Майка му дойде вкъщи...с куфар! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка му дойде вкъщи...с куфар!
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2701 пъти
Здравейте!
Немска снаха съм, съвсем наскоро станах майка. Всичко си вървеше прекрасно, съпругът ми е най-страхотният баща... и мъж, който съм си представяла. Да, положението беше идеално, преди да дойде тая стара чанта - майка му. Знам, звуча доста грубо, но тя ще ме довърши. Достатъчно напрегнато ми е, а сега освен бебчо трябва да гледам и нея.
Започна се още от вратата, когато видя бебето. Не приличало на мен, но и на баща си. Много било бяло, русо, а те не били чак толкова светли. Още тогава започна... къде на майтап, къде сериозно да подмята какви к*рви са жените от Източна Европа... усмихвах се, мълчах си. После нахълта докато кърмех бебка. Пак се започна... "с тия гърди, щяло да остане гладно. " Да, не са ми увиснали до пъпа, не съм едрогърда, но никога не ми е пукало за това. Сега явно се цели да ми насъди някакви комплекси ли, не знам. Постоянно коментира как се грижа за детето. Уж дойде с целта да ми помага, а тя пръста си не мръдва. Само гледа отстрани и критикува. Единствената помощ, която виждам от нея е, когато къпем бебичка. Не си струва, обаче, да и търпя подхвърлянията и свинското поведение... неизвестно докога. Оплаках се на мъжа си, но той е като опиянен напоследък. Казва ми да не ? обръщам внимание. Лесно му е, никой не го обижда и не се заяжда с него. Когато бяхме в България - родителите ми го гледаха като писано яйце, държаха се на ниво. Майка му... пълна противоположност! В България било слободия, били сме безбожници и стари комунисти... Тя е живяла в Източна Германия, не е ли същото? Просто ме вбесява тая жена!!
Дошла е с мисията да ми вгорчи животеца, внучето ? далеч не я интересува толкова. НЕ МОГА! Не знам как да постъпя, не я искам вкъщи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: ebacb6be11
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ама ти източно германец ли си взела? Много зле си се натресла да ти кажа... дори българите са 100 пъти по-добре от тях. И аз съм немска булка, но на истински западняк - свекърва ми е гражданка и се държи на ниво. Дори живеем половината година в България и изобщо лошо за страната ни и за българите от него и семейството му не съм чула, освен това, че сме нямали самочувствие и много сме се били оплаквали... Изгони я тази иначе - никоя немска снаха няма да търпи повече от 3 дни свека си у дома.
„Рибата и гостът започват да миришат на третия ден“, казват немците - директно си я изгони и дори ще те уважава старата вещица. Те слабите не уважават, уважават СИЛНИЯ.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: a309685d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе чак пък "мъж мечта" съмнявам се... скоро ще си покаже кирливите ризи. А майка му по всичко личи, че иска да ви раздели и да втълпи на сина си, че детето не е от него. Говори с мъжа ти и му кажи да говори с майка си... не си длъжна да я гледаш и да я търпиш. От къде на къде ще ти говори така?

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 28e74aaa5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мoмиче ти трябва да одариш на масата дето се вика и да и кажеш къде и е мястото, докато си мълчиш положението е ще е същото. Покажи и къде и е мястото и да се държи както трябва като не куфарите и да я няма. Всичко трябва да е ясно от самото начало.
Слънчо

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1546cd18d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Направи и страхотна манджа и изобщо готви и хубави неща и и кажи да яде храната, а не теб. Кажи и, че ние "безбожниците" така сме възпитавани в името на истината, така ни учи и Библията. А тя ако я знае(Библията), ще престане, иначе си проличи кой е безбожник. Приемаш съвети, но без обиди - направо и го кажи, може пък да я чукне съвестта и наистина да почне да ти помага.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c3a75ea079
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за коментарите ви!
Към първият коментар: не съм особено съгласна с това, че съм се "натресла зле". Всеки човек си е строго индивидуален и не е добре да слагаме всички под общ знаменател. Съпругът ми е е роден в ГДР, но 7 години по-късна стената пада и те се местят в Западна Германия. Мога да кажа, че манталитета му е много по "западняшки" от този на кореняците тук, които се водят "истински европейци". Както и да е, благодаря за отделено време.
От авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker