Карат ме да се чувствам като боклук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Карат ме да се чувствам като боклук
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2741 пъти
Здравейте.. аз съм момиче на 19 години от турски произход. Никога не съм била религиозна не се имам за натурална туркиня, баща ми е турчин. Баба ми (майката на майка ми) винаги ми е говорила че трябва да бъда девствена до брака (а аз не съм) и ме карат да се чувствам като боклук. Не могат да осъзнаят че вече не съм толкова малка и не обичам да ми се налагат. Преди ходех с едно момче, баба ми като разбра се побърка хората какво ще кажели та хората какво ще кажели не разбраха че аз не робувам на хорски приказки, щяла съм да ги срамя никой няма да ме вземе ако не съм девствена... От друга страна леля ми и тя е много консервативна пълни на майка ми главата с глупости да ме държала по строго а майка ми не е такава никога не ме спирала за нещо, а и човек сам трябва да се учи от грешките си. Искам да ме оставят на мира. Винаги съм била скромно момиче но какво лошо има в това да си имам гадже или общо взето да си живея нормално живота. И не е само това те много мразят българите а аз до сега само с българи съм се занимавала защо гаджето ми е българин това също било голям срам. Какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1474af6738
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, браво първо, че си решила да живееш като млада и СЪВРЕМЕННА жена, вместо да си поредната поробена туркиня по нашите земи. Браво и за това, че си открила сексуалността си и не се оставяй да те мачкат заради такава глупост - ципи останалите туркини си зашиват за 300 лв. МАСОВО преди сватбите си при разни гинеколози в Бургас. Има специални екскурзии вече, в които маиката и дъщерята идват в България няколко дни преди сватбата и зашиват вълшебната ципа (ха ха) - да не говорим, че въпросните „девственици“ са разработени и яко анално.
И за какво цялата тази работа? За да те омъжат за някой братовчед, който не познаваш.
Не, мерси. БРАВО, АВТОРКЕ!

Какво да правиш ли - ами както до сега. Живей си живота и не се съобразявай с тези жени от старо време. Много добре правиш и, че не се занимаваш с турци да те потурчват. При възможност се махкай от града и селото си, бягай в София, Варна, където можеш да бъдеш себе си. Бягай от местата, където има големи и компактни турски общности.
По принцип съветвам момичетата да отлагат със сватби и тем подобни, но при теб единственият начин да им затвориш устите и 100% да се откъснеш от вредното им влияние е да се омъжиш и да заживееш с някой българин. Така ще разберат най-после, че си загубена за тях. Ако се откажат от теб, обичали ли са те тогава?
Имам такава приятелка, тя си живее днес много мирно с българина си, уважават я в семейството му, носят я на ръце. Баща ? правише проблеми в началото, но той има само момичета и сам видя, че отношението към жените е различно при българите и предпочете да даде момичетата си на българи.
Свали фереджето, мила - свали го от душата си, свали задръжките си и бъди жена, бъди СЕБЕ СИ, равна на всеки мъж!!! В днешно време не е важно да си скромна и да имаш здрава ципа (за 300 лв. ), важното е да си жена със самочувствие, да знаеш, какво искаш и да го постигаш!
Скромността е за тези, които нямат какво друго да покажат!
УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7b10aa5b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Лично аз не те съветвам да влизаш в безсмислена конфронтация с роднините си, без роднини не може. От друга страна обаче ти си на 19г. вече си достатъчно голяма да вземеш живота си в свой ръце, ако ти е възможно намери си работа и ще видиш как ще станеш по свободна като имаш свои доходи. Ако продължават да ти натякват разни крайни неща просто им предложи да се преместят в някоя от държавите от арабския свят, като ги предупредиш че ти с тях няма да тръгнеш и това е.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 182baa2c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям напълно №2 с изключение на последното изречение, че скромността е за тези, които нямали какво друго да покажат... - не е така! Когато скромността е част от характера на един човек, а не е насилствено наложена, тя говори за осъзнатост и за липса на (силно) его.
Нормално е авторката, след като е била цял живот тъпкана от роднините си и задължавана да бъде скромна, като реакция на това сега временно да премине в другата крайност, но ако е свестен и осъзнат човек, тя ще започне след време да проявява скромност и без това да й е налагано от някого.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 01cc05d55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   За да искаш да не ти се месят в живота, трябва да си вземеш живота в свой ръце /да се самоиздържаш на квартира/. Когато някой ти подсигурява жилище и другите нужди трябва да се съобразяваш с неговите изисквания. Съжалявам, но навсякъде животът е такъв, когато си зависим съобразаваш се.
Всеки самоиздържащ се човек живее живота си според свойте разбирания и ти не можеш да натрапваш своето разбиране на родините, които се грижат матерялно за теб. Когато си самостоятелна можеш да живееш според свойте разбирания сега обаче трябва да се съобразяваш.
"човек сам трябва да се учи от грешките си" е доста глупаво. Правилото е: Умният се учи от чуждите грешки, глупавият от свойте, а този който не се учи и от свойте пропада или губи живота си.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 8652c98ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря за коментарите и най вече ма номер 1 :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1474af6738
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От номер 1 до Авторката - благодаря!
Не слушай хората, които ти викат, че без роднини не можело. По-добре без роднини, отколкото с такива роднини.
Имам приятелка-туркиня, от която семейството се отказа, защото била заживяла с мъж (макар и турчин). Какво ми сподели обаче тя - ами баща ? я е изнасилвал от малка. Защо не се отказаха от бащата, а?
Майка ? обвинява нея, че била курва и съблазнила баща си, представяш ли си!!!
Знаеш ли, какво правим в българската общност, ако се разбере такова нещо - викаме полиция и изхвърляме такъв човек, преди това обаче съседите и семейството се събират и му удрят един як бой, а после не излиза от затвора, защото там точно такива педофили чакат...
Но както и да е - отстоявай правата си. Казвам ти, омъжи се за някой българин без да бързаш с децата. Вземи си българска фамилия и име и забрави за хората, които искат да те подтискат и мачкат. Поне за дъщеря ти ще е по-добре. Да, няма да е лесно, но в името на дъщеря ти трябва да си силна. Жените от вчера няма да успеят в живота. В днешно време се изисква от жената да е силна, със самочувствие, образование, работа, а туркините ви мачкат от малки, за да сте зависими от мъжете, които са ви избрали.
Не се оставяй да те мачкат, да правят избор вместо теб, а вземи живота си в свои ръце!
Боклуците са те, не ти!!!
(приятелката ми се омъжи за българин, между другото. Турчинът я заряза като ? се насити - нали не е била девствена, баща ? я е изнасилвал, но и той накрая обвини нея. Днес си има 2 деца, уважавана е и е почитана, но отдавна не е туркиня - нито по име, нито по вяра, нито по чувство. Не поддържа никакви връзки с бившето си „семейство“ от близо 10 г. Търсиха я за пари, но тя не им даде.)
УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 70b812f8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тяхното мислене няма да успееш да промениш. Само ще изхабиш нерви. Едиственото, което можеш да направиш е да се отделиш от тях. Вече не си малка. Премести се на живееш на друго място. И между другото мисленето им наистина е много изостанало, защото аз покрай работата ми имам приятелки истински туркини(разбирай родени и живеещи в Турция), които водят нормален полов живот.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9475d8f8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си пълнолетна и имаш право да се махнеш с приятеля си :)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5970b5c01f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря много за коментарите и съветите... Номер 7 това наистина е ужасно което казваш за приятелката си... радвам се че ме разбираш. Ще се радвам на още съвети

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker