Злочеста съдба или си въобразявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Злочеста съдба или си въобразявам
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2750 пъти
Смятам да започна от началото, от самото начало.
Дете на разведени родители съм като мн хора. Бях на около 4 - 5 годинки когато се е случило това. От тогава не съм виждал баща си ( видяхме се но след 10г. за това по-нататък). Бил е алкохолик малтретирал я е и т. н. От както се помня живеех с баба и дядо. Той също е алкохолик, но не е лош като цяло. Пиян всяка вечер вдигаше скандали на баба, а тя беше диабетичка и вдигаше много високо кръвно. Малко Преди 10-тия ми РД тя почина. Имаше тумор в мозъка откриха го оперираха я. След операцията месец и половина по-късно почина, толкова бързо се случи всичко. От тогава живея с майка си и приятеля ?. Бяхме като непознати. Да виждах преди това майка си на месеца 2 пъти най-много. Приятелят и се заяждаше за всичко и за най-малките неща всеки ден. В момента в който си потърсех правата ставаха скандали.. абе изобщо бях виновен за глобалното затопляне едва ли не. Той всяка вечер и повтаряше как нищо няма да стане от мен, колко съм мързелива и какво ли още не. След няколко години реших все пак да потърся баща си. Знаейки, че не е хубав човек но просто исках да се обедя сама. А там то бяха лъжи глупости изобщо почувствах се много наранена. Последно време на 3 - 4 пъти приятеля на майка ми ми налита на бой, но се стигна само до дърпане и блъскане, но стресът за мен си беше голям. Взех да изпадам в депресий и за да не мисля за семейството си излизах колкото се може по-често. Започнах сеериозна връзка мислейки си, че там ще съм обичана и ще съм важна за някой, но се оказа една илюзия. Започнах да водя несериозни отношения с момчета и не се влюбвах, а тем щом знаеха, че нямат сърцето ми някакси започваха да ме преследват, за да ме спечелят. Не им давах надежда, но не ги и отблъсквах. Харесваше ми така и знам, че не е добър избор, но и сега ми харесва. Последно време майка ми взе да ме обявява за луда. Приятеля и искаше да бие дядо, а той беше една седмица вкъщи след операция. Винаги съм искала всичко хубаво за всички и не ги мразя каквито и да са аз ги обичам, а те ми казват, че съм луда. Защото съм спяла много или къп други глупости. А от скоро се опитват и да ме изгонят. Изнесох се веднъж, тогава майка ми ми се моли и идва всеки ден за да се прибера. Мисля, че не е виновна тя, а че приятеля и я настройва, защото всеки път в който замине на път тя е прекрасна, а щом е тук се заяжда често. Стоскам зъби и продължавам нямам друг избор. Просто искам любов като всяко същество. А дали не съм нормална найстина вече си мисля, че може би аз съм проблема. Не съм виновна, че съм се родила все пак, незнам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: a89f375885
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма такова нещо като злочеста съдба, просто си попаднала на кофти семейство. Всички не са читави. От теб обаче зависи, дали ще си една от тях. До този момент изглежда, че гордо вървиш по стъпките им (отношението ти към момчетата). Съветвам те да си намериш работа, ако си над 18 г., да си намериш квартира и да почнеш на чисто, далеч от влиянието на асоциалното си семейство.
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0f07d455a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   много кофти за дядо ти и баба ти, а ми се струва, че майка ти може би няма друг вариант освен да живее с приятеля и, или си има нейни причини. така че опитвай се да не се караш с него, а ако си пълнолетна си търси работа и помагай на майка ти и се отдели на квартира. и престани с тия момчета, не се дръж като к.... а
ще намериш любов, но гледай да си поуредиш живота и бъди опора на майка ти

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker