Едно объркано момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Едно объркано момиче
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 2183 пъти
Здравейте мили хора! Първо искам да се извиня ако историята ми ви се стори малко объркваща или скучна, но просто наистина незнам какво да правя.
Всъщност аз съм едно МНОГО объркано момиче, имам толкова много въпроси, а отговори от никаде. Казвам се С. и съм на 17 след 5 месеца ще навърша 18 (страхотно нали) :) е да ама не.

И така ще ви разкажа на кратко (колкото мога по кратко) за моя живот.

Аз съм "дете" което е израстанало в семейство с много проблеми
караници, бойща и т. н. Обичам страшно много майка си, бих направила всичко за нея, тя е моят Ангел пазител тя е ВСИЧКО ЗА МЕН. Колкото до баща ми.. мразя го, защото винаги тормози майка ми. (Само да кажа че преди време, баща ми имаше проблеми с алкохола и много биеше майка ми БЕЗ причина, била е подложена на психически и физически тормоз)
Преди време майка ми реши, че ще се разведе (но така и не го направи) излязахме на квартира, тя си намери приятел. Избягахме от баща ми, но той ни намери. Но понеже майка ми нямаше никакви средства да плаща квартирата, както и да ме гледа, защото татко направи така, че да я уволнят от работа, трябваше да се върнем при него, защото нямаше къде да отидем.. Буквално си бяхме на УЛИЦАТА. И така въртяхме сукахме и пак се върнахме при него.
Той започна с неговия психически тормоз и до ден днешен не е спрял. Малко е понамаляло, но пак има натяквания от сорта "каква била майка ми" (абе разбират се г/д). Незнам как издържа, ако бях на нейно място щях да полудея, но тя е толкова силна жена, възхищавам и се на смелоста, но заради мен и се наложи да се върнем. (Така обвинявам себе си за ВСИЧКО, което той и причинява на нея)
Искам тя да е най-щастливата жена на света, но незнам какво да направя. Казах и че като завърша училище, ще се махнем от тук и няма да я оставя сама, че ще работим и двете и ще имаме пари да се изхранваме, че ще се оправим, че ще бъдем щастливи. А тя милата само се съгласява и кава че всичко ще бъде наред, но аз знам, че няма да е. Знам че ще ни бъде много трудно.
Аз искам да стана студентка и да уча в НАТФИЗ (макар че не ми се вярва да ме приемат нооо.. ).. а университета е много скъп, (а и не бих казала че съм добра ученичка, но кой знае ) но и за там трябва да се дават пари (а ние нямаме) Както и да е...

Колкото до въпросите който си задавам всяка вечер преди да легна те са многобройни.
Мисля си..
Дали расъждавам детски? Дали ще бъде наред всичко за напред? Ще се оправим ли? Ще стане ли нещо от мен? Ще вляза ли в университета? .... ДО въпроси като.. Имам ли приятели? Странна ли съм? Ще намеря ли някой който да ме обича? и т. н Само аз мога да дам отговори на въпросите си, но с времето, а толкова съм объркана, кой знае може би е от пубертета, а може би не.. незнам.. винаги си задавам някакви въпроси в който не намирам отговори.. Чуствам се толкова сама имам нужда да крещя да крещя и да не спирам..

Виждате ли хора.. Самата аз незнам какво говоря всичко ми е толкова объркано дори и това което ви ръзказвам..
Понякога имам чуството че съм двама човека едновременно.. Незнаммм вече какво да правя след около година ще трябва да поема живота в свой ръце а толкова ме е страх да не се проваля, радвам се поне че няма да бъда сама в това и че майка ми ще е плътно до мен и ще ме подкрепя във всичко :)..
Имам нужда от съвет какво да правя.. вие как мислите.. Дали всичко ще бъде наред? Ще намерим ли Щастието с моята мила майчица..? ... Вие били ли сте в такова положение?

Извинявам се за историята която е объркваща, надявам се да ме разберете и да дадете мнение по историята ми. Благодаря ви.
С. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 99eaecef2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами момиче, действай! Няма време за губене, кандидатствай. Бъди по-уверена в себе си не се притеснявай от кризата и не позволявай да те затормозява толкова много. Отностно семейството - всяко семейство си има тайни и проблеми. Малко по малко нещата ще се наредят както ти е казала майка ти, майките почти никога негрешат. Всичко, което ти се случва е нормално. Преследвай щастието.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: b813b21d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си едно страхотно дете и вярвай в себе си и в доброто! Не се отказвай, нещата ще се оправят постепенно. Запази здравето и доброто си сърце!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f366a31111
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз имах подобен проблем с баща ми проблеми с алкохола и много биеше майка ми без причина, била е подложена на психически и физически тормоз.. Аз обаче нямах никакво самочувствие. Завърших училище миналата година започнах да работа да изкарам някой лев за квартира... Така продължавам. Знам как се чусват такива хора... Нямах на никой подкрепа от родини...
М. 19години

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 194bc57768
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Прочетох много внимателно написаното от теб. Минах през почти същото. Бих искал да поговоря с теб по някакъв начин, но не тук. Иначе искам да ти кажа, че разсъждаваш като истинска жена, която отдавна е надраснала годините си и това само ще ти помогне за напред. Още веднъж, бих искал да поговоря с теб по този въпрос, ако това не те притеснява, разбира се. Аз съм на 26, момче съм и лично съм имал търкания с баща ми заради семейните проблеми, които той е създавал и м малтретирал майка ми.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 789e164bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   добро момиче си, може би трябва да направиш нещо, за да потръгнат малко нещата. например постави си ясна цел - какво искаш да учиш или работиш, залегни над уроците, потърси си почасова работа или лятото също може да намериш нещо, да продаваш сладолед например, да разнасяш вестници. дай половината спечелено на майка си. нямате ли роднини, при които да отидете??
как може да има такива мъже!!
дано всичко се нареди, съжалявам за майка ти!
много си млада, разбира се, че ще срещнеш любов, ще бъдеш обичана, ще обичаш, целият живот е пред теб. опитай се да го изживееш както искаш и вярвай в себе си!

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: feea8221d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щом ще навьршваш 18 в близките месеци, значи ще можеш да вземеш майка си и да се изнесете от този боклук, който наричаш баща. Учи се, но в сьщото време и работи ( по вьзможност на повече от 1 работа ).
Няма да ти е лесно през пьрвите години, но след време всичко ще си дойде на мястото, гарантирам ти.

Един сьвет - Има хиляди момчета и мьже в Бьлгария, които тьрсят момичета на твоята вьзраст в твоето положение ( малтретирани или от проблемни семейства ) за да ги направят проститутки.
Пьрвия пьт в който някой ти спомене даже за подобно нещо - алармираш полиция на момента за този индивид.

Има хиляди и хиляди, като теб които минаха този период и сега са без 1 стотинка, похабени и захвьрляни.

Учи и работи - всичко друго е льжа с цел да те използват.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 50f009aa39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте мили хора. Благодаря ви за приятените мнения по моята история имах нужда да чуя тези неща.. :) Аз силно вярвам че ще успея за напред в живота и ще помогна на майка ми да бъде истински щастлива.. :)
Колкото до номер 4.. :) Благодаря ти за позитивния коментар.
Разбира се че може да поговорим.. :) само ми кажи как да се свържа с теб :) Може би имам нужда да поговоря с хора който са преживяли същото :) Хора който ме разбират! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker