Свекърва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Свекърва
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2310 пъти
Реших да пиша тук, тъй като е анонимно и много ми тежи. Живея с бъдещия си мъж, на лято ще правим сватба. Но ме тревежо това, че нямаме собствено жилище, а той все говори за деца. Навсичко отгоре живеем с майка му и баша му. Свекървата е много досаден човек, но пък е перфектна домакиня. Адски ме приетснява това, че той ще иска това и от мен. Сега съм в дилема дали да се изнесем от майака му и баща му или да живеем с тях, а те много ме нервират.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: e2e2a0eb00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Авторке, все пак възрастните хора са в дома си. Ако не можете да изкарате за един наем, то какви деца ви гонят? Да имаш деца е най-скъпото удоволствие, ако сега ви се опъват парите за един наем, откъде ще имате пари за дете, когато ти няма и да можеш да работиш? Съветвам те да си спестиш парите за сватбата и да действате по-скромно, но за сметка на това да се изнесете на квартита като повечето млади семейства, само така ще можеш сама да си въртиш домакинството, както на теб ти харесва. Нямаш право да се дразниш от хора, които си живеят в дома си. Вие сте натрапниците и ще трябва да се съобразявате. Децата могат да почакат, докато си стъпите на краката и успеете да си осигурявате един среден доход.
Ева

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 59232f508d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аидеее почва се ся в продължение на 786459 коментара ше има мамино сиче зарежи го тои не е мъж хахахах. Хектор

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fe5df2fafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хектор, 100% живееш при майка си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: aad246d5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до Хектор и Анторката
А нима тези коментари няма да са верни? АМи като няма и мацкана да си мислят- две глави са повече от една, а и не е късноу както ти казваш- до лятото я камилата- я камиларя. Другото е не може и душата в рая и да ти е до края... Така, че човек излира- няма пълно щастие, а е и рано да класифицираш свеки като досадна-преди малко пос друга статия една как беше писала, миж майката на булката и тогава се жени- права е каката, ама същото важи и за бащата на младоженеца. Аз съм баба и това е Много вярно, ако искаш да си щастлив с жената или мъжа- съответно, трябва да се запознаеш с родителите, ако ти допадат- дерзай, тогава със сигурност ще са щастливи. Ако смяташ, те са си те, а ние сме си ние и сме си отделно и т. н. - няма да я бъде тая работа- рано или късно някой ще изреве- дори и на луната да идат и с родители да се не срещат. Прочетат в народното творчество даже са ги сватосвали още от малки- защото си се знаят и от една черга да са. В тоя глобален свят, не може да е същото- но трябва да видиш родителите и да прециниш, дали родителите на партньора имат същите ценности кото твоите родители, па ходи и се качи на луната после и там живей. Бъдете щастливи, ДЕЦА!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a5e66c8509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Говори със съпруга си къде ще живеете като семейство. Няма лошо, че сега сте при родителите му, но те съветвам да обмислите варианти за излизане под наем или покупка на жилище.

Какво лошо има, че ще иска да си добра домакиня? Гледай кое как прави и се учи. И аз звъня на моята да я питам за някои рецепти, защото обичам съпруга си и искам да е добре. Тя му е майка, не ти е враг.

Оскъдна информация си дала и не става ясно кое те тревожи- евентуално сравнение меджу вас двете ( не в твоя полза) или това, че сте жилищно необезпечени.

Да създадеш семейство не е само да вдигнеш сватба и после да се оплакваш как живеете със свекър и свекърва, защото времената са трудни и нямате пари за свой дом.

Мисля, че един разговор на тази тема е наложителен.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fd0805dc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Едва ли е, чак толкова зле положението да живее със свекърва, аз напрактика почти живея с такава и нямам сериозни оплаквания. Какво по-хубаво от това семейството на мъжа ти да те приема в дома си като тяхно собствено дете. Направете си сватба щом и двамата желаете това, поживейте си малко така, а през това време можете да си направите собствен етаж или да поспестите малко парички за някоя не толкова голяма къщичка. Да излезете на квартира едва ли пак е най-добрия варият да храните чуждите хора с наем и да плащата още разходи. Ако ти не си добра домакиня не мисля пак, че изобщо си готова за семейство. Една жена ако нищо неможе за къде си тръгнала да се жениш. Всичко е до компромиси и желание, ако си много наблюдателна и търпелива много можеш да научиш от свекарвата си. Знам, че е друго да сте си само двамата , но всичко с времето си.
Незнам също колко е голяма жилището в което живеете дали не стига за две по-малки?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ac9985b58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не станеш не перфектна, а поне добра домакиня бъдещото ти семейство го чакат много неприятни моменти!
Лично за мен като мъж няма да има по-голям кеф от това съпругата ми да бъде добра домакиня. Вярва, че всеки нормален мъж го желае, така, че прави си изводите.
С какво толкова те нервира свекърва ти? От написаното съм склонен да си помисля, че проблемът е в теб не в нея.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: d7c504caa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Изнесете се! При всички случаи ще се породят конфликти, щом те са си в дома, досадни са и пр. и пр. Ти и с майка си и баща си да си ще видиш, че накрая ще се изпокарате. за това преди да си развалите отношенията по-добре мислете да се отделите.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fd0805dc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 4 не съм съгласна родителите ли са фактор за да се ожениш за когото и да били. Ти едва ли ще създаваш семейство с родителите аве не мисля, че това е най-важното.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e1e96d2b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3 нема да се изказваш без да знаеш каква е истината ти познаваш ли ме че да знаеш дали живея с наще? Хектор

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: eb20578bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Еми нормално е всеки човек израснал в добре среда да иска и неговото семейство да е подобно и неговите деца да растат в добра среда. Най-добрият ми приятел израстна в семейство, в което родителите му всяка неделя излизяха заедно с децата и ги водеха в някой парк, в близкия град или някъде просто семейно на разходка. Майка му го водеше по музей, куклен театър, кино и т. н. и винаги беше сготвено в тях. Сега се ожени като просто инициативно вярваше, че така е във всяко семейство. Да ама жена му до близката градинка едвам води децата камо ли да ги заведе на кино или някъде другаде (да вметна само, че тя си седи вкъщи и има време, а той печели доста пари и нямат финансови затруднения), а живеят иначе на филии намазани с нещо. Очакванията му не бяха покрити, защото беше свикнал на друго и очакваше и за децата си друго, ама в крайна сметка такава жена си е избрал.
Та така и с твоя - много неща в семейството той ще възприема за даденост и ще очаква, че и във вашият дом ще са така. То и аз съм така - отгледали са ме с внимание и ще очаквам един ден и мъжът ми да проявява внимание и отговорност към децата.
Затова ти предлагам преди да се зажените да поживеете малко време заедно и да видите дали си пасвате. Смятам, че е хубаво двама млади да живеят заедно и то не заради свекърви и дрязги с тях, а за да могат да се опознаят. Докато не заживееш някого сам, не го познаваш истински. Инче ти не знаеш той къде си хвърля чорапите, кой му вдига масата, кой му хвърля боклуците - може и майка му да го прави, а и вързастните винаги се месят в отношенията и вземат страна. А пък и той не знае ти дали ще поддържаш реда вкъщи и т. н. Опознайте се по-добре преди да встъпите в брак.
Ана

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: ac9985b58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Чувала ли си израза:
Любовта на мъжа минава през стомаха?
Прави си изводите!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker