Не се разбирам с родителите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не се разбирам с родителите си
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2069 пъти
Живея и уча в друг град. Не съм на квартира, а съм при баба и леля. Вече съм на 18 години и както всеки тийнейджър искам да излизам по кафета и дискотеки с приятели. Баба ми обаче не е съгласна с това. Когато я попитам дали може да отида с приятелки на дискотека тя веднага звъни на нашите и им докладва всичко. Следователно те звънят на мен и започват да ми викат : да не правя така и да не я тревожа. искам да се прибирам всяка седмица, понеже не издържам тук при нея, но тя пак звъни на нашите, за да ги убеждава да не се прибирам под претекста, че само харча пари по влаковете (1. 95 лв ). Общо взето каквото и да направя тя звъни на нашите и им казва какво и как да правят. Не знам какво да правя с нея, не мога да издържам така. Приятелите ми ходят навсякъде и си изживяват младините, а аз си седя у нас... Мисля си различни причини, поради които не ми се излиза, защото ме е срам да им кажа, че на 18 години все още не ме пускат никъде :(. Още година и половина ми остава докато завърша училище и не знам как ще издържа!! Дайте ми някакъв съвет, моля!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: baa1bab224
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единственият начин мило дете да се разбереш с някого е да поговориш спокойно с него. да разбереш какви са доводите за действията му, за да успееш да го опровергаеш, без да го нападаш. Тоест да промениш начина му на мислене. Баба ти по принцип е права да се обажда за всичко свързано с теб на родителите ти, все пак те се грижат и са отговорни за теб. Верно, че някой баби са изкуфели дъртофелници, но можеш да се опиташ да я настройш на твоя страна само с разговор.
Питай я нея, как да постъпиш и анализирай отговора й. Защо не може да излизаш, сигурно е че си мисли, ако излезеш ще станеш леко момиче. Поговори с нея, спечели й доверието, че вече си голяма и можеш да прецениш ситуациите. Подскажи й че ако искаш да правиш не морални неща, можеш да ги направиш и в училище.
Айде и късмет!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: c891053711
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората се притесняват да те пускат вечер късно по дискотеки и с право-какви ли не неща могат да ти се случат, на какви ли не хора може да попаднеш. А те носят отговорност за теб пред вашите... Някакъв баланс обаче може да се намери-да излизаш с момичета, които те знаят и да не стоиш до късно.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b0eb3089da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мисля, че си още много малка, за да си позволяваш да правиш това, което искаш. Баба ти е права. Трябва да я слушаш, ако не искаш да пострадаш.

Ранджан

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 9af71eaba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 16 и до преди 2 месеца излизах много рядко не защото не пускат, а просто имам лоша компания и ми беше по - добре да не излизам, а когато излизах вечерният ми час беше 22. 30. Всичките ми приятели бяхо до по - късните часове, но аз венаги измислях, че ми се спи или ми е лошо.
Преди 1 месец заявих на родителите ми, че не може така и искам да се прибирам малко по - късно. Естествено имаше скандали, на извоювах правото си. Миналата седмица малко се скарахме с майка ми след това и с баща ми и сега ми забраниха да излизам докато не си опрвя държанието си. Аз по принцип знам как да оправя всичко, но не искам да се подмазвам на никой, след ката не ми дават няма излизам и готово, а така ми се ходи някъде да разпускам, че направо ми се плаче. :D.. Иначе и аз имам такава баба, която докладва за всичко даже признах на майка ми, че я мразя. То не е точно така де, но с това си поведение ме дразни. Единственият начин е да поговориш с вашите и ако трябва да живееш някъде на квартира или просто си се прибирай у вас всеки ден. Аз давам по 4 лв всеки ден за училище. Ако не изчакай до като завършиш и си живей живота. И аз много се дразня когато приятелите ми си копунясват, а аз си седя пред компютъра безпомощно, но заявих на нашити, че когато стана на 18 ще си живея живота, защото сега му е времето.. ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker