Хванах брат ми с мой дрехи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Хванах брат ми с мой дрехи
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 3480 пъти
Имам сериозен проблем и не знам какво да мисля и да правя. На 21 съм, а имам брат на 17, живеем с него и с майка ни, защото баща ни ни изостави. Преди няколко дни се прибрах от работа по-рано, защото не се чувствах добре и явно братчето ми не е очаквало това, защото като се прибрах го хванах да стои пред огледалото, надупен с една моя секси нощничка, а отдолу с мой прашки и сутиен... направо бях като гръмната, а той ужасно се уплаши, затвори се в стаята си и само отвори, та да ми хвърли дрехите.. За дрехите ми стана гадно, но не те са най-важното.. Не знам какво да мисля и да правя, не съм казала на майка, но когато се опитах да го попитам затова, той само каза забрави и не очаквай да ти кажа нещо. Казах му, че няма да го издам и че може да ми сподели, а той ми каза, че е искал да види какво е. Чудя се дали е гей, или просто е искал да експериментира, но ако го бяхте видяли как се беше надупил и си гледаше дупето... все едно е някоя кифла. А всъщност като се замисля преди съм си намирала понякога бельото не така, както съм го оставяла. Обаче тогава не съм обърнала внимание, ама ето сега се замислям... Какво да правя, хора? Посъветвайте ме, да кажа ли на майка ни, или да запазя тайната на братчето си за сега и да видим натам какво ще стане?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: c747d11bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не й казвай. Той е объркан, ти също.
За гащите: след като ги изпереш ги мини с ютия ;)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 12a640b25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хаха, сладур. Послушай 1 и наистина не казвай на майка ти. Кажи и на него, че няма да казваш на никой, за да се успокои. И да не ползва твоите дрехи, а да си купи негови. :D
Понякога, когато човек си няма занимание, започва да прави простотии. :) Ако все пак след време се окаже, че е гей, кажи му, че повечето от мъже, които си падат по мъже, не харесват женствени гейчета.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6f4caed316
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Според мен авторката не трябва да говори по темата. Има мъже-фетишисти например, които просто харесват женско бельо. Сексуалността на брат ти, авторке, не е твоя работа. На тази възраст се експериментира много. Не му се бъркай, защото и ти не би искала да обсъждаш с него сексуалния си живот, кой номер вибратор харесваш и колко космати и надарени са мъжете ти.
Дръж се с брат си така, сякаш нищо не се е случило. Ако има да ти казва нещо, ще ти каже.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 75bf2bf6a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като за начало му кажи да закючва вратата като прави такива работи. Не знам ти как си реагирала, но аз като си представих картинката 5 минуте не можах да спра да се смея :D Не мисля че е гей. Травестит може но гей не :Р

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f4aa7b6b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не казвай на майка си. По-скоро се опитай да го предразположиш да говори с теб или ако не стане, поне да знае, че може да ти има доверие при всички случаи. Категорично му забрани да ползва твои дрехи и бельо. Предложи му да му купиш ти такива, защото той едва ли ще го направи сам. Не съм съгласна с №3, че това е експеримент, нито пък брат ти казва истината, че само е искал да провери какво е. Той явно се чувства по-добре в женски дрехи. Тези неща със сексуалността не са като да запаля една цигара или да смеся бира с водка, за да видя какво ще се случи и как ще се чувствам. Това са неща, които са си в теб и в някакъв момент си се проявяват. Те са част от теб. Не нещо, което днес го правиш, а утре можеш и без него, защото си разбрал, че е по-добре. Не могат да бъдат контролирани. Бъди търпелива, не го осъждай и търси начин да сподели.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 3dafcde1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами според мен това е чист експеримент. Идея си нямаш какви простотии правим тинейджърите когато ни е скучно, а още по-забавно е, когато хората приемат това като табу и трябва да го криеш, не мисля, че е гей по ското експериментатор. Според мен скоро интереса му ще отмине, а за това с дупето -сигурно си е представял, че е дупе на момиче. :Д Иначе забавна историйка много и се смях. ;д

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7ce6820692
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6, лошо няма, ама нещо сте зацклили в експериментите все в една посока -секс, най-много в две-наркотици. С две думи животът ви се върти основно около това. Най-смешното е, че докато уж експериментирате, то се оказва, че не било експеримент, ами нещо друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker