А мислех, че сам либерална и демократична майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

А мислех, че сам либерална и демократична майка
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2533 пъти
Не знам как да започна... затова я карам направо. дъщеря ми е лесбийка. Тя ми го призна сама. Всъщност винаги сам се съмнявала затова го приех нормално. Без обвинения и упреци... За мен тя е най ценното в моя живот и искам да е щастлива. Но винаги има едно но... като ми дойде на главата разбрах че не сам с толкова освободено мислене... Измъчвам се вътрешно без да и го показвам... но да не се отклонявам. Та така тя е на 18 год. имала е контакти с мъже, но явно се е опитвала да се пребори със себе си. От близо година е с едно момиче. Дори ме запозна с нея.... Моля за съвети от родители в моето положение и от млади хора... просто не искам да изгубя детето си.... искам да бъда до нея и да я подкрепям

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 2494158d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мерси, че споделихте историята си, но не разбрах, какъв е проблемът?
Имате грешка в заглавието - няма нещо такова като „демократична майка“, демокрацията е форма на държавно управление и значи управление на народа. Надявам се да не се ръководите от масите и от тяхното мнение, а от сърцето си на майка.
Дъщеря ви няма никакъв проблем. Тя явно е намерила сексуалната си ориентация и може да живее с това. Защо Вие да не можете?
И не, не се лекува хомосексуализмът, той е дълбоко заложен във всеки човек и не е болест. Ако обаче такова влечение се подтисне, винаги избива в някаква психическа болест. Възможно е с течение на времето дъщеря Ви да се влюби дори в мъж и да се променят нещата при нея /особено на нейната възраст/, но в този момент тя е хомосексуална и има нужда от майка си. Не ? се бъркайте в интимния живот. Продължавайте да се отнасяте с нея съвсем нормално и продължавайте да ? бъдете майка. Тя сама ще намери правилния за себе си път, уважете го!
Бъдете преди всичко майка. Послушайте инстинктите си, отнесете се с разбиране към дъщеря си, всичко друго ще ви отдалечи от нея. В никакъв случай не забранявайте връзката ? с момичето или не отричайте сексуалността ?, това е първата крачка към това да я загубите. Момичето е на 18, тепърва ще се развива и ще открива себе си, но дори да остане хомосексуална, голяма работа - нали е здрава, нали ви обича, нали е щастлива. По-добре ли е да имаш омъжена дъщеря, която подтиска всеки ден сексуалността си и я избива на лудост, психози, депресии? Дъщеря ви живее в 21 век. В днешно време сексуалността ? нито е осъдителна, нито е ненормална в обществото ни, НИТО Е ИНТЕРЕСНА. Особено сред младите никой няма да посмее да ? се присмее или нещо такова. Ще продължи съвсем нормално с живота си, ще си завърши обучението, ще направи кариера, ще стане майка дори, ако пожелае. Не виждам, защо да имате проблем с дъщеря си.
Прочетете повече по темата и за човешкото либидо. Оттървете се сама от своите предрасъдъци и обичайте детето си такова, каквото е!!! ТЯ Е НОРМАЛНА и не - нито възпитанието ви, нито гените са, виновни“ за сексуалната ? ориентация! Хомосексуализмът не е и болест и не е нещо осъдително, вредно или ненорлно. Прочетете повечко литература по темата, посъветвайте се с психолог, ако искате и ще разберете, че дъщеря ви е съвсем нормалана, здрава млада жена. Няма смисъл да я оплаквате или да се депресирате. Вашето дете е като всички други, но ако не ми вярвате - потърсете психолог.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: e02265650f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "просто не искам да изгубя детето си" това пък какво трябваше да значи. Как връзката на детето ти, ти пречи да бъдеш негова майка? Или да си майка означава да предначартаваш живота на детето си? Животът си е нейн!
"искам да бъда до нея и да я подкрепям" подкрепяй я сексуалният й живот не би трябвало да те интересува толкова. Тя интересува ли се от твоя сексуален живот? Майка ти /нейната баба/ интересува ли се от твоя сексуален живот?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 20e01b8feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сексуалността на човека попринцип е заложена в него по природа. И ако хомосексуалността на детето ви е заложена гинетично, а не е по подражание(по избор), мода, увлечение нищо не може да направите. Може да се консултирате само с психолог, за да установи това-кое от двете е. Ако е от втория тип може да има някаква надежда за промяна при добра терапия(той ще каже), но при първия не.
Вашата "либералност и демократичност" няма отношение към това. Това по скоро е помогнало на дъщеря ви да не се крие от вас, а да ви сподели открито за това каква е нейната сексуалност, а и на вас ще ви помогне по-лесно да приемете истината...

Вероятно ще се наложи да приемете детето си такова каквото е, без осъждане и без драми... Не може да се сърдим или да съдим природата.



ж 44

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9e06087cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3- " заложена гинетично"... О. о ей, като видя подобно нещо направо настръхвам. ХОРА, научете се да говорите правилно и да пишете на български език!
Относно историята: продължавай да се отнасяш спрямо дъщеря си какво до сега, не показвай с нищо, че нейната сексуалност те притеснява или че не си "свободомислеща". Нека да се чувства защитена и разбирана в твое присъствие и всичко само ще се нареди.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 152ab3f4ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен е нещо временно. Все пак на тази възраст много хора експериментират. Не я критикувайте-ще стане по-зле. Ще започне да го прави напук. До 1-2 години ще и' е омръзнало, ще е завършила училище и ще има съвсем друг живот.

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a1bac15f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Любовта е любов. Подкрепяйте, приемайте и я обичайте. На нея също не и е лесно с това признание. Адски съм отвратена от хомофобията на някой хора. С нищо не е по различна и сексуалната и ориентация не я прави повече или по мако човек, нито странна. Още повече че явно има сериозна връзка. Аз лично съм възхитена в това че е споделила и заявила себе си. Трябва да е много смела и прекрасна млада дама. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker