Връзка с Отвъдното... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Връзка с Отвъдното...
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 13540 пъти
Здравейте , бях писала преди време в този сайт - загубих майка си...нелепо , без време , отиде си твърде млада , без дори да успее да ми каже "Довиждане " ...Последните й думи бяха : "Ще се опитам да се оправя"...С нея свърши и целият ми досегашен живот ...Пиша ви за следното - има хора, които могат да осъществяват връзка с нашите починали близки ...и не са шарлатани ...бих искала да си поговоря с нея , да извикам духът й...преди не вярвах в такива неща , сега в отчаянието си - вярвам във всичко...поне да можехме да си поговорим и да си вземем "Довиждане " - като за последно...да й кажа , че ми липсва...Някои ме посъветваха , че това е черна магия , други - че не трябвало да се прави преди годината на починалия ни близък...
Ви какво ще кажете ?...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 01c4058d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Когато и ти отидеш там, тогава ще си приказвате.
Друг начин няма. Но, ако искаш Духовете ви да се успокоят-
дарявай! .

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 08a6448976
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Аз също изгубих майка си преди година и три месеца. И макар, че не беше нито твърде млада, нито твърде стара... адски много боли. :( Времето минава и колкото и да казват, че болката с него намалява... не е съвсем тада. Да, постепенно свикваш с мисълта, че близкия човек го няма вече, но.. винаги боли. Все още често плача и си задавам въпроса-защо!? Но... това е живота. "Гледай философски на нещата"- така ми беше казала една позната. И аз се замислих.. беше права. Според мен трябва да оставиш на спокойствие духа на майка ти. Приеми, че това е била нейната и твоята съдба. Може би тя те вижда и страда от това, че ти страдаш. На моя приятелка също почина майка й. Тя отиде при някаква такава жена която викала духове. Разказа ми, че тази жена е препредавала думи на майка й.. Но ми каза, че майка й е казвала да спре да плаче, че тя е добре там където е. Да се грижи за себе си и да не страда... Не знам до колко е вярно това, но от старите хора съм чувала, че трябва да оставим на мира душите на мъртвите. Аз лично не бих искала подобна връзка. Ще запазя спомена дълбоко в душата си и завинаги. Но.. живота трябва да продължи, така както живота и на моята майка е продължил след смъртта на нейната майка... И така с всички ни. Дай си сили, воля, смелост, бъди борбена и продължи напред. Желая ти много щастие!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: ac49b1d4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Моите съболезнования!
Един мой приятел преди няколко години ми беше казал, че майка му е ходила при една ясновидка и тя ги свързала с баба му... Но до колко е имала тези способности тази жена- никой не знае. Има толкова много шарлатани вече, че по-добре поразпитай наляво и надясно за някоя гледачка, макар че пак могат да те подведат. Мисля, че тази Ивелина от едно тв предаване ясновидци, наистина познава и може и да може да ви свърже по някакъв начин, но трябва да отидеш. Постоянно й рекламират услугите по тв, не само на нея, но и на много други. Внимавай да не те одръгнат много...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 37dc06752e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Може, девойче, може, ама не е проста тая работа… Ще стане обаче, тука имам връзка с един Висш Разум, дето ми казва разни неща. Виждам, че е голяма мъката ти, ама ти не се безпокой. Прати снимка на майка си и 50 лв. нацяло в плик на следния адрес:
за Мюмюн ходжа
София 1000
П. К. 1944

Аз после сам ще те намеря, ти не бери грижа. Хайде сега върви да намериш снимка и да не забравиш 50 лв. нацяло, без техните вибрации нищо не се получава.


____
Я по-сериозно, момиче, "от умрял писмо" — чувала си за такова чудо?

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2296939c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Браво на номер 4. Един нормален да има в този сайт.

 
  ...


...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 61d98e130e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Съжалявам за майка ти, ;(
Според мен не прави опити да се свържеш с нея, не ходи по врачки и попове, само ще се почувстваш по-зле, знам, че ти се иска, :(, но когато имаш нужда тя сама ще го направи, остави я да почива в мир, така е по-добре е за двете.
Още веднъж съболезнования.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 0977f3b5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съжалявам за загубата ти, но моят съвет е да не търсиш помощ в такива неща. Не само че ще си загубиш времето и парите но и ще скърбиш все повече.
Това все пак е моето мнение. Желая ти успех и отново, мойте съболезнования.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 86a49970f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   По добре си поговори с психиатър... Дано ти помогне, че много станахте заблудените, успех

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 80b1f4d307
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Съжалявам!

Искам да ти кажа, че хората, които "имат" връзка с хора, които са ги напуснали, са жертва на плацебо ефект.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 61b7212022
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Изобщо не вярвай на подобни шарлатани, ще ти вземат само парите. Разговорите с мъртвите и викането на духове са много лошо нещо и са абсолютно забранени от Господ. Изобщо общуването с всякакви врачки, гадатели и баятели носи само нещастие. Да не говорим, че 99% от тях са чисти мошеници.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 875f9d9287
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ето какво щети кажа, че тя винаги стои до и бди над теб така че просто не мисли за това. Опитай се винаги когато си на нейния гроб и й кажи това което искаш и знай че е винаги до теб.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6da7200157
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Здрасти. Загубих майка си преди годинаи два месеца, а баща ми почина преди две години и и тогава сестра мибеше на 13 и аз пълнолетния взех, че станах настойник на сестра ми. И тя много ревеше. По цяла нощ ревеше за майка ни и все я искаше да си кажат няколко думи като за последно. И аз реших да я извикаме от отвъдното и го направихмe и усетихме, че в стаята има друг човек освем нас. Казаха си няколко думи и малката викаше д се върне при нея и тя каза един ден ще се видим вие ще дойдете при мен. И края на ритуала тя седеше в едно и също положение в продъшжение на 5 мимути и се хвърли върху мен разплакана и се спука от рев. Ако ще го правиш го прави с някой друг човек

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5daf767962
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Не ходи при разни екстрасенси, врачки и тн, не са мъртвите, които идват и им говорят и най-важното, голям грях е. Починалите ще ги видим когато и ние отидем при тях.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3e90d7b962
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Поговори с майка си мислено. Помоли я ако може да дойде в съня ти да се сбогувате. Помоли се на Бог и на Дева Мария да й позволят да дойде в съня ти. Може да не стане от първата вечер, но все ще сънуваш нещо, което ще те успокои.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 6aec6f2cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Здравейте, аз също загубих майка ми, от тогава я усещам и ходих при една жена, която разговаря с душите на починалите, каза ми неща, които ме смая, и няма нищо подобно, че сме щели да разгневим духовете, записах я на телефона, казва ми, че е добре.... Вярвам, че смърт не съществува, усещам моята мама, това е доказателството за мен... Когато помислиш за тях, те са моментално при теб... Мисълта ги вика... Има много да се коментира тази тема, но това е за сега...

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: f86b0021e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Искам да ти кажа, че е напълно възможно да осъществиш връзка чрез медиум, но НЕДЕЙ!
Това същество, с което ще разговаряш може и да не е майка ти. Оттам не се връщат същите души, каквито ги познаваме приживе. Може да бъде много опасно. Адски рисковано е даже да дойде нещо друго заедно с духа на майка ти и то да не може да бъде изгонено.
По - добре се раздели със спомена за майка ти.
Колкото по - бързо го направиш, толкова по - добре е - и за твоето спокойствие, и за спокойствието на нейния дух. Повярвай, и тя би искала да продължиш своя живот и да живееш нормално, достойно и щастливо.
Ако тя иска да те предупреди за някаква опасност, то тя би ти изпратила знак или би ти се явила за кратко.
Но ти недей да я търсиш току - така. На първо място, така нарушаваш и нейното спокойствие и я караш да изразходва много енергия. На призраците им е много трудно и изморително и им е нужна адски много енергия, за да се появяват в нашия свят.
Изхвърли всички спомени, които свързваш с нея и всички нейни вещи от дома ви. Направете ремонт или се изнесете в нов дом. Така нищо повече няма да ви свързва. Само така ще й осигуриш покой, иначе мъчиш и нейната душа, и твоята! Като постоянно мислиш за нея и ревеш за нея, така не я пускаш да си тръгне и я мъчиш!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3459d393f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Разбирам болката от тежката загуба, но не търсете връзка. Бъдете сигурни, че нашите близки ни виждат/не както тук с очи, а по друг начин/ и продължават да ни обичат. Веднъж сънувах майка си, че звъни на вратата, че и отварям и я питам "Майко къде беше, толкова те търсихме". Тя ми обяснява къде е била и се смее. В този момент осъзнавам, че тя не е жива, че сме я погребали и си казах "ами сега, не трябва да я пускам да ходи на гробищата". На другия ден реших да запиша сънят си. Когато пишех думата "смърт" химикалът спря, взех втори също, трети-пак така и думата остана недописана. Те са с нас, макар и от отвъдното. Аз чувствам помощта и на майка си и на баща си в трудни моменти.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f007597778
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Вземи снимка на майка ти и ѝ кажи каквото искаш. Няма нищо лошо в това да си говориш с нея от време на време. Кой знае, може пък да чува. Аз като майка съм сигурна, че някакси ще съм в детето си винаги, както моят починал баща е в мен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 006ff96d8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Мама почина преди 11 дена. Ужасно много ме боли и имам чувството че ще полудея. Не знам какво да правя. Уплашена съм много и объркана. Виждам я навсякъде. Усещам че е край мен, но не я виждам. Търся много отговори и постоянно питам защо. Ако можеше да ми каже, че е добре и е на едно по добро място може би поне малко ще се успокоя.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 450b71be54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Напълно ще бъда сериозен!
Я
Духа съществува на тази Земя от 7мия, до 40ия ден. Затова и правим строй тогава.. След това се преражда.
Т. е. ако изобщо намериш някой, който да те свърже с нея може би вече си изпуснала "сроковете".

Но не се притеснявай! Както казва едно кристално дете : " Само ако знаехте колко е яко там, в отвъдното, щяха да настанят масови самоубийства"

Майка ти е едно по-добро място. Можеш да бъдеш сигурна. Проблема само и единствено е, че на теб тя ти липсва. за което ти съчувствам!

М41

 
  ...

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 2b04dc035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Не е "яко" там. Ходих няколко дена след смъртта на мама. Ходих насън да я търся, толкова я обичам. Там е гадно, мъртвешко, уж като тук, но не точно. Болката е най силна първите 3 месеца, после почва да отшумява, мислих, че ще откача, но пак боли и винаги ще боли. Аз почти всеки ден си говоря с нея и наум и на глас, но казват, че не е добре. Обичайте я със цялото си сърце, това я храни. И аз търся начин да общувам с нея, но не бих викала духове, защото идва нещо друго. Голяма мъка това с близките хора. Много зле измислено.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: a10f0a0738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Аз също бих те посъветвала да не се занимаваш с такива неща но както пишеш мъката ти е огромна ако това ще те успокои направи го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker