Той е тираджия и много ми липсва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той е тираджия и много ми липсва
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 12146 пъти
Здравейте! Искам да споделя своята болка с надежда малко да ми олекне. Омъжена съм щастливо почти 6 години. Кризата обаче ни претисна и се наложи съпруга ми да стане тираджия. Той е прекрасен съпруг и баща и много внимателен и грижовен. Отсъствието му от дома много ми тежи. Напоследък често изпадам в меланхолия, но за да не го тревожа когато се чуваме по телефона трябва да звуча позитивно. Старая се да не го занимавам с излишни битовизми, но това страшно ми натяга. Иска ми се да мога да си отдъхна и поне за ден да съм слаба по женски, а не "мама носи бойни обувки".
С надежда, че този ден ще е по- скоро....
Благодаря, че го има този сайт!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: d036b1aac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   прЕтисна ли ви кризата? сори, нямаше как да не обърна внимание. а и тираджийството не е за семейни и обвързани хора.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e7a49203f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като потърпевша искам да ти кажа, че тази професия наистина не е за семейства. Знаеш какво имам предвид. Криза или не, няма значение, колкото и да не си съгласна. Никой тираджия не стои без жена навън, каквото и да мислиш и да ти говори той. Познавам много от тях, иначе наистина добри съпрузи и бащи. На третото или четвърто пътуване се отпускат, придобиват смелост и започват с колегите да ходят по клубове и домове, което на запад е нито скъпо нито трудно. В този момент ти си тук сама и страдаш. Но кой мъж е добър съпруг, след като го виждаш веднъж на три месеца за по няколко дни? Това как се отразява на децата и възпитанието им? Сексът в една двойка е важен, а в семейството още повече. Ето, ти си стигнала до депресия. Прекратете това безумие ако искаш да си запазите семейството като семейство, а не като картина за пред хората. Депресията е най-малкия ти проблем сега, защото тя ще се задълбочи, липсата на секс и мислите за изневяра ще те изгарят и ще ти разрушат спокойствието и живота. Повярвай, мила, този начин на живот започва да се харесва на мъжа и той го търси, колкото и да ти говори колко му е трудно, колко му липсва семейството и колко е уморен след часове наред шофиране. Винаги намират време и за друго. Ако има начин, спирай това, докато е време.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5c88d62410
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Много съм съгласна с номер 2 и тъй като имам леко сходна ситуация с тази на авторката, искам да попитам, задължително ли е мъжът да изневери.
Моят мъж беше в командировка 4 месеца, и се върна 2 пъти през това време за по 3 дни, и все се чудех дали ми изневерява. Аз не съм,
Ти казваш, че по-скоро тираджиите изневеряват, или въобще всички мъже в чужбина?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0605cbf490
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много сте я успокоили авторката. Тя не е засегнала изобщо въпроса за изневярата, но нали сме доброжелатели не сме пропуснали да и напомним, че и за това трябва да се тревожи. Според мен това дали един мъж ще изневери или не не зависи от професията. По тази логика добре, че мъжа не е гинеколог. Колкото до тираджииството, мисля че наистина не е за семейни хора от личен опит. Но всеки сам избира любовта от разстояние или вечните битови караници, че някой е превишил бюджета като е купил една вафла на децата....

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7f57005cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   №3- този сайт не е по граматика! Не се прави на знаещ/а, тук хората изливат чувства и не смятам, че правописа е най- важен! №4- какво значи тираджийството не е за семеен човек, а за какви е? Човек е такъв какъвто е и не смятам, че изневеряват тираджиите. Жената споделя, че и тежи самотата, а щом споделя значи се обичат и има нужда да се чувства жена- за жалост в днешното време е трудно, защото няма сигурност. Авторке, здравей! Ако съпруга ти седи тук, ще е нещастен, няма да е доволен от себе си, няма да може да ви подсигури. Това да се чувстваш безсилен на семейството си е тежко за един мъж. Авторке, вдигни глава и се усмихвай- виж колко хора биха се радвали, ако разберат, че се чувстваш нещастна, а в същност точно такива хора са нещастни. Нека работи съпруга ти тази работа може и да го удовлетворя, а може би е щастлив, че на вас ви дава финансова сигурност. Ти, Авторке, трябва да се горда, че можеш и сама да се оправяш, когато си дойде и остане мааалко повече в къщи и успее да си почине- ти си щастлива нали? Това е обич, Авторке, нали? Бъдете щастливи и се обичайте!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e7a49203f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   № 6, казвам, че тираджиите изневеряват, ЗАЩОТО : най-честите договори с транспортните фирми с по-доброто заплащане е три месеца работиш и 9 дни почиваш. Представи си чавек, който работи това например 5 години и изчисли колко пъти е бил вкъщи. Изневярата е почти неизбежна. Познавам много такива хора, пак казвам, добри съпрузи, сериозни и отговорни. Много от тях имат договори за по 6 месеца навън, главно в Европа. Сигурно има и изключения, но когато този тип работа продължи наистина с години, правило е да се посещава проститутка в съответните клубове и барове, които са в центровете на големите градове и няма никакъв проблем да го направиш. Обикновено това се случва през почивните им дни там. Не означава, че един мъж ако е 4 месеца навън е изневерил. Би могло, но говоря за тези, които са се въздържали например първите няколко пъти, но накрая го правят. Най-вече по-младите между 25-30 годишни не издържат без секс, а и винаги като мъже казват, ами голяма работа, то не означава нищо, нали е проститутка. Аз не бих посъветвала младо семейство да живее така, колкото по-скоро двойката се събере, толкова по-добре. Не сме вечно млади и годините летят. Тези хора няма да правят секс като станат на 50, а сега са разделени с месеци. Не е правилно и не трябва, ако наистина ножът не е опрял до гърлото за пари, ако има друга алтернатива, търсете я.

№ 7, знам, че съм жестока, но аз не съм от тези "доброжелатели". Имам два брака и бих посъветвала никоя жена да не прави моята грешка, само защото вярва на мъжа си. Разберете, че от разделени мъж и жена нищо добро не следва, засегнала или не въпроса за изневярата, той дълбоко съществува в причината на нейната депресия. Не си заслужава в младостта си да стои без съпруг, без мъж в леглото и без баща на децата си ден след ден, просто не си заслужава, защото след години ще съжалява. Знаете ли какво е да виждаш съпруга си няколко дни в годината? ! Жалко, че ни докараха дотам за пари да се разделят семейства, но това е друга тема.

Между гинеколог и тираджия има разлика. Шофьорството е физически тежка професия, много рискова, с много лишения навън, когато не си в родината и не си българин, отговаряш за скъпи товари и често сам товариш, проститутката е едно от най-честите разпускания при тези хора, не защото искам да ги обидя, а защото знам. Съжалявам. Нямам намерение да успокоявам авторката и да притъпявам вътрешните и страхове или да я посъветвам да ги замаскира с нови дрехи и маникюр. Проблемът е сериозен и трябва да се премахне причината за депресията, а тя /според мен е/ липсата на съпруга и, мисли за изневяра, самота, липса на секс. Това са доста неща, които са в състояние да разболеят човека, съгласете се. Ако тя е от този тип жени, които използват, че са сами и си развяват байрака по чужди мъже, тогава не би имала проблем. но тя не е от тях, нали? Всичко, което се опитвам да кажа е да говори много сериозно със съпруга си, когато се видят и да решат как ще я карат в бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e7a49203f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №7, не зависи от професията, да. Но не забравяй, че един тираджия е принуден да не е до половинката си месеци наред и то последователно, ако наистина това работи по принципу, а не е нещо инцидентно. има много, които пътуват няколко пъти и се отказват, защото това не е за тях например. Това вече може да бъде причина не само за изневеря, а за изневеряване. Останалите, които лежат до жените си, не знам какви са им причините, но жените им са до тях. Ето тук професията си казва думата.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 87d77836ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   До №4, 9 - това, което казваш изобщо не се връзва с това, което аз съм видяла. Мъжът ми пътува от 20 години. Два месеца е навън, 6-7 дни вкъщи. В началото ми беше много трудно, децата бяха малки, но после се свиква. За мен беше важно, че сме подсигурени. Аз ходех с него всяка година за два месеца. Сега децата са големи и ходя с него почти на всеки курс. В момента карам категориите и ще работя с него
Това, което си писала, че е лесно и евтино ходенето при проститутка, не е вярно. Те работят по часове - 4 часа работи, 45 минути почива, 4 работи и т. н. да не изброявам правилата, но не разполагаш с време. Почивните дни обикновено са на паркинги, отдалечени от населено място.
Не се ходи по клубове, а обикновено мургави нашенки чукат на прозореца на камиона на паркингите. В другия случай проститутките са на определени пътища в собствени бусчета, пригодени за целта.
Сега, ако ми кажеш, че само моя не ползва тези услуги, защото е с мен, не е така, защото се събираме с други колеги, на които жените не са с тях. Знам им мнението и отношението. За тях семейството е на първо място. По-скоро жените им тук изневеряват.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7a280338ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Честно да ти кажа, не зная дали изневеряват тираджиите, никога не съм била такъв :) Това, което мога да ти разкажа е за бившите ми свекър и свекърва... е нали се сещате той беше тираджия, до преди да се пенсионира. Е няма такава обич, може би защото се виждаха по-рядко и всяка среща им беше празник. С това съм ги запомнила, колко много се радваха един на друг. Сега и двамата са пенсионери, взеха си една къщичка в село до София и много рядко се връщат в града, почти само да вземат пенсиите. Много са ми сладки и милички и личи от далече, че много се обичат. Само дето и за двамата е втори брак и са били над 40 годишни, когато са го сключили. За млад човек, може би ще е доста трудно. От друга страна имам и познато семейство, където мъжът работи на пасажерски кораб, и него го няма от 6 до 9 месеца в годината, ми и те се обичат. И са млади хора. Тъпо е да се обобщава, че ако го няма мъжа няколко месеца непременно ще изневери. Само мое мнение споделям.... за такава връзка трябва кураж и вяра в човека. Да трудно е и честно аз не бих могла, но явно има доста хора, които могат. Кураж и търпение на авторката! Сега очаквам да ме погне правописната полиция в лицето на №3 :)))))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 5452ea0a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Много по-лесно и евтино е да се изневери в България.
На авторката ще кажа, че раздялата запазва любовта за по-дълго и партньора е по-интересен и по-желан.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e7a49203f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ако за вас 20 евро е скъпо за клуб в Германия/не говоря за луксозните такива/има дори намаления и промоции в определени дни, значи не сте запознати с повечето възможности. Има всякакъв избор, повярвайте ми. Няма мургави нашенки, а бели и красиви 20 годишни украинки, при това много от тях красиви. Аз пътувах шест пъти и не мисля, че ще продължа. Темата както виждам се измества, но искам да ви кажа, че от моите колеги, с които работех редовно-общо 9 души, единственият семеен бях аз. Останалите разведени, с приятелки или мъже в пенсия, които отдавна не практикуват секс. Аз не можах да свикна с това отношение и този начин на живот по ред причини и останах в България. Въпреки, че съм мъж, подкрепям тези, които съветват семейството да се събере. Това не е живот и не ми говорете за обич от разстояние. Времето и отсъствието на половинката, винаги си казва думата. Най-опасно става, когато свикнеш!! Много мъже обичат, но това не пречи на секса с друга, особено пък за пет минути, както се казва, разберете го, жени. С уважение към авторката, моите почитания! Прибирай си съпруга у дома, момиче!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e7a49203f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   КЪМ № 3 : "Е" и "И" на клавиатурата са едно до друго, грешката според мен е "печатна".
По темата, подкрепям тези, които са за това, съпругът да се прибере. Също говоря от опит, семейството е на 6 години. На десетата година нещата няма да са така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e7a49203f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Към № 11, зависи от фирмата и къде карат. Много от тях прекарват уикендите в центровете на големи градове, а не стоят по паркингите да ядат "салам на вестник", иначе не знам защо си решила и ти да пътуваш със съпруга си, А? Не искам да те засегна или обидя, очевидно и ти и аз говорим за неща, които знаем. Не при всички е еднакво, но аз говоря за факти. Лично съм присъствала в стрийптиз клуб в Европа, който е пренаселен от наши български шофьори, които просто не можеш да сбъркаш, зяпащи с увиснали езици, доста от тях ползват намаления и специални билети към клуба, които им позволяват да имат секс с момиче от съответното заведение-клуб. Само входът за стрийптиз поне преди няколко години беше 10евро, 30 евро за секс и всякакви възможности. Единици са мъжете, които устояват на подобно изкушение, особено тези от малките градове на страната ни, които да първи път се виждат със заплата по 2хилевро в джоба, доста по-опитни от тях ги повеждат към мечтаните изкушения. Картинката е грозна. Много от тях, отпивайки от блудкавото уиски, което им влиза в билетчето, зяпайки голите момичета, обсъждат какви свестни и готини жени имат у дома! Това е противно. Извинявам се на всички тук, които подразних, но не мога да го премълча.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: e7a49203f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Аз като мъж ще се включа, нищо, че тираджийството е далеч от моите занимания. Първо, поздравления към авторката, че е споделила тук своята мъка. Защото това си е мъка. Много от вас, писали тук са прави всеки за себе си. Само едно ще кажа като човек, достигнал 46 години, с два брака зад гърба и три порастнали деца. Семейство се задържа с временни раздели, но това да не ви става навик. Не бързай, авторке, да правиш изводи и да се усъмняваш в съпруга си. Всеки мъж има различна степен на търпение и контролиране на нагона си. Само един съвет-не позволявай това да продължи прекалено дълго във времето. Щом единият от двама ви не е щастлив, започнете отначало, значи това не е начинът. Ако двамата приемате изневярата под формата на случаен секс и това за вас е нормално, тогава нямате проблеми. Но не мисля, че е така. Рано или късно, тази бомба със закъснител ще избухне и дори да няма изневяра от ничия страна, ще последват обвинения и разпити и то само заради факта, че толкова дълго си била нещастна. Не си струва.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0605cbf490
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Благодаря на всички Ви за коментарите! Във всеки от тях намирам по нещо полезно за себе си.
Аз няма да Ви коментирам, защото не това е целта на посещенията ми в този сайт.
от авторката

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4bf4df29a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз също мога да взема отношение по темата, тъй като и моя мъж е тираджия. Далеч съм от мисълта, че има мъж който да е 100 % верен на половинката си. Въпроса е просто това да не се отразява в семейството - било като отношения, пари и т. н
Наистина споделям болката на авторката, защото знам какво е да се прибереш между четири стени. Но голямата и тъжна истина, е че парите са в основата на всичко който каквото иска да ми казва. И въпреки, че при мен поне времето не е толкова много в което го няма - в рамките на 10 дена му е курса и след това поне 4-5 дни си е тук, пак липсата е голямата. Много хора казват : С времето се свиква.
Не е така не можеш да свикнеш че човека когото обичаш го няма, и никой не може да ме убеди в обратното.
И един сувет към всички дами който сходната ни съдба - жени на шофьори - не се измъчвайте със съмнение и не слушайте с какво ви пълнят главите. Един човек било мъж или жена ако реши да изневери ще го направи и на 5м от жена си.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3e790ab7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   А по хубаво ли е да са гъз до гъз и да са притиснати финансово. Които си е шавлив не му е нужно да е тираджия. И при нея да стои кои гарантира вярност. А това за мама носи бойни обувки -свеж лаф не съм го чувала. Продължавай да ги носиш и ако се обичате ще е имало за какво. Не си спъваи семейството само да го държиш вкъщи до полите си. Когато семейния бюджет изпадне в тежък фалит по леко ли ще ти е.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 444773a3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Коментара на номер 21 е правилен. Стига вече с тия изневяри и секс. Живота не винаги е така гладък. Има от всичко по- малко. Случва се една двойка да е разделена и ако всеки от нея си мисли дали другия изневерява или пък си хващат партньори само за секс! Последствията могат да са много по-лоши от това-липса на секс и прочие. Авторката да прояви малко търпение и разум.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a18690177f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   не си единствената, но няма как такива ни са оправляващите и скоро време няма да стане по-добре, а отиваме и на по-зле съчувствам ти

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 0e8fb1b260
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Здрасти и от мен. Аз съм тираджия семеен все още. Бих те посъветвал да поговориш с него, за това което те притеснява. Има много транспортни фирми които пътуват до близки дестинации, ще отсъства по 2, 3 дни или седмица. Аз лично не мога да работя така по 3 месеца да ме няма, просто не издържам един път опитах и се отказах. Сега пътувам до близки страни в Европа, така заплащането е малко по малко но пък не всичко е пари.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ebab9bd3b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Не благодарни кучки, не вс тираджии ходят по клубове, както беше написано кризата ги притиснало, , ,
Аз съм тираджии и не ме е срам от това, Изкарвам си парите с честен труд и лишения от мн неща
Изучих дъщеря в Англия имам апартамент кола и сем ми не лишено от нищо, А вие жени само за секс мислите
Заслужавате да ви оставим и тогава ще видите от къде изгрява слънцето
Тогава ще разберете какво сте имали и какви сте изгубили...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 78f05eebbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Как не ви е срам бе! Големи специалисти всичко знаете. Това, че някакви отрепки тираджии ходели по проститутки, означавали, че всички ходят. Ами то и в нормалния живот много мъже чукат проститутки, но не слагате всички в една категория. Нали? ! Да не би проституцията да е възникнала заради тираджиите? Смешници.
13 години съм бил тираджия (от 24 до 37г. ) и никога не съм изневерил на жена си, а Бога ми красива жена е. Убеден съм, че и тя та мен не е. Тя устоя на всички подмятания по мой адрес, на всички неприлични предложения към нея от нийни колеги, мой "приятели" и познати, защото знаеше, че вървим напред, градим нещо. Тогава на квартира живеехме и се борехме с нокти и зъби да оцелеем. Не ме предаде.
Две деца отгледахме през това време, спестихме и купихме дом. Реновирахме една селска къща. Изградихме база. Отказах се от тираджийството, защото децата ми израстнаха без мен и ако в началото ролята на майката е важна, то повярвайте ми ролята на бащата е от съществено значение в пубертета, особено при момчета (две момчета имаме породени).
Двама души обичат ли се нищо не може да ги спре да бъдат заедно и да продължат напред. Любовта не е за слаби и податливи на манипулации хора. Тя е нещо свято, но за съжление в съвремието я омърсяват с всякакви изчанчени теории и малоумни разбирания.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker