Имат ли бъдеще? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Имат ли бъдеще?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3470 пъти
Здравейте! Пише ви майка, която има син на 26г.
Синът ми от половин година си има приятелка на 15г. - умно и красиво момиче. Ние живеем в една къща която е разделена на две и моето момче живее в едната част, а ние с мъжът ми в другата но аз готвя в моята кухня и децата ядат при нас защото на моето момче приятелката не може да готви. Аз на нейните години плетях, готвех и какво ли още не, а тя изобщо не се интересува от тези неща. През повечето време остава при синът ми и му сгъва дрехите, чисти етажът, мие чиниите, оправя леглата но не готви. Сега нали са ваканция и тя през цялата ваканция беше при нас един вид се премести при синът ми за ваканцията. Докато той е на работа, тя спи до обяд, става пие кафе и стои на лаптопа докато се върне от работа и след това си лягат да спят следобед и това е. А той дори й е извадил ключ от вкъщи. Казва че я обича и наистина са щастливи аз ги виждам, радвам се че не я е разглезил да й купува неща. Но... има ли бъдеще с момиче което не умее да готви? ! Та да не чува Господ, ама някой ден ако стане нещо с мен той ще умре от глад.. Разбираме се с нея иначе опитва се да ми помага но не показва желание да се научи да готви... а да не говорим че синът ми преди си имаше приятелка на 21 която поне можеше да готви и планираха сватба но се разделиха и сега е с тази мъничката... А аз скоро няма да имам внуци.

Благодаря че прочетахте мъката ми и споделете според вас дали има бъдеще с момиче като нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8099737a6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Не обвинявай момичето... не е длъжно да готви. Иначе разбирам, сина ти живее при вас, ама да доведе и гаджето си и то да живее при вас ми се струва доста жалко.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d423b81183
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам какнво ти е братовчедка ми когато беше на 15 тръгна с младеж на 26 сега тя е на 18 а той на 29 и още са заедно тя готви и той готви почти същото е като при синът ти

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 890b5e8895
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Аман от властни майки...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cdd78c6489
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На колко години е сина ти? смятам, че разликата им е голяма щом е имал момиче на 21? А до това да готви едва ли е най-важното в една връзка. А да не говорим за внуци няма да стане в близките 10 години сигурно..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 670eb0e447
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Каква мъка, синът ти е щастлив. Защо не си го научила да готви или това не е мъжка работа? Остави ги да се оправят.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 897578c6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това свекарвите сте ужасна работа.... ей тъй като почнете да говорите... тя това не можела онова не можела.... а ти като си можела медал ли ти сложиха? !
Ами все още има време, ще се научи и да готви и деца да гледа и въобще семейството си...
Освен това какво толкова си се разтревожила - за сега са заедно не е казано, че ще вземе точно нея за жена...
И един съвет не им се бъркай, стой си настрана, те ще се оправят!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 74c08dc89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Осъзнай се, моля те, ужасно е да се четат в 21 век такива неща.
Не се обиждай, не се засягай, най-малкото това имам за цел, да те обиждам тук. Но искам да кажа, че всички, които по този начин учат синовете си, да им готви някой и да им слгува, вършат голяма грешка. Един ден това момиче ще тръгне на работа наравно със сина ти, ще гледа и дете... кой тогава е длъжен да готви и да върши домашната работа, дали е редно, дали е морално и човешко ТЯ да се нагърби с нея, помисли?

Младите трябва да живеят отделно. Не в една къща на другия етаж, а отделно от старите. Няма две мнения по това... и както те си изградят живота и отношенията, така ще я карат.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: e6de15a50d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Госпожо, бъдещето на една връзка не зависи от това дали едно момиче или жена умее да готви. Повярвайте ми познавам прекрасни семейства, в които жената не умее или почти никога не е готвила. Лично аз на 15 год. също не съм готвила, но сега го правя перфектно и с удоволствие. На 15 години обаче не съм си и помисляла нито да живея живея, нито да чистя, нито да готвя в чужди къщи. Въпрос на възпитание и самоуважение.
Бъдете спокойна, синът Ви няма да умре от глад. Друг е въпросът, че на тези години той самият би трябвало да може да съществува самостоятелно. Колкото до внуците-това е Божа работа, но мисля че той има достатъчно време пред себе си, за да Ви дари с внуци. Все пак пожелавам го пожелавам от сърце.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3708cf40e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Интимните отношения между лице под 18 години и пълнолетно лице по силата на българското законодателство се смятат за педофилия и подлежат на наказателно преследване. Синът ви може сериозно да загази и да стане обитател на оперделн вид изправителни заведения.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2407eaf9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Абе жено ти не си наред... Това ли ти е най-големия ти проблем. Сина ти е бил за затвор, че е тръгнал с толкова малко момиче. Сигурно е била на 14 когато са се загаджили.

Та отговора на твоя въпрос е НОРМАЛНО Е да не може да готви, защото тя е само на 15 и единствените й задължения досега са били да учи и да си играе с кукли.
На времето нещата са били други. Също така при ТАТО е било незаконно децата под 16 годишна възраст да правят секс, а сега бъдещата ти снаха какви ги върши... Като си дойде времето тя ще се научи да готви, неволята учи.

И поздравления, че си отгледала оправен син, който може да си оправя и чисти сам, защото има някои които едни гащи не могат да проснат. Остави ги да се обичат и се радвай че ти си по-добрия готвач, защото ако беше някоя кулинарка, щяха да си ядат в тях и тогава да се чудиш защо не идват.

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3a60ddd59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Госпожо, синът ви е пълен глупак! Как може да се съглассни с тази връзка? ! Та тя е ученичка в 8 клас? Къде са родителите на това момиченце?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 398c9e9ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стига си се бъркала в отношенията на синът ти и приятелката му. ТЕ НЯМА ДА СЕ ЖЕНЯТ! А ако случайно решат да се оженят, ще си намерят какво да ядат, спокойно. Аз също не мога да готвя- на 19 съм. Мога да правя някои неща, но майка ми е тази, която се занимава с домакинството.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fa5ca1972e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Просто не мога да повярвам, че това е реална история. Но ако все пак е реална, не мога да разбера как може да не ви смущава факта, че едно 15-годишно момиче живее във вас? В крайна сметка тя родители няма ли?
А за готвенето е нормално на нейната възраст да не готви. Та тя е още полудете, полужена, т. е. отговорностите на една непълнолетна 15-годишна не са като на 25-годишна жена. На тези години няма как да има желание да готви - като поотрасне малко ще се научи. Това да ви е проблемът. А и все пак синът ви не е малко момче. Гладен няма да остане - иам магазини, има полуфабрикати, има и готварски книги. Толкова мой познати мъже могат да готвят, защо вашият син да не може?

Иначе важното е синът ви да се разбира с жената до себе си. Това дали готви или не е нещо, което явно него не го смущава по никакъв начин. Той живее с нея и явно са си добре. Има жени, които могат да готвят, ама това не означама, че правят мъжете до тях щастливи.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f053c64fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Би трябвало да се срамувате, че сте отгледали син, който не може да си наготви и чака все някоя майчица отстрани да го нахрани. Бъдещата ви снаха, която и да е тя, няма да му е майка, че да го завива нощем, да го храни и пере. Тя ще му е жена и ще прави секс с него, ще чака опора и защита, ще го направи баща и т. н. Това са съвсем различни неща. Направо е смешно да искате от 15 годишно момиче да готви, при положение, че не сте научили собствения си син на това. Или, доколкото схващам, според вас, това си е "женска работа", нали? Е да, ама не! В кои времена живеем? Днес има готова храна на всяка крачка, полуфабрикати и какво ли не. Оставете сина си сам да прецени как да се изхранва и не си мислете, че без вас ще умре от глад. Няма! Щом се обичат децата, стойте настрани с вашите мрънкания, свекървите са така, никое момиче не е достойно за тяхното съкровище. Престанете да я наблюдавате. Щом той няма нищо против, нека си спи колкото иска и да правят, каквото те решат. Наистина, обаче, много е притеснителна възрастта и, това си е много по-голям проблем от готвенето.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c7c95f8eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Готвенето ти е най-малкият проблем. Това дете родители няма ли, та са я оставили на ваше попечителство? Тя е на 15, учудвам се че изобщо му сгъва дрехите и чисти... И защо синът ти, който вече е мъж, е неспособен да се гледа сам, та му търсите жена, с която няма да умре от глад? Българската истина- след мама, отглеждането на мъжа се поема от съпругата.

Майка ми имаше една приятелка, която работеше в Италия, имаше син и дъщеря, и двамата на по 30, които си живееха в България. Та сестрата слугуваше на брат си, който се държеше буквално като бебе. Когато дъщерята реши да най- сетне да се омъжи, майка им се върна от Италия, защото, цитирам: "Няма да го оставя той да ми ходи мръсен и гладен!!!! Кой ще му пере и готви!!!! " Е, тогава си мислех, че това е мислене 1 на милион, но уви, имало и други такива хора. Ужас!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4919b91acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не и трябва да готви, в затвора тя едва ли ще го посещава (може би родителите и ще осъзнаят, че са такива), там и магазини няма (явно той не знае за тяхното съществуване), ти ще му готвиш и носиш... Дупето знае ли да си го забърсва сам? То в затвора все ще се намери кой да му помага за това, да не питаш после тука :Д

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6ff3011321
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   хора авторката просто завижда на младостта на момичето. Какво значи "аз като бях на нейните години плетях и готвех", това означава аз бях проста и вършех това което очакваха от мен а тя сега прави каквото й е приятно.

Авторке синът ти от глад няма да умре, засега ти го храниш, после има магазини с готова и полуготова храна.
Замисли ли се ако сега го разделиш с нея и той се отчая и никога не се ожени горкия тогава ще умре не само от глад.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4cf10626f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   гледам и не вярвам- от скоро влизам тук в този съйт иии- В този сайт се пише винаги и само лошо за майката- без значение дали е свекърва или тъща или просто Майка- е няма по отвратително същество от майката- тя се грижи, чисти, готви, слугува, отглежда и Всички все недоволни! Е голямо най- голямото зло е Майката- вземете в тези форуми организирайте се и вземете изтрепете майките- вероятно ви е страх- защото от тук четящите може да има и вашите дъщери и те ще вземат пушката срещу вас. Господи прости им- те не знаят какво вършат- най- голямата злина е Вашата неблагодарност към родителите си и неразбирането ви или търсене само на изгода от тях, а когато не могат да ви помагат- сте готови да ги убиете. Пази ме боже от Дъщеря ми!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cdd78c6489
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Защо най -накрая не отговорите на всички къде забога са родителите на тази девойка, как така живее с вас имайки предвид възраста или е от ромски произход? Най -вероятно девойката е била на 14 или по малка когато са се загаджосали? Известно ли ви е, че ако сина ти е пълнолетен както изглежда е под съдно правенето на секс с толкова малко лице? Прокуратурата го смята за педофилия? А вие незнам за къде сте, че сте позволили подобно нещо? Как така я приехте така спокойно в дома си?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2da3e9fa4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Коментар 18, децата са пластелин в ръцете на родителите си, каквито сте си ги направили и каквото сте заслужили, това ще пожънете... има "майки", в преносният смисъл на думата, които не заслужават това да ги наричат "майки", защото трайно увреждат психиката на децата си, и този грешен модел върви от поколение на поколение... повечето сериини убиици, имат травма от майка си в детството... и твърдо ДА-такива майки са за разстрел, нямат право да създават, а после да погубват живота на децата си!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0f23da8136
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   18, ами щом хората са стигнали до там да се оплакват в някакъв анонимен сайт от майките си, то повярвай, има причина. Има много майки, които не се държат като такива. Тази история точно е малко по-различна, тук майката има остаряло мислене и повечето хора всъщност се подиграват на сина й, а не на нея. Когото реално тя е възпитала, но това е друга тема. Има и много момиченца, които се оплакват от майките си за малоумни неща и си получават заслуженото, като хората застават на страната на майката. Трябва повече истории да почетеш, за да си правиш подобни изводи.
От Номер 15

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4f04c1dd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не се притеснявай. Какво, като не може да готви? Аз съм на 19, когато бях на 14 тръгнах със сегашният ми приятел, с които имаме 9 години разлика. То тогава не можех да готвя, но с течение на времето се научих. Живеех при него, нямах проблем, за това не се притеснявай. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aaf92423c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От авторката: момичето е българка и остана при нас за през зимната ваканция, а майка й няма нищо против да остава при нас но се сърди че се прибира на 2 дена за по час. По времето когато ходи на у-ще седи в нас до 10 само.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c0c6e0cbda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Номер 18 е жената, чиято дъщеря и е дала книгата " Отровни родители", и тя не може да приема факта, че не се е справила като родител. Колкото и да защитавате майките госпожо има някои, които си заслужават всяка дума казана по техен адрес. Спрете да се включвате във всяка тема, за да се правите на онеправдана майчица, защото за да се стигне до там Вие също имате вина.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4cf10626f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторке, здравей! Аз също съм майка. Дали имат бъдеще- бъдещето ще покаже. По отношение за готвенето- аз също не можех да готвя, когато се омъжих и какво от това. Сега готвя, пера и т. н. Хората са казали- когато им дойде яйцето до задника- ще се оправят и това е най- малкия проблем. Проблема е, че е малка приятелката му, как са я пуснали родителите и въобще да живее у вас- познавате ли родителите й. Дано да е стойностна и отговорна, но не забравяй- много е малка, много!

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6eb769f93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Синът ви си взима жена с която да гледат дете! Не втора майка която да го гледа! Тя не му е майка и спокойно вашия син е достатъчно голям да гледа дете а не да го гледат него! От такива майки като вас са нещастни деца като сина ви! Що се отнася до готвенето и аз неможех една манджа да сготвя ама като се роди детето сега съм фурия в кухнята!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7f40cde87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Да ти имам и „мъката“, авторке. Явно момичето е една нормална тинейджърка, макар че не разбирам, кои родители позволяват на дъщеря си да се премести при приятелчето си на тези години.
Аз иначе на 15 се интересувах само от учене, учене и пак учене и не съм помагала в домакинската работа, а ето ме днес - изучих си се, започнах работа, задомих се и съм в майчинство - пера си, чистя си и си готвя. Нормално. На 15 не ми е било това работата. Бъди щастлива, че изобщо върши домакинска работа, защото на тези години не познавам момиче да го прави, камо ли в чужд дом.
Дали имат бъдеще? Времето ще покаже, но на 15 и без това е рано да се задомяваш. И синът ти е твърде малък, ще има приятелки, надявай се да се спре на тази, защото има истински харпии

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 0254692ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ахъ... Минало е доста време от публикацията, но все пак ще се включа с коментар.
До колкото разбирам проблема ти е, че тя не може да готви, а не това, че в къщата ти се манесло непълнолетно момиче, че и се питаш дали имат бъдеще.
Баща съм на две момичета и не бих си задавал такъв въпрос, нито пък бих допуснал да живее с някой като сринати, който би трябвало да се занимава с момичета далеч по-големи от нея.
Ти и родителите на момичето сте за пребиване.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 7e57fc83fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Абе как така живее у вас. Та тя е само на 15. Що за родители са това. Сърдели се. че стояла до два часа.
А и май това е педофилия. Той е на 26 тя на 15.
Додякъде е добре. че е в дома ви защото може да ги контролирате какво правят. Внимавай да не те направят баба скоро.
А и проблемът на едно момиче на 15 не е че не може да готви. Има много по-голям проблем. Трябва да заляга здраво над учебниците поне образованието да си завърши. Да си намери хубава работа. Ако има стабилна работа все някога ще се справи и с готвенето. Ще се изхрани все някак.
Не са онези времена когато ти си била на 15. Сама забелязваш. че времената са се променили. Ти си можела да готвиш но момичето не може.

А и защо не кажеш на сина си. че си против толкова малко момиче да живее у вас. Кажи. че си против.
Как въобще позволяваш подобна връзка.
Не са времената когато ти си била на 15. Проумей го. Хората вече не се женят толкова млади освен циганите де. Сигурна ли се. че не са цигани. Чак си се разтревожила и дали ще има бъдеще връзката им.
Ще ти го кажа така че да ме разбереш може би синът ти ще смени още 10 приятелки преди да намери подходящата. коята може би ще може да сготви за да не умре синчето ви от глад. Както и момичето ще смени 10 мъже преди да намери подходящия. Така че е излишно да се тревожиш. че момичено не може да готви. Такива са времената в които живеем.

А и редно ли е да възпитате сина си да си търси слугиня. която да му готви чисти пере и др. Не е ли редно да поделят грижите по дома в който живеят. Или мислите. че това е женска работа. Как мислене като едно време.
Майката спира да то отглежда и почва жената. Осъзнайте се.

Като прочетох заглавието на темата си помислих. че става дума за връзка в която единият е наркоман. алкохолик или злоупотребява с хазарта а то какво било. Заради готвенето. Прочете някоя ат темите и ще разберете. че хората имат сериозни проблеми с които не могат да се справят лесно. Така че вие проблем нямате.
Да ви имам проблемите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker