Да се обвържа ли с жена с деца? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Да се обвържа ли с жена с деца?
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 8393 пъти
Ерген съм на 37 год. не можах да си намеря жена, която да не е женена, а намерих вдовица се замислих да създам поколение и един мой колега ме запозна с нея тя има двама сина като единият е на 6 а другият е на 10, тя е на 35 год.
Срещаме се 1-2 пъти в месеца, миналото лято ходихме в на почивка.... но не съм толкова влюбен в нея обеща ми да ми роди дете и то тя иска дъщеря е това е божа работа... иначе секса с нея не е така завладяващ за тази цел си имам любовница но тя е омъжена с нея секса е върховен от 5-6 години се събираме по 2 пъти в седмицата, но така да продъльжавам се замислих дали да не създам семейство с тази вдовица... страхувам се че ще си навлича главоболия с децата и си е голяма отговорност да издържаш още две деца, а апартамента ми е малък за това... тя много иска да се съберем но дали иска мъь за децата си и стабилност защото аз съм с голяма заплата... не мога да взема решение какжо бихте ме посъветва ли....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2976de0016
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В никакъв случай не създавай семейство с жена, която не обичаш и НЕ ТЕ ОБИЧА.
Сам си го почувствал...
Жената просто търси човек, който да ? помогне материално с отглеждането на децата ?. Много добре я разбирам като жена и майка, но за теб сделката е меко казано неизгодна. Довери се на интуицията си - не случайно и сексът не е добър. И двамата не се обичате и бракът би би бил просто фарс и брак по сметка. Ще задържиш и любовницата си, а тази жена ще се прави, че не забелязва, но ще ти прави живота ад у дома - ще настроива деца против теб, може би и т.н. Всеки заслужава повече.
Ти си в по-изгодната позиция. Като мъж можеш и на 50 да направиш деца, за къде си се разбързал? Имаш си и жена за секс... нямаш смисъл да създаваш семейство с тази жена. Търси си жена, която да обичаш и ДА ТЕ ОБИЧА, с която да почувстваш тръпката, да я почувстваш като сродна душа. Всяка иначе може да ти роди дете - дай 1000 лв. на някоя ромка и 5 деца ще ти роди. На теб ти трябва партньорка в живота, някого и за старини, а ако няма любов и обич, а само сметката.... бракът рано или късно се разпада при първите проблеми, за които не се е мислило при сключване на сделката. Какво става, ако въпросната вдовица не успее да роди дете? Какво става, ако детето е момче, а не желаното от нея момиче? Какво става, ако загубиш добре платената си работа??? Какво става, ако не те приемат нейните деца?
Не, забрави просто....
Заслужаваш повече от едно проформа семейство. Чакай, там някъде е твоята жена, която в момента също е толкова самотна като теб и търси любовтта. Не се отказвай!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f72d63291d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хич не обременявай жената със себе си и собствения си егоизъм. Най-вероятно тя ще заложи много на тази връзка и ще е с големи очаквания. Не я разочаровай. Няма смисъл, животът и ударил достатъчно шамари. Достатъчно е това, че сама трябва да се грижи за 2-те си деца, че да обгрижва и егоист като теб. Дръж си любовницата и се оглеждай за някоя друга. Ако пък има справедливост ще ти се падне някоя млада, нахакана и меркантилна кучка, която ще ти покаже къде ти е мястото.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 13f35e1c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Бих те посъветвала да не се жениш и да правиш деца само, защото трябвало. Отговори на въпроса защо ти е да създаваш семейство? Защо ти е на теб дете? И ако отговърът е различен от това "без нея не мога да живея, толкова много я обичам" в никакъв случай не създавай семейство с нея.
За 37 годишен мъж, който е живял сам досега е трудно дори сама жена да влезе в дома му, да му пипа и мести нещата, а тези две деца те какво са виновни? Те ще пипат ще чупят ще местят ще шумят. Те не са вещи, който можеш да оставиш в ъгъла. За да живееш с тях трябва толкова много да обичаш майка им, че заради нея да си готов на всичко.
Дано ме послушаш и не правиш тази грешка да съдаваш семейство, защото трябвало да имаш свое дете. Ти всъщност имаш ли нужда от дете? Защо за какво?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: f01d5599b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ти все едно търговска сделка ще сключваш.. Ами ако ти допада жената, ако ти е спокойно с нея - съберете се! Ще направиш добро за много хора, включително и за себе си. Не се плаши толкова от синовете й - ти знаеш ли какво е бебе да ти реве денонощно на главата?!? Порасналите деца са ДАР БОЖИ! Е, и задълженията ти ще пораснат, но ти какво искаш - само права без задължения ли? Ако се страхуваш от това и ще мрънчиш в последствие - по-добре си стой сам и недей да объркваш животите на хората!

Съвсем естествено е за един родител (и особено - майка) да иска и да търси стабилност за децата си.. ти какво - не искаш ли за твоето?

Пък любовниата... дръж си я, ако ти е жизнено-важна, но по-добре там се ориентирай на приключване.. в края на краищата животът не е само (върховен) секс и удоволствия... От друга страна - в семейния живот ще откриеш радости и удовлетворение, които по друг начин не би могъл да изпиташ. Едно от тях е, че си се реализирал като човек, мъж, родител и съпруг - хич не е малко, да ти кажа... някои неудачници и това не успяват.

Горе главата и действай! Семейството и родителството далеч не са толкова тежки изпитания, колкото повечето хора без опит си ги представят.

И помни - човек трябва да приключи един етап от живота си (какъвто е примерно изборът на партньор), за да продължи напред развитието си. Иначе си остава някак си инфантилен в това отношение.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a300adba32
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Сметки, сметки... почнеш ли да смяташ толкова, отговорът е НЕ.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6cb6b00fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Страхотно-ти значи си имаш любовница, с която се виждаш съвсем редовно, обаче си се замислил дали вдовицата не е с теб заради голямата ти заплата! Ами защо да не е? И ти при положение, че постъпваш абсолютно нечестно с нея отсега и смяташ да си продължаваш така с какво право ще я осъждаш? Я сключете една сделка-тя-домашна помощница, може и без секс, ти-касичка, пак без секс и нещата ще са чисти и ясни! Такива отношения за мен са абсолютно неприемливи и безсмислени. В този ред на мисли по-добре е да се разделите. Но пък, ако и за двама ви емоциите са нещо измислено, а прагматичните решения смисъл и основа за съвместно съжителство, нямате проблем. Но трябва да ви е ясно и на двамата с каква цел се събирате заедно. Така е почтено и честно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2976de0016
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, не съм съгласна с теб. Говориш така сякаш човек да има здраво семейство е най-лесното в живота. Напротив - това е най-трудното и всеки, който гледа на брака и семейството като на вид сделка накрая завършва разведен.
Основата на семейството е любовтта, обичта, уважението. Изгодата може да е добра в бизнес-отношенията, но е бомба със закъснител за семейния живот.
Мъжът ми е много интелигентен. Има професорска титла дори, успял е в бизнес, работа, кариера, а също се е провалил в първия си брак. Не е толкова лесно просто. Да бъдеш с някого до живот, да изгледаш с него децата си, да построиш с него живота си не е лесно. Няма готова формула, но едно е задължително - любовтта и уважението. Авторът нито обича въпросната жена, нито я уважава (ходи си с любовницата). Още по-лошото е, че и вдовицата едва ли го обича. Тя просто търси някой с добра заплата и спокоен живот. Лошото е, че такива връзки винаги завършват зле. Никой не може да бъде щастлив без любов. В началото ще се търпи, защото жената ще прави много компромиси заради децата си и просто, защото ще е прясен споменът от това да бъде сама, но с течение на времето ще почне да се еманципира и ще стане неудобно на автора. Ако пък имат деца, той ще бъде до живот заложник на тази връзка.
Заслужава ли си?
Какво става, ако срещне любовтта на 40 г. да кажем?
Пак ли любовница ще държи? Ами ако пожелае деца и семейство с тази жена, защото е естествено да искаш това, когато обичаш? Какво правим?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 6a796b80aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   ти не си за тая жена тя има нужда от истински мъж който да я обича, а не от такъв дето си има любовница от сега, а и виж се на 37 години ерген значи и други неща ти куцат :(

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a9bceb2f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Ох, мамооооооооооо! И тва ми било мъж! Той не знае кво иска, обаче подклажда надежда в жената, отделно чак и любовница си хванал. Думи нямам! По-добре ще й е без мъж, отколкото с мъж като теб.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 23d70939ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом не я обичаш, а и и изневеряваш недей! Не си струва да се наранявате взаимно. Ще намериш щастието си другаде.

Мика

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 59dc3a5238
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За да си останал сам на 37 години значи не ставаш за семейство. Написал си големи идиотщини. Пощади жената и децата и се махни от живота им. Ако съм жена няма да те погледна

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: cd6fad163b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Здравий, Авторе! Живота е сделка, брака също- но тук това не е твоята сделка! По принцип няма по добри взаимоотношеня и разбит брак- когато е договор! Ти тук си в неизгодна позиция!!! Съжалявам, че го казвам, но е така! Ти си изгодна партия и сам ще си намериш подходящата- дали е меркантилна или не е въпрос на възпитание, но си търси като за теб- да я обичаш- тя също! Бабите не напразно са казвали- да сте от една черга!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7527e54b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   не ти трябва жена с деца, луд ли си,
бегай далече, тия самотни жени
търсят някой да им гледа децата,
тука любов няма, повярвай всичко е интерес,
това самотните майки са голям проблем,
не си стар на 37 може да си хванеш 28 -30 годишна нераждала

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 173681ccc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   Да, че то 28-30 годишните нераждали ще се избият за дърт ерген на 37 години, който не знае какво иска и за всеки случай си хваща любовница още преди да е разбрал.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2976de0016
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 15 е много прав, но аз като жена в края на 30-те нямам проблем с мъже над 35 г. - напротив. Мъжете съзряват по-късничко. По-добре е за хора като автора да търсят сред жените без деца. Ако бях вдовица иначе с две малки деца, може би и аз щях да гледам за подобен мъж. Страшна немотия е - дръг е въпросът, че сделката едва ли ще е изгодна за мъжлето. Такива жени гледат да родят 1 дете, за да го вържат и въпросният ще храни нейните неговите до живот. Ако бях мъж без деца, бих си търсил и такава жена. Ако бях мъж с деца - щях да ти търся жена с деца, защото такава ще има опит и ще ми гледа дечурлигата. Но ако бях жена с деца ще гледам мъжът да няма негови си деца, за да остава достатачно ресурс за моите и в последствие нашето. Виж - тук жените сме по-прагматични от мъжете. Затова и като жена казвам на автора - вдовичката е с теб от интерес, скъпи. Голям глупак си, да знаеш! Сигурна съм, че тя знае за страстите ти и съм сигурна, че не ? дреме.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bd06accd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Зависи от коя камбанария погледнеш. Ако си самотна майка с дете, ако имаш много близък в такава ситуация, искаш не искаш ще приспособиш рецепторите си така, че ще ти се струва съвсем нормално. Още повече че светът стана такъв, че е много по-лесно да срещнеш момичета на по 20 с деца в ръце, от колкото да срещнеш такива без. Да не говорим за по-голяма възраст.
Аз мисля, че ако нямаш дете, би било глупаво да вземеш подобна жена, както вече са ти го казали по нагоре.
Сценарият при тях почти винаги е един и същ. От начало са много добри, позволяват волности, защото към момента са сами и изграждат комплекс за неравностойно положение спрямо други бездетни връстнички.
След време ако се задълбочат нещата, се забравя горното и започват да настъпват леко по леко. Забелязал съм дори, че такива жени имат далеч по-големи претенции от един мъж, от колкото тези без деца. Такава жена в голяма част от случаите няма доходи, или ако има са толкова мижави, че не стигат за нищо. Превид това, тя ще иска на първо място да не си голтак. дори да не те харесва външно, за каузата на детето си ще ти каже едно голямо да. Но след още някоя друга година, ако наистина не те обича и не я привличаш, тогава ще хукне по чуждо като всяка друга.
Благодарност че примерно си помагал за детето няма да видиш, даже ще те хокат че не си завършен родител, независимо че ще помагаш спрямо силите си.
Излиза че за да имаш нормален брак с такава жена, то трябва да и харесваш, да си достатъчно интересен и непредвидлив за да запазиш тръпката задължителното добро материално състояние, защото без него ще си отсвирен колкото и да те харесва детето да те хареса задължително.

За това си направи експеримент, кажи че кинти йок и че трябва да връщаш някакви пари. Оплачи и се че не знаеш какво да правиш занапред и го играй скрита лимонка. Ако те изтрае година-две така, значи държи на теб, ако не, мисля че ти е ясно, макар че обикновено след този разговор, ще хване да не ти вдига телефона, защото много работи.
В този безотговорен свят, доверие на партньор надали можеш да имаш, знам че звучи много крайно, но такава е реалността. Доверие напред вече не се дава, трябва да се заслужи.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 35af2ab752
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Много ми е интересно защо си мислите всички, че жената го използва. Може и да него използва. Това никой не може да го знае. За протокола аз съм 27 годишна, самотна майка с дъщеря на 4 г. Работя и издържам детето си както мога. Имало е случаи когато съм я пращала болна и с температура на градина. Само и само да не си изгубя работата. Работя за една смешна заплата, както и по голямата част от българския народ. Изобщо не съм се юрнала да се обвързвам. Аз даже предпочитам мъж с дете или деца, а не такъв без деца. В момента едно момче с година по малък от мен иска да заживеем заедно. Възприема дъщеря ми или поне така се представя. Аз обаче се колебая. Никога не ми е идвало наум да си намеря някой само и само да издържа мен и детето. Още повече да търпя някой нелицеприятен индивид само и само да съм добре материално.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: bd06accd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Именно 18, ти се колебаеш, това е единственото нещо в поста ти което говори за всички като теб, разбира се без да се засягаш. Бил година по малък от теб, искал да живеете заедно, значи сте един вид гаджета, вероятно не от вчера. Той момчето те приема такава какво си, обаче това не ти стига и се колебаеш. Ясно е че щом го правиш, значи така или иначе няма да си с този човек. Съвсем друг въпрос е защо си самотна майка, вероятно защото пак си се колебаела.
Вече си на 27, за съжаление описваш неща хипер просто, все едно си седнала на раздумка със приятелите ти.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 02c19b0410
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   18, една прегръдка от мен за силата, с която се бориш. Относно въпроса ти защо всички мислят, че го използвала - защото доста голяма част от бг мъжете си въобразяват, че самотна майка не може да се справя сама и търси мъж само с едничката цел да му използва паричките. За тях самотната майка е бита карта, която никой повече няма да погледне, и идиотските им доводи са, че тя с всички сили търси баламурник, който да прави секс с нея и да й гледа децата. Щото нямало кой да я погледне вече. Ограничено и тъпо мислене, но за съжаление такава им е нагласата и манталитетът. Голямата смешка е, че докато се пазят от това, някоя самотна майка да не ги използва да гледат децата й, в същото време онези свободните жени, без деца, им разказват играта във всяко едно отношение и накрая ги захвърлят като ненужни вещи. Акъл, кво да го правиш.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 35af2ab752
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   От 18 до №19. Колебая се защото той е чужденец. Той се чувства добре в държавата в която работи. Не му се идва в БГ. Аз също не съм твърдо убедена, че искам да се установя за в момента в чужбина. Смалко дете е трудно. Тук си имам изграден живот, работа, навици, професия. Освен това имам стари хора в семейството ми, който от ден на ден се влошават все повече и повече със здравето. Аз трябва да се грижа за в бъдеще за тях. Това са причините, които за в момента ме спират.

Това, че съм самотна майка е по съвсем други причини. Не бях аз колебаещата се тогава.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 7b2e23d3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Аз съм я правил тази грешка. Най голямата грешка в живота ми. На 37 съм и аз. Заживях с жена с дете (момче на 5 годинки тогава ). Опитах всичко за да се разбера с детето и, наистина всичко. Не се получи, колко нерви и пари съм потрошил не е истина. Роди ни се и дете и пак не стана всичко заради хлапето и. Каквото и да му кажа отговорът е не си ми баща. А аз и не съм искал да съм му баща, просто да имаме приятелски взаимоотношения. Няма да навлизам в детайли (темата е огромна ). Към днешна дата не сме заедно. Взимам си моето дете събота и неделя. Останах с половината си капитал във фирмата и СИ НАУЧИХ УРОКА. Та не познавам жената с която искаш да се обвържеш, но аз ако срещна самотна майка с дете ще бягам с 300 километра в час без да обръщам. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0b50ec2f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   19 до 18

Пак не разбираш. Значи бащата на детето ти не бил сигурен, този също, но общото между тях е, че и двамата си ги избрала ти. И сега след всичко казано да те питам.... ти имаш ли идея как се отразяват тези твои действия на детето ти?
Бил бившия, сега друг и детето трябва да свиква със всеки един от тях, после да ги забравя и в главата му изникват хиляди въпроси. Това предвещава много празноти в това дете. Ами ако утре хванеш да се разделиш с този, след това срещнеш нов.... това дете да не мислиш, че ее от желязо?
Единственото положително е, че поне се опитваш да се справяш сама, защото много самотни майки, разчитат предимно на родителите си и тази своя безотговорност обикновено предават на децата си, както и вече изброеното.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 35af2ab752
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   №19, Хайде да не правиш анализ на живота ми, а ? Чети преди да напишеш. Човекът иска да живее с мен, но аз не искам. Изброих причините в предишен пост. И ми е интересно защо мислиш, че като имам дете и не трябва да се срещам с мъже ли ? Какво ли ? Бих запознала мъж с детето си само ако видя, че той е с по сериозни намерения. Не съм от типа жени, които на вечерта се чукат с един и на сутринта го водят при детето си и казават ,, Мами, това е чичо Ваньо,, примерно. А след седмица да си запозная детето с чичо Пешо и т.н.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: d05394c4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   № 19, присъединявам се. Не знам дали си мъж или жена - по - вероятно е първото. Като майка чудесно я разбирам № 18 - детенцето й е малко, инстинкта й е първо да го защити. От моя гледна точка и предвид заобикалящия ни свят пълен с всякакви изроди и олигофрени /уви! /, никога не бих допуснала чужд мъж да живее и остава сам с мъничкото ми дете, което лесно може и да заплаши, и да манипулира... Да останеш самотен родител също не приемам, че е безотговорно - безотговорно ще е да остави детето си при баща му и да си живее живота. Ясно е, че е родила млада, но е поела отговорността за детето - помисли дали от 21 - годишна има възможност за дискотеки, заведения, кино, прически и т. н. Избрала е да е майка и заслужава уважение, не изсмукани от пръстите психо анализи от непознати.

До автора: недей, не я обичаш. Като се стовари и ежедневието върху вашата и без друго не особено съдържателна връзка, ще бъдете нещастни. Бихте били нещастни дори и да нямаше деца впрочем.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bd06accd6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   От 19 до 18/24.
Пиша ти последно, защото явно не вдяваш капка от написаното от мен. Казваш че еди кой си иска да живее с теб, обаче ти не искаш. Също така твърдиш че не си сигурна в него, тогава изниква въпроса защо като не си сигурна си запознала детето си с него? Отговорът е лесен и елементарен. Направила си го, защото си искала да съчетаваш свободното си време с двамата едновременно, така че никой от тях да не се обиди. От това излиза че гледаш на теб да ти е кеф, ти си решила така, така правиш. Само че ти казах, утре ще го разкараш този и с другия пак ще е така, до момента, в който детето ти не стане тинейджър и с цялата тази каша в главата си ще прави неземни простотии и ти тогава няма да можеш да му кажеш нищо и най-малкото няма да те слуша, защото това дете може да е малко, но не е глупаво да вижда как майка му се мандахерца с този и онзи. С какви очи и респект ти ще му кажеш да не прави нещо, като самата ти не можеш да се запреш?
И не е кой знае колко сложно да се анализира такъв живот като твоя, въпроса е като си решила да ставаш майка, защо си мислиш че можеш да правиш каквото си искаш?
Реално това ти го казвам като съвет, защото пред очите ми много такива като теб се удряха в същата стена, падаха и ставаха и все се чудят защо живота не е добър с тях.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 35af2ab752
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз съм 18 и 24 до 19. Въпросния човек се е виждал с детето ми два пъти. Докато сме били заедно 3-мата за по 2 часа никога не съм си позволявала близост пред детето ми като целувки и др. Вече обясних, че се колебая да заживея с него, тъй като той живее и работи в друга държава. Единствено това ме спира. Той не иска да дойде тук и го разбирам. Този човек е първия, който запознавам с детето си. Така че като не знаеш нищо за живота ми не говори. Дъщеря ми е на 4г. Откакто се е родила съм имала връзка с един друг и с този въпросния. Ако това в момента нашето може да се нарече връзка. Аман от моралисти.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7bcb8cd319
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Никога не си мисли, че ще "създадеш" нещо с чужди хора. Създай семейство с момиче, което да ти роди твои деца.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 88289140da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Аз те съветвам да не се обвързваш с нея, в никакъв случай да не създавате дете, не защото апартамента ти е малък ли какво там.. нещо свързано с теб май дето каза... А защото сам казваш, че не си толкова влюбен в нея и че даже секса с нея не те кефи толкова. Просто нямат смисъл такива отношения - поне според мен. И винаги хора като теб, които се вкарват в такива отношения с друг човек са ми били супер странни и някак жалки, сори пич.

Моя съвет е да Е ОСТАВИШ, за да може тази вдовица да опита да намери човек, който ще държи наистина само и единствено на нея! Аз мисля, че никоя жена не заслужава да бъде така използвана, ОСОБЕНО ПЪК ВДОВИЦА!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 145b8c5088
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Аз съм на 23 и се обвързах с жена която има четири деца на 42 години е искам да се женим но тя все се дърпа.
а аз си падам по възрастни жени
Дано всичко мине нормално

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 831f6bf99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   номер 33

Откъде я намери 42 годишната?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7cb4930cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   Аз пък съветвам автора да се ожени за вдовицата. Повече от ясно е, че той държи много на любовницата си. Ако се ожени за вдовицата тя ще си затваря очите за втората му връзка, а едно неженено момиче-не. Тъкмо инзатова авторът се е насочил към самотната майка, а не към момиче-за да задържи любовницата. Ако смята така да я кара занапред, по-добре е да се ожени за вдовицата. Тя ще му прощава паралелната връзка, щом той ще се грижи за децата.
Към н. 18- евала, че се справяш сама, желая ти много щастие!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5970d6a761
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   4, големи глупости, всеки циганин може да се реализира като мъж, родител, съпруг, голяма радост и удовлетворение. Неудачнки си ако нямаш образование, кариера, не можеш да печелиш пари, другото всеки го може. Някои като това не могат, се реализират като "родители", но понякога едно дете не могат да издържат.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7bcb8cd319
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

37.   В никакъв случай не мисли, че си стар да намериш свободна жена! Възрастта ти е великолепна за мъж. Не прахосвай време и сили за чужди хора. Жена съм.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 955118085e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Аз също мисля, че няма смисъл да се обвързваш с жена, която не обичаш и с която сам казваш, че и секса не е хубав, само за да не си официално сам. Прекалено много са усложненията, няма смисъл да правиш нещо само заради хорското мнение. Разбирам те, че искаш да си като другите семеен и затова си готов на голям компромис.
Хората обаче винаги ще намерят за какво да те одумват и на челна стойка да застанеш, не можеш угоди на всички. С тази жена и синовете и обаче ти ще трябва да живееш под един покрив, а не хората. Срещи два пъти месечно означава, че представа си нямаш, какво би било съвместното ви съжителство - може изобщо да не си пасвате, да не говорим и като прибавиш две чужди деца към картинката. Жената явно е сериозна и със сигурност не и е лесно с две деца - обаче за какво ви е и на двамата връзка без чувства, колкото да не сте сами?

Авторе, заслужаваш да си щастлив и с жена, която наистина желаеш. Явно си намерил такава в лицето на любовницата си, след като се виждате вече от толкова време. Дали пък не си се примирил, че щом е женена, друга като нея няма да намериш и като няма да е тя, смяташ, че няма значение коя ще е.... недей да си затваряш сам врати - в прекрасна възраст за създаване на семейство си, още повече че си и независим и знаеш какво искаш. Има толкова много прекрасни неомъжени жени. Живота ти все още е пред теб - заслужаваш да го прекараш с някого, с кoгото ще бъдеш наистина щастлив. Номер 37 е напълно права. Не прави компромиси със щастието си.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8ccebc3af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Пичага, кво ревеш? !? В живота ти всичко ти е наредено пък има хора дето акъли дават пък нищо не могат да направят!! Ето жената с готови деца ти идва, имаш и любовница... какво още искаш? !? Ще си направите още едно-две дечурлига и тръгвате по екскурзийки(семейно)-нали имаш голяма заплата! Давай, хвърляй се в живота защото както виждам при теб се е утекъл бая(37г)- няма време! Ха ха ха, споко бе!!

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f369fd11bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Мен пък ме изкефиха коментарите 2 и 9 :)

Не, че защитавам авотра но ме изкефи колко посредственно и едностранно разсъждават (хаха, иронията която струи от тази дума :)) тия двечките. Меренето с двоен аршин винаги е признак за не особено интелигентна личност. За сметка на това обаче - доста злобна.

Начи, да видим дали съм разбрал правилно - жената с 2те деца която толкова иска да се събере с него, не е егоистка, тя не иска да се възползва от материалното му положение. тя е просто майка която мисли за интереса на децата си. И що това е проблем на автора, не става ясно. Но е съвсем нормално, нали. Даже благородно. Или пък може би любовницата? Тя също е съвсем нормална. Шото всяка 3та тема тука не е "Помощ, имах извънбрачна връзка ама мъжа ми разбра и брака ми се разпада, какво да правя, как ще си гледам децата". Или може би щото и тя като онаа с 2те деца не се е събрала с мъжа си, шото и тя "много искала да се събере", ама се е сетила, че и "липсва любов" ( да се чете яка оран поне 2 пъти в седмицата) и е напълно ОК да се пошляпва с автора. Не, че и той не прави грешка като се занимава с женена жена но би следвало жената първо да се замисли за това защото тя има много повече за губене.

а и номер 9 - колкото и да викаш майка си, нема да дойде :) всъщност, може и да дойде, като се замисля.

Авотре, по темата - изобщо не е необходимо да плащаш данък обществено мнение. Особено пред такива подобия на жени на които основната им работа е да обесняват мъжете какви егоисти са. Или да викат майка си за щяло и нещяло. Тва, че попадате на такива мъже, си е ваш проблем, щях да кажа "дами" ама се сетих, че не влизате в тази категория. А и в крайна сметка, нещата винаги се нареждат както трябва и всеки си намариа точно такъв човек какъвто заслужава. Което иде да ви светне някои лампички в боядисаните главици.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7bcb8cd319
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

44.   Какво значи "не намерих, която да не е женена".? Та ти си на 37 г. - великолепна възраст за мъж. Жена съм и ти казвам, че от това, което съм виждала, повечето хитрушки с деца, само гледат на кого да ги "пласират". Тежко и горко на по-меките мъже, които приемат "наследството"! Излиза им през носа!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker