
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Че коя беше SFA? Това, че е активна не означава, че е права винаги, а и всеки си има мнение и право да го изрази

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 518332c364
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Някои хора тук пишат - примири се, примири се, но предполагам че никой от тях няма идея какво чувстваш в момента (с изключение на номер 9 естествено). Аз пък ще ти кажа не се примирявай. Изкефи ме как си написал: "11. Автора: Как ще се предам бе.. бой до смърт.."
Моят съвет: Нов разговор с баща ти, изяснете всичко от-до. Ясно е, че искаш просто да имаш нормално семчейство. Кажи му го. И ни дръж в течение.

Ale

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: 0b6dbcfe8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От номер 14 до номер 15
Някой да е казал, че тя винаги е права??? Не. ТОЧНО ЗА ТОВА ТИ ГОВОРЯ, ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗРАЗИ МНЕНИЕТО СИ. Тя го прави и веднага се появяват хора, които да я наричат "бездесъща" и още ред обиди. Тя да е тръгнала да нарича някого "боклук, ку*ва, скучубра, червей, неграмотник" и тн. и тн.? Не, не обижда, защото УВАЖАВА мнението на другите, а не ги плюе както прави оная номер 5. Такива хора не заслужават нищо. Щото както тя пишат глупости по неин адрес, така и тя може да пише каквото си иска по чужд, ама не го прави, щото е сметнала, че не е нужно, че няма смисъл да се излага (за разлика от някой хора).

Ама на някой хорица не им стига ума, та да преценят, че ВИНАГИ има хора, които мислят различно от други, и това е НОРМАЛНО (както каза тя).

 
  ...
преди: 15 години, 3 дни
hash: bd785c6b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Автора: Абе аз хубаво да ви държа в течение ама .. нищо ново няма да има в скоро време сигурно.. защо ли? Щото съм страхливец и не мога да отворя приказка за това .. мъча се ама не става.. аз съм си притеснителен по принцип и особено като е нещо важно се вдървявам и нищо не мога да кажа.. кофти а..

И айде моля ви се не се нареждайте тука .. писал съм тук за да чуя мнения на различни хора и да си правя изводи от това.. благодаря на всички и по спокойно де..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 дни
hash: 518332c364
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Стига бе, пич. Та ти си само на 15 и въпреки това си се решил да говориш с него по въпроса. Така че варянта "Страхливец" отпада.

Ale

 
  ...
преди: 15 години, 1 ден
hash: bd785c6b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Автора: Предния път говорих с него, защото ми беше причерняло и ми падна пердето.., а сега ми е много по-трудно.,. а това че съм "само" на 15 не му обръщай внимание.. Научили са ме да мисля като доста по-голям за всякакви проблеми..

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: a6dfc23303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Момче, гледай ти да доставяш радост и щастие на майка си. Не може да искаш от друг да върви срещу себе си и егоизма си. Сигурна съм, че ако с баща ти се бе случило нещо, майка ти до смъртта му нямаше да легне с друг мъж и да не умре от това. Всичко опира до характер,воля и по-широк кръгозор за щастието в живота. Избегналите смъртта след тежко заболяване най-добре знаят това.
Ако това ще те успокои - много народ е луднал, особено с виртуалните изневери в интернет. Явно бъдещето е в такива момчета като вас. Дано имате след време хубави семейства.

П.П. Най-доброто семейство, което познавам досега е именно от деца на разведени родители. Мислех, че не съществува такова. С години все повече ми го доказват.
Спокойно-не си само ти. Погрижи се за майка си.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c35b841c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   :( и аз съм във същата ситуация но баща ми и майка ми се карат но не до такава степен разбрах какво се случва само преди месец но не вярвай че е способен да го направи.Много ми е мъчно и също незнам не смея нищо да направя има нов тел. и вика че е сулжебен но като го взех през нощта имаше само нейния телефон.Звъннах за да се уверя видях че е тя и ..... се почувствах зле нзнам какво да направя .

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c35b841c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   При мен е същата ситуация нямам смелост да му го кажа рева докато го няма и си припомням сички хубави мигове и как може това да се случи не мога да повярвам 15години живеят заедно моите родители и никога никой не е правил така помогнете ми моля ви направо ми идва да се самоубия ужасно е чуството уш че някой те ръга с нож в корема много е гадно незнам какво да направя ако кажа на майка ми сичко ще се обърка . :( Тя ми вярва но не искам да се разделят дайте ми отговор и съвет моля ви :(.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7289929244
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   И аз сам подобно на тази история ама до това не се стига с смс и секс сцени.... Гледам хронологията на компутара му и гледам че влиза в саитове за запознанства. Сега нещата загрупявът и ми писва.. Това се случва наи често когато маиками е нощна смяна. Бъща ми е на 43 а маиками е на 40.. Чуда се какво прави в саитовете на тези години... Нямам думи Извратеняк маиками се чуди как да изкара пари а тои се чуди каде да се навре и да си чати с разни курви(Курви-
разгонени не еб*ни п*тки които искат да им го натикат)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ab44fa4abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Вариантите са 3

1 Казваш на майка си в присъствието на баща си и показваш доказателства
2 Проследяваш ги, снимаш ги и пускаш снимките, а по-добре клипче в нета.
3 Изнудваш баща си за пари, или за некви други неща

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eae98e8b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   # 26, лекувай се.
Ако баща ти не ви оставя ощетени, не дава пари по тая жена, заплатата за вас я дава, какъв е проблема? Щом търси това на друго място, следователно не го получава вкъщи. Казвам ти го, защото съм в почти същото положение, но майка ми знае. Нещата при нас са къде-къде по-сложни.. Е, успех..

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9c47c19e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Най-напред - много, много е грозна постъпката на баща ти, как може да се е разболяла половинката ти толкова сериозно и да последва такова бездушие и цинизъм... :(((

Мъчно ми е за теб, мило дете... Аз като бях на 14 г. някой се обади анонимно и каза на майка, че татко в момента е с някаква жена в дома на баба и дядо /тях ги нямаше тогава/... Хукнах натам, по пътя имах чувството, че целият свят се е сринал. Собствениият ми баща... така да ни предаде. Да, чувствах себе си предадена! Татко унищожаваше семейството ни.
Разтреперана пристигнах на мястото, баща ми слизаше по стълбите - сам. Оказа се, че майка все пак е успяла да звънне в службата му /тогава нямаше мобилни/ и той бил там. Тя му казала да ме пресрещне и той дошъл преди мен. Аз се хвърлих разревана в прегръдките му и той ме успокояваше. До днес не знам дали е било блъф онова обаждане, но нанесе силен удар върху психиката ми.
Просто усетих с цялото си същество, че не е честно хора, които си имат семейство да постъпват по този начин.

Моят съвет е да послушаш номер 6, дори може да кажеш на баща си, че те е срам заради него, че те отвращава и спри да му говориш.
Също намери начин да се срещнеш очи в очи с любовницата. Говори с нея, в правото ти е да й кажеш да се маха. Лошото е, че това което го свързва с нея съвсем не е специален сантимент и ако му стане неудобна ще я предаде така, както майка ти - така че и да ги разделиш, просто ще си намери друга.

За да не страдаш излишно - просто приеми, че баща ти е на по-ниско духовно и нравствено ниво, има и такива индивиди. Даже и в темата ти се включиха 1-2 заблудени душици, както виждаш са мацинство.

Затова вярвай в разумното и доброто - то е навсякъде.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4851fa5062
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Така на 12 съм от Бургас. Моят баща го следя от 1 година, имам съмнения в него, че мами майка ми. Виждам, че се върти в сайтове, където си общува с други. Също така се върти и в гадни сайтове(предполагате какви са). Какво да правя? Да споделя ли на мама?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 018d75f059
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Много мъже/жени се въртят из сайтовете за запознанства под няколко имена дори, с по няколко регистрации в един и същ сайт. Знам за хора, които се забавляват нощем, особено когато половинките им имат нощни смени. Знам, че една неголяма част от завързаните по тоя начин запознанства прерастват и в истински срещи. От тая малка част още по-малка- в някакви по-продължителни отношения. Често хората на по 40-50 годишна възраст изпадат в носталгия по младостта си и компютърът предоставя нужната анонимност за създаване на извънбрачни отношения. Знам, че доста хора на средна възраст като че ли пощуряват по извънбрачни връзки в даден момент от живота си. Често тия връзки отшумяват с времето, човек, ако си е на мястото, отрезвява след няколко месеца и нещата се връщат в руслото си. Не мисля, че е редно да тревожиш майка си. Не мисля дори, че е редно да слухтиш около баща си. Истински вярвам, че той ще изживее връзката си и сам ще я приключи. Не го шантажирай, а по отношение на майка си-препоръчвам ти да я пазиш от излишни нерви. Това не означава да съдействаш на баща си. Покажи му, че не одобряваш и спри до тук. Той е възрастен човек, сам ще спре, дай му време.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ba050a4e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Хах, случайно намерих линк към тази публикация.
Автора съм, вече съм дооста по-голям и вече всичко е много по-добре, доколкото знам баща ми престана с тези негови глупости, явно просто е бил в някакъв период.
Благодаря на всички които са писали тук, тогава наистина може да се каже че черпих сила и идеи от теми като тази.

Благодаря!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 54f3a6c498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Знам, че публикацията е стара, но и аз съм в подобна ситуация.. На 14 съм и вече не съм толкова малка и разбирам нещата.. Преди около 1 година аз и баща ми бяхме с един лаптоп и заедно го ползвахме. Дотук добре.. На няколко пъти влизах случайно в историята в интернет и намерих, че е влизал в сайтове за запознанства. Това малко го приех. След това веднъж ми трябваше лаптопа, а той беше отишъл да пуши на терасата и тогава видях, че е включен скайп-а. Любопитството ми надделя и отворих хронологията.. Видях, че си е писал с някакъв, когото определено не познавах. Хронологията беше само от същия ден * очевидно трита *. Поразрових се малко и видях, че ''мъжа'' пише от женски род * имам предвид пишеше бях видяла и т. н *. Направих се, че не знам нищо за това отново.. След това ми попадна телефона му, без надзор- най- много беше звънял на ''мъжа''. Преди 1 месец максимум го хванах да си чати този път със жена, опитах се да прочета всичко, но не успях.. Само видях, че на няколко пъти и прати целувка.. Вече още малко и щях да кажа на майка ми, че мисля, че си има любовница, но тя сама научи- хвана го да гледа снимките на к*чката * извинявам се за израза, но тя е точно такава *, а той само каза- е какво, не мога ли да гледам.. Направо не знам.. Майка ми не спираше да плаче няколко дни, не му говореше и т. н, но след тази случка забелязвам, че не стои на лаптопа си * преди стоеше повече и от мен, като имате на предвид, че по 5-6 часа стоя.. Майка ми доста често ме пита какво да прави, но аз съм и казала- каквото и да става, че съм с нея и вече ми е писнало от тях и не ми пука.. Не мислех, че и на други бащите им са полудявали след като са навършили 40.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 50519fd8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Темата е стара, но все пак реших да коментирам. Честно да ви кажа всички до един сте заблудени! Как няма да се меси? В такива случаи децата стават по-възрастни и от родителите си ;) както виждате всичко се отразява върху момчето, а баща му и онази развратница си веят гащите и си мислят, че още са на 16. Човек трябва да се вземе в ръце. Какво е това безобразие? Да поемеш отговорността да създадеш семейство, която хич не е малка и после да го зарежеш ей така като стара дреха...

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 450cc84af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Имам подобен проблем, баща ми си има приятелка , а аз разбрах чак днес! Реших да проверя телефона на баща ми, проверих съобщенията и видях че си е писал с някаква жена, сърца целувки.... аз не се сдържах и казах на майка ми. Оказа се, че тя знае, но не прави нищо това е продължило няколко години!! Не знам какво да парвя....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: eec4555054
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   А каква е тази програма, която набира телефони от компютъра и променя гласа?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0f5ba36fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Момче, не се занимавай с интимния живот на баща си.
Понякога точно такива връзки действат като отдушник и държат семейството.
Представи си, че нещата между майка ти и баща ти не вървят в интимен план, но баща ти не иска да си разваля семейството заради единия секс. А срещите му с любовницата му го правят по-спокоен и разбиращ...
Нещата не са черно-бели. Съжалявам, че трябва да минеш през това. Децата заслужават да живеят с утопичното разбиране за семейство, а реалността да разбират, чак един ден, когато са възрастни...
Не се бутай там, където не ти е работа и не дръж сметка на баща си в случай, че се държи добре с теб и майка ти.

 
  ...

...
преди: 3 години, 18 дни
hash: fbf30acdb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Ако баща ти разбере, че си знаел и не си му казал няма да ти прости. Незнам дали в такава ситуация е правилно да се казва истината.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker