Майка ми не ме разбира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми не ме разбира
преди: 11 години, 3 месеца, прочетена 3456 пъти
На 20 г. съм. Студентка съм. Обичам майка ми и знам, че и тя ме обича. Но никога не съм й споделяла много. В момента имам проблеми с едно момче, в което съм влюбена. Всичко между нас беше прекрасно. Но се намесиха разни странични хора и все още има въпроси, които да доизясним, проблеми, които да решим. Споделих й, че ми е тежко и че съм тъжна. Защото аз наистина много го обичам и се надявам нещата между нас да се оправят. А вместо да ме подкрепи, тя започна да ме упреква. Скара се с мен и ми затвори, защото говорехме по телефона. Тя от самото начало е против него. Дори беше писала на едно друго момче, което ме харесва и се опитваше да ни сватоса.
Имам чувството, че тя не иска да се сдобря с момчето, в което съм влюбена. Имам чувството, че ще се радва, ако нещата останат на това положение. Казвала съм си, че няма да й споделям повече. Но тя започва с това, че иска да ми помогне и че се притеснява, а после следват нападки към мен. Не знам какво да правя вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 месеца
hash: 79b58cb8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Не я съди строго, просто е родител и се притеснява. Майка ми е същата. Винаги се е опитвала да ме кара да живея по нейният начин. Да уча, както тя е учила, да излизам с хора подобни на тези, с които тя е излизала... опитваше се да ми избира приятелите и гаджетата, да ми контролира живота. Няма какво да направиш, повярвай ми. Говорила съм, викала съм, мълча съм и... никакъв успех, накрая просто спрях да и обръщам внимание и да и споделям прекалено много. Не и споделяй за това момче, след като знаеш, че тя не го одобрява и си живей живота. Усмихвай и се, говорете за неща, за които няма как да се скарате и не я съди, тя просто се притеснява и иска най-доброто за теб, но не осъзнава, че си пораснала и трябва сама да си намериш пътя.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 40664d0dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Такааа ее права си, Авторке, не те разбира- това са майките... А ти дали я разбираш? !? ! Задавала ли си си въпроса- защо не го одобрява и питала ли си я? В повечето случай майките и близките виждат нещата отстрани и по- добре, отколкото ние. Имах приятел, всички, ама всички бяха против връзката ми с него, а аз на инат всичко което ми казваха като недосттатък го превръщах в положителна черта. Изпокорах се с всички: родители, роднини, приятели- Всички и за всичко изкарвах родителите си виновни. Колкото повече ми говореха за него- толкова повече се зъстъпвах за "горкия човечец"... Минага години и той ме изостави- да беше ми тежко и сподебих на тези, които през това време ми бяха останали като приятелки- Всички се зараднваха и казаха- добре, че той те остави, ако не беше той- със сигурност и до сега щях да съм съм с него. Сега от позиция на времето и годините виждам колко са били прави родителите ми, роднините ми, приятелите ми- да всички те отново са с мен, но сега съм на 30г имам човек до себе си, който е стойностен и отговорен! Тогава имах наглостта да се карам с майка си да я правя на маймуна и да й казвам"С него ще съм- ти с който и да бях- все нямаше да го харесаш- ти нищо не разбираш". Това е... Да майка ми с която започнах войната заради него... се оказа на 100% права и ако бях останала с него- щях да го влача на гърба си, защото той беше само голям на думи и нищо друго... никакво покритие и пошло и манипулативно държание- не сега не го мразя- всичко е минало, но ината ми беше голям и съсипах нервите на родителите си... Сега всички одобряват човека до мен и отново сме щастливи с негови и мои родители- но явно трябваше да мина и през този период- на отричане на видимото... Говори с майка си, годините минават бързо, но нека други не стигат до нашите минали лоши отношения...

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2879dce79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Виж не мога да я накарам да го хареса, но замисляла ли си се защо толкова е против него? Не може да бъде просто защото не и симпатичен.. Явно си има причини, които ти си спестила да споделиш или поне аз така си мисля.. Не мога да ти помогна особенно, но все пак успех !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: af3a8c82b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   За да не го харесва, със сигурност има основание и още повече интуиция когато става въпрос за детето ти. Но така или иначе ти ще направиш каквото си решила. Майка ти хаби излишна енергия да ти "отваря" очите. Умните се учат от грешките на другите, а глупавите от своите. Избора е твой.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: eaee32a7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   виж на 20 години си прави каквото си знаеш майка ти я остави на страна но попитай я защо не го харесва ако е заради баба ти каже и да не слуша бабата за нищо вече но ако не е заради нея попитай я все пак трябва да знаеш защо тя не го харесва

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker