Изневяра. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Изневяра.
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3601 пъти
Здравейте! От на 26 години, не съм грозна, работя като лекар, живея в голям апартамент, имам съпруг-инженер, три прекрасни деца, кола, куче, много чудесни и невороятни приятели и колеги... на пръв поглед приказка, но не е така. Всъщност страдам. Преди месец разбрах че мъжът ми, с когото живеем от 4 години заедно и когото обичам много, ми изневярява. Разбрах го, защото в портфейла му имаше снимка на някакво момиче, хубаво, русокосо, около 22-23 годишно. "Уж"случайно попитах мъжът си за разните му познати и стигнах до нея. Оказа се че му е колежка, която не познавам, отскоро дошла, при това омъжена и с деца. Естественно, той не се усети. Аз се почувствах и унизена, и оскърбена, все пак съм и майка на децата му, нали? Не съм казала на никого, дори на майка си, не знам защо, струва ми се че ако кажа, ще изляза пълна глупачка. Забелязах също, че отскоро той си смени парфюмите и дезодорантите(по принцип мрази NIVEA FOR MEN, а сега си слага само от него)и че почти не се интересува от мен, от работата ми. Аз не си промених държанието към него, но искам да му покажа по някакъв начин че дълбоко ме е оскърбил. Не искам развод, защото децата са още малки, а зная какво е да живееш при разделени родители. Не знам, какво да правя? Не желая скандали. Благодаря предварително, и много моля, без епитети и подигравки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2ee38ccd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Сложно, но действително положението е сериозно, щом си носи и нейна снимка. Не става дума само за секс, а явно човекът е хлътнал.
Имаш два избора - или да се разведеш въпреки всичко, или да простиш ДЕЙСВИТЕЛНО и да продължиш с живота си, но той трябва определено да спре да се вижда с нея.
В крайна сметка изборът си е преди всичко негов.
Съжалявам, но си направила голяма грешка да се задомиш и да родиш толкова млада, просто хората се променят и така се случва, че си намират понякога половинка другъде. Не вини любовницата му, най-вероятно и тя е в подобна на твоята дилема като майка и съпруга.
Всичко ще се нареди с времето. Само те съветвам да не правиш драми и скандали. В днешно време да имаш разведени родители е нормално, проблемът е, когато семейството се превърне в бойно поле. Не забравяй да запазиш добри отношения с бащата на децата си при всички положения, за да може те да израстнат все пак с двама родители. Омразата и отмъщението не са добър съветник. Дали бракът ви ще просъществува не е толкова важното за тях, по-скоро е важно да имат родители. Горе главата, животът продължава.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 89f8c812f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Просто му покажи, че знаеш. Без скандали и истерии. Нека да си знае. И ако продължи, следва сериозен разговор, от който ще зависи решението. Сега ще почнат да ти обясняват как е нормално и в реда на нещата мъжът да кръшне, щото, видиш ли, така е устроен. И ти трябва да се примириш с това. Не ги слушай. Щото ако беше изневерила ти, щяха да те залеят с помия, без да се замислят дори. Вместо това като за начало му покажи, че знаеш, за да престане да си мисли колко е изобретателен и как ти даже не се усещаш. Действията и поведението му след това ще ти покажат какво да правиш след това. Направи, каквото ти диктува умът и вътрешното усещане, но не влизай в безсмислени скандали и препирни.
Как не разбраха тия хора, че една изневяра се приема тежко, защото не се касае до едното чукане, а до това, че, предприемайки го, всъщност ти предаваш човека, който ти вярва и те има за част от себе си. Ама докато някои хора мислят не с главите си, а с други органи, така и ще продължава.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9ff7f58e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен ако е имало нещо междо тях едва ли ще говори за нея пред теб изобщо. Снимката не доказва, че са правили нещо, докато той не ти даде обяснение няма как да си сигурна. Не винаги всичко е както изглежда

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 784c773335
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ами, поговори с него, но ако наистина нямате проблеми в семейството, мъжът ти е един тъпак, казвам ти го като мъж! Не съм семеен и не мога да ти дам някакъв конкретен съвет, но лично аз такова отношение не бих търпял и никога не съм го правил. Знам какво е да ти изневерят и чувството хич не е приятно, цялото взаимно доверие се срива за един миг

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 05b714b59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Малко ми е чудно как работи авторката като лекар на 26 години. Няма физическата възможност за това. Има 6 години учене, 4 специализация. А пък как успя да роди и три деца и да учи медицина ( ако са тризнаци ок, или има двойка близнаци ). Както и да е. Мъж който носи снимка в портфейла си през 2013 година -пак не ми се вижда достоверно. Кой в днешно време носи снимка на хартия, има телефони и пароли.
Няма да давам акъл на авторката. За мен тази тема е лъжа съшита с бели конци.

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 20507aea06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От цялата история, едно не можах да разбера: как на 26 години си успяла да се омъжиш, да родиш 3 деца, да завършиш, да специализираш и да работиш като лекар? Много ми е интересно как се случват тия неща. Не за друго, ами да почерпя малко опит :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bc29cf9b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До № 3. Имах една колежка, която си имаше и съпруг и гадже. Дори ги беше запознала- когато я попитах защо го прави- отговора беше:Когато нещо е пред очите на човек- не се забелязва. Така, че не се знае има ли имал ли е и какво ще стане.
До Авторката: Подобна драма и аз изживях. Просто престана да ми пука. Той не пожела да се разведе, аз не настоях, а сме говорили по въпроса. Хем го прави, хем иска да си е в къщи. Нещо като зло куче- сам не гризе кокала, но и на друг не го дава. Примирих се- винаги съм имала къде да отида- защото имам и собствено жилище, а в това в което живеем е общо, но не го направих. Сега вече нещата олегнаха или просто не ми пука. Не кръшка толкова или поне аз не разбирам или пък не следя- знам ли... Само се опитай да си съхраниш здравето и нервите- ще ти трябват, деца имаш и трябва да ги обгрижваш с любов, а когато си нервна- не става. Не е нужно да ти давам съвет и то точно на теб- ти си лекар. Запази си здравето- моля те!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b5ddfa3e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Невероятно съвпадение просто - ти си на 26 години и за 4 години си успяла да родиш 3 деца, а и 22 годишното момиче от снимката било омъжено - също с деца :))).
Някакво изследване на тема "млади многодетни майки" ли правиш?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4cba24f888
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ИМАТЕ ТРИ ДЕЦА И ТИ СЕ ОПИСВАШ ТОЛКОВА ПОДРОБНО??? ТАЗИ ИСТОРИЯ Е СКАЛЪПЕНА.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4cba24f888
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи той носи снимка на колежка в джоба си, ти го питаш за нея, ама той не се е усетил? ! Тука има нещо измислено

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8abaddcf98
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   за мен това просто е измислена история

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c545b54a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Първо ти свалям шапка затова, че искаш да си запазиш семейството и държиш повече на децата си, отколкото на себе си. Аз съм мъж на 30 години, но се надявам въпреки това да се вслушаш в съвета ми. Колкото и да те боли и да си обидена трябва да си дадеш сметката, че никой не е застрахован от грешка. Едва ли когато сте се оженили той си е правил планове да ти изневерява един ден, но така или иначе такива неща се случват в живота. Трябва първо да си отговориш можеш ли да простиш такова нещо и как би искала да се развият нещата между вас. След като вземеш решенията си, просто седни и му кажи всичко. Знам, че ще е трудно, но не го нападай, не бесней, не си отмъщавай ако наистина искаш всичко да се оправи. Ако той е човек сам ще се самонаказва дълго със собствената си съвест. Вярвам, че ако постъпиш така той ще ти признае всичко и ще намерите начин да излезете от ситуация, ще ти обясни какво му липсва и т. н. Истината е, че за да се стигне до там нещо между вас куца. Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bf18306c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мислех да пиша, защото съм преживял ужаса на изневярата, но наистина има нещо скалъпено тука. Ако някой се интересува как да преодолее изневярата има сайт, специално направен само за изневярата - доста полезен при това:
izneviara. com
прочетете това-онова, преди да тръгнете да правите скандали, да биете партьора с тигана по главата или да посягате на себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2ee38ccd48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 14 - много драматизираш обаче. Хората преживяват какви ли не ужаси - природни бедствия, болести, войни, нашата „ужаса на изневярата“. Направо ужас! Да ви имам и проблемите.
Между другото, сайтът който препоръчваш е комерсиален. Човекът просто се чуди, как да си пробута курсовете. Изневярата не е някакво природно бедствие. Умният човек мисли, преди да прави глупости

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bc29cf9b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До Авторката и №13
"Първо ти свалям шапка затова, че искаш да си запазиш семейството и държиш повече на децата си, отколкото на себе си. " Това никога и от никой няма да се признае, нито от съпруга, нито от децата ти. Бъди убедена! Така пропилях живота си и аз. Сега съм на 50г. съпруга ми е с мен, но си прави изцепки и до сега от време на време- да помага ми винаги, когато става въпрос за родители и общи дейности, но си гледа него си. Дето порасна и ми се казва, кой ти е виновен- да си гледала себе си... да ти кажа- страшно боли, защото останах при баща й защото и времената бяха други, друго беше отношението към разводите, а и за да мога да и дам сигурност и стабилност, защото финансово нямаше кака да се помага и да достигне там- където е сега... Така, че знай- няма по- неблагодарни от децата. Така, че сега съм сама като куче. Загубила живеца и вярата в хората, а това го направиха най- близките ми хора- съпруг и дете. Просто ме предадоха и ми Благодариха страхотно с разбито здраве и не зная на къде да тръгна. Благодаря се, че работя и това ми е развлечението, за риятелки- ами имах малко но истински, сега и с тях не ми се говори- няма какво да им кажа и само плача. Не си представях живота по този начин.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f8d59fc86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16, всъщност близките ти са прави. животът ти е следствие от ТВОИТЕ решения и те не са виновни. ти си направила избора си и не е коректно да ги обвиняваш, след като те не са те молили, не са ти обещавали нещо различно и не са те лъгали.
дали общественото мнение е много важно за теб, дали просто не си имала смелостта да напуснеш мъжа си, няма значение. не се изкарвай жертва, защото наистина решението си е било твое.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bc29cf9b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   №16 до №17
Не обвинявай, защото ти може би ще попаднеш в същото положение и може би по по- лошо. Каквото правиш го правиш за добре, да и добре ги остроих, но занемарих себе си- но поне живях достойно, а не като мърша- защото за мен и някой може и да заплаче, но за мършите едва ли. Поне нещо излезе от живота ми и оставих нещо на тоя свят и такива като теб може и да се гордеят от такива хора и да се мъчат да им станат приятели, а ти какво стави след себе си?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker