Бой заради секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бой заради секс
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 4831 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години. Имам си приятел от 2 години насам. Преди седмица аз се почувствах готова и го направихме за първи път. Той беше много мил и достатъчно грижовен, че да не усетя никаква болка, но това е друга тема. Когато споделих с майка ми тя откачи. Започна да ме убижда и унижава. Викаше ми курва, макар че тя ме е РОДИЛА на 16, представяте ли си? !? !? ! На езика ми беше да й го кажа, но се въздържах, че да не стане по-лошо. Адски много съм й убидена и имам чувството, че съм на косъм да я намразя, знам че не е редно ама... Винаги за всяко нещо само тя е правата. Много съм нервна, не знам какво да правя, не мога да я понасям вече, държи се ужасно ;х

МОЛЯ ВИ помогнете ми, какво да правя, постоянно ме унижава!!! :@

Благодаря на всички, които са прочели това и са решили да ми помогнат :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 680d00db19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми не е права, но и ти вземи се поограмоти. Иначе правиш секс, когато се чувстваш готива и имаш тази възможност, разбира се;).
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dc7dfd2c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още една ПСИХО-ПАТКА значи от нашто поколение, когато още не се е говорло за сексове, камо ли да се прави.
Авторке, не ти ли е ясно, че нашету поколение правихме „такиви работи“ чак след сватбата! Къде си тръгнала ти да се либиш ти. И ако кондоми ползваш - ужас. Все мръсни работи. Ей, не се научихте вие как се прави „онова нещо“ - оставяш да те пази мъжа и ако стане белата у Поликлиниката да ти прави аборт.
Развратници сте вие, младите. По наше време такива работи нямаше. Сексове-мексове, за такива неща не се говореше на селу. Презервативи тръгнали да ползват, вчерашни дрисли, не знаят те как се праи „онова нещо“ като хората. Аре, бой по каските! Сексуве тръгнали да прават
ж40

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: b46aefed29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   2, много забавен коментар :)), но пък и верен.
Тя майка ти те е родила на 16, но предполагам е била вече омъжена за баща ти, и голяма вероятност има твоето семейство да не се е разпаднало.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 34f20d7d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке, знаеш, че родителите ти са отраснали в друго време и ти най-добре си ги познаваш, т. е. въобще не е трябвало да споделяш на майка си, че правиш секс след като тя е ограничена в своите разбирания. Важното е ти и твоят приятел да внимавате, да си ползвате кондоми, евентуално може да пиеш и противозачатъчни като втора мярка.
Това дали правиш секс на 16 или на 25 само по себе си не е показател дали един човек ще е успял в живота. Ако ти и твоят приятел сте отговорни и не допускате рискови отношения, няма проблем. Не те съветвам да натякваш на майка си за това, че те е родила на 16. Именно, там е цялата логика. Тя самата е родила рано и се страхува, че и на теб може да се случи, вероятно дори не познаваш баща си, предполагам, след като майка ти е била все още дете, когато ти си се появила, оттам идват всичките ви проблеми в отношенията.
Най- разумно според мен е да си гледаш ученето, да се виждаш с приятеля си, и да си поставиш за цел да успееш в живота, да идеш в университет и да постигнеш независимост. Сама виждаш, че майка ти живее в друг свят и това те тормози. Именно затова трябва да си още по-амбицирана от другите хора, които имат прекрасни семейства, да успееш да бъдеш самостоятелна колкото се може по-скоро, само тогава няма да имаш подобни проблеми на този.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f707189c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Така, да се включа и аз. На 19 съм и правих секс за пръв път на 16, почувствах се готова и хоп няма проблеми. С родителите си свободно говориме за това.. Никакви ядове нямам.

Относно коментарите.. алооо Вие в 21 век ли сте или още сте в 19? А може би 18-ти? !? !? ! Естествено, че ще прави секс, това е нещо красиво и полезно.. Ако се внимава и се прави с любов, и е достатъчно голяма и зряла за секса. Та дори и закона го казва.

Вие сте седнали да я упреквате. Тя иска съвет.. а не акъл.. СЪВЕТ.

Авторке.. не се тревожи.. всички млади сме така.. Понякога наистина избързваме, и не постъпваме правилно и с неправилни хора.. но за това сме човеци.. и грешим. Просто се пази здрава и най-важното ЩАСТЛИВА.

Поздрави:)

аНаБел

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dc7dfd2c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   от 2 до 4
„Това дали правиш секс на 16 или на 25 само по себе си не е показател дали един човек ще е успял в живота. “
Точно така! Аз това им викам на младите, ама кой ме слуша! По наше време на 18 г. с две дица на селу, вие тук сексуве тръгнали да правите, ама не като хората, ами науйници сложили. Много хитри те. Ами за бой са си и онува другити аНабеЛ - вчерашни пикли, секс ще ми правят. Развратниците му с развратници. По наше време ние не сме знаели какво е това секс, а за науйници не бехме и чували у село.
„Тя самата е родила рано и се страхува, че и на теб може да се случи, вероятно дори не познаваш баща си“
Като стане белата, отиваш у Поликлиниката и го раждаш като хората, какъв баща, какви 5 лева. Такиви като Авторката са за бой! Сексуве ще прават те. Аз на 18 г. две деца гледах, три аборти имах, тази сексуве тръгнала да ми прави, а и науйник сложила. Правилно е набила майка ? ама малко ? е било. Тя на нейните години първокласник е гледала и в Поликлиниката по ими я знаели.
Да, така беше по наше време - това морал, това ценности, това възпитание, това стойности, вие нищо ни знаите, ей!
ж40

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f707189c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Хахахахахахахаах хахахахахахахахахахахахахахахах хахахахахахаха. 0т аНаБел 5, , до номер 6.. тии драга моя я първо си оправи правописа и граматиката и тогава седни пред монитора да даваш акъл.. Смешен и израза ти, диалекта и всичко в твоя коментар..

Аре да не обиждаш а? Тука не е сайт за обиди, а за СЪВЕТИ. Тцтцтцтцтц.. Ужас с главно "У"

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 61e4c1d838
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Е, тя ти е скочила, точно защото го е направила рано и после е имала много проблеми, но в случая не е усетила разликата. Тя те е родила на 16г., а ти просто си правила секс на 18г. разликата е огромна, а и ако го правиш с предпазни средства струва ми се че при теб всичко е ОК. Не се тревожи предполагам, че с времето нещата ще се успокоят. Не й се сърди, опитай се да вникнеш в причината която е довела до реакцията й. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 98d7e5969f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ж40, голяма грамотност, голямо нещо. Предполагам, че коментара ти е саркастичен, но както и да е, да приемем, че не е! Вашето време е минало, сега е нашето. И по "ваше време" е имало да го правят на 14 и на 20, да речем. Това си е индивидуално! Ти да не би по "ваше време" да си искала разрешение от майка си? Или пък няма случаи, в които първо се омъжват, после секс, накрая не си пасват и завършват с развод? Айде моля ти се... То по тази логика повечето трябваше да са с по 4, 5 развода или да си търпят тъпаните до тях, я има любов, я не. Или пък правим секс, айде веднага и дете, щото нали това му е целта УЖ... Мислих да се въздържа от коментар, ама...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: dc7dfd2c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   От „ж40“ и понеже никой не разбра иронията в моите текстове, защото действително има достатачно такива „ж40 “ тук за съжаление ще ви кажа, че съм млада жена. Яд ме е обаче като тръгнат някой лелки да раздават правосъдие и морал на младите, когато те самите никога такъв са нямали и са забравили от кое село са се пръкнали. Имах нещастието да израстна с тези поколения, които днес се правят на най-моралните и най-праведните, защото имам по-голяма сестра, а и цялата улица беше пълна навремето с тях - днешните лелки и чичковци, баби и дядовци някога бяха какички и батковци. Не само „сексове“ правеха, а и половината надуха тумбаците под 18 г., учиха-недоучиха и днес го раздават като разведени моралисти с две деца на възрастта на Авторката.
Имам щастието да си спомням 90-те години и края на 80-те дори, когато днешните моралисти ходеха с поли до под пъпа и слушаха „Радка Пиратка“, сръбско, турско и Радо Шишарката, а белите Мерцедеси вечно им бяха в главите както и готините батковци с ланците и голите глави, дебелите вратове и с анцузите „Адидас“.
Същите, които днес киснат тук и обясняват на младите, колко пропаднали били са изтъркали коридорите в поликлиниките за аборти. Да ви кажа ли те как ни „образоваха“ сексуално като по-големите?
Ами например казваха ни, че от мастурбация се ослепява, че аптекарките били дупчили кондомите и затова секс се прави винаги без, че не можеш да забременееш първия път, че мъжът можел да те пази с прекъснат полов акт и все такива работи. Пак същите дори не разбираха, кога са забременели, докато не беше твърде късно дори за аборт и пълнеха улиците с разни деца, чиито бащинство беше неизвестно.
В главите им имаше три най-важни неща
- Как да ми ушие мама по-къс минижуп (по онова време такива „западни“ моди се шиеха у дома
- Как и с какво да се насвяткам по-евтино и ефективно
- От кого да взема най-новата касетка на Радо Шишарката и Екстра Нина
- С кой батко да се изцъкам без презерватив, разбира се. Най-добре да забременея веднага, за да се ожени онзи за мене. Това е основната цел нали на занятиетУ.
Ако сега си мислите, че сте неморални, че България е мръсна държава - да можехте да се телепортирате през 80-те и най-вече през 90-те, когато вашите майки и лели са щъкали по черен минижуп и евтини токчета. На всеки ъгъл - кръчма, във всеки блок по 10 заведения и твърд алкохол от сутрин до вечер сръбска и турска музика. Цигари - няма бременни, няма млади майки. На 15-16 г. повечето приятелки на сестра ми имаха поне един аборт зад гърба си. Пълна деградация на обществото.
Да не забравяме и днешните млади баби!
На моята най-добра приятелка баща ? беше ТИР-аджия. Когато е на курс майка ? прекарваше женените мъже от цялата махала, и тарифа си имала. Днес ако я видиш - най-обикновена лелка на средна възраст, бута внучето си в количката и цъка под мустак, колко са били развратни младите. Когато приятелката ми беше в първи клас беше заварила майка си след училище „да се бори“ с бащата на едно друго дете от квартала. Голям морал, голямо нещо.
Нашата съседка е на годините на баба ми, но целия град знае, че е била навремето любовница на някакъв комунист и онзи ? дал и парцел, и материали за къщата, в която и до днес живее цялото ? семейство. Дори не се знае от кого са децата ?, но виж - за морала много знае тя.
Най-големите моралистки и точно такива като майката на Авторката, най-блуден живот са водили навремето.
Днешните млади поне са достатачно образовани, за да ползват един елементарен кондом, което е с пъти, ама с пъти по-цивилизовано от живоа на днешните лелки някога.
Докато хора живеят на Планетата Земя ще има секс, ще има човешки прегрешения и нищо човешко няма да ни е чуждо. Да изкарваме днешните млади от черни по-черни е смешно и чист двоен морал като се има предвид как сме живяли, как са живяли предходните поколенищ. Ако децата ни нямали морал, ние да не би сме имали?
И вместо да ги бием и да ги тормозим за най-нормални неща, по-добре да се видим сами в огледалото на какво приличаме и какво сме сторили от живота си.

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 7cc6c1e3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как ще кажеш на майка си, глупачка ;xx

Какво очакваш от родител да направи когато чуе тези думи от детето си ;xx

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2a556aee1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката:
№ 1 - благодаря ти, че си си направил труда да прочетеш историята ми, но къде си видял грешка та ми казваш да взема да се поограмотя? !
№ 2 - защо да съм психопатка? ! затова, че на 18 години ми беше първият секс или..? Не искам да те убиждам, макар че виждам какви работи си писала за мен, но не живеем в 19 век, както и другите са ти го казали. И се научи да пишеш бе 'разумната'!
№ 3 - хаха не знам какво по-точно е вярно от коментара на № 2, но за твое сведение майка ми не се омъжвала дори.. ;))
№ 4 - да ползвахме кондоми и всичко си беше ок, докато не разказах на майка ми, честно казано и аз не знам защо го направих, просто реших, че като моя майка трябва да знае. Ако се страхуваше да не ми се случи нещо можеше просто да ме посъветва да внимавам а не да ме нарича курва, кучка и. т. н. , както и да ми посяга.
№ 5 - благодаря ти изключително много за мнението и въобще, че си прочела това. :)
№ 8 - точно така!
№ 9 - ще се опитам и благодаря за съвета :))
№ 10 - така си е ама явно някои хора не го осъзнават, включително и майка ми ;/
№ 11 - Много ти благодаря!!! :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: dc7dfd2c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От 11 „ж40“-)))
Виж, Авторке, направила си само една грешка - казала си на майка си. Аз още от малка си дадох сметка, колко са зле тези поколения и запазих личния си живот за себе си. Баща ми е по-добре, но майка веднъж почна да се хили в аптеката - били изложили противозачатачни на витрината. Е, ставаше дума за кондоми, но аз се направих на ударена тогава, макар че ги ползвах вече от 1 г.
От по-възрастните от мен само глупости „научих“ в областта на секса. Имам много по-голяма сестра на възрастта на майка ти днес - пълна скръб са и тези. Затова реших да си гледам живота, да си ползвам кондомите и да не давам отчет никуму. За първият ми приятел нашите изобщо и не разбраха. Запознах ги с мъжа си малко преди да сключим брак - едва ли не ги поканих на сватбата. Имам хубави отношения с нашите, но знам, къде са границите.
Майка ми не ми е приятелка, тя ми е майка. Благодарна съм ? за всичко, направили са каквото са могли, но за мен това са поколения с фалшив морал, които са ни оставили една разбита страна и повечето нищо не са постигнали в живота освен да родят нежелано на ранна възраст и да се оженят, затова нямат право да ми определят моя.
Водя полов живот много от преди сестра си иначе, която е по-възрастна от мен, но тя има два аборта зад гърба си, мина доста мъже и не може да забременява вече лесно (опитва от една година), докато аз от самото начало си се пазя, нямам аборти и не съм забременявала нежелано.
Няма от какво да се срамуваш. В правото си в случая и майка ти няма право. Не ? се обяснявай, гледай си живота и разбери, че тя не ти е приятелка и никога няма да бъде. Тя идва от съвсем друго поколение, остави я да се развива и си гледай своя си живот

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 44c944dc24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз пък мисля, че не е направила грешка като е споделила с майка си. Защо да е? Това не е като да кажеш "Мамче, нафирках се и някакъв батко ме натакова в тоалетната на дискотеката, " Момичето има връзка от две години, предполага се, че родителите й познават или поне знаят за момчето. Била е развълнувана от преживяното и е поискала да го сподели с онази, която се води, че й е най-близка.
Та какво по-нормално от това? !!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 98d7e5969f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Както номер 14 каза: Майка ти е майка, а не някоя приятелка. За мен тези, които приемат майките си като приятелки - има нещо сбъркано в тях.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 680d00db19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравей отново,
първо, това, което написах, беше повече като шега! Не знаех, че ще го приемеш сериозно.
Второ, ето ти някои грешки:
с майка СИ (не с майка МИ)
Обиждам и Обидена (не Убиждам и Убидена)
Пред макар че няма запетя, последното изречение има пропусната точка и т. н.
Трето, ти пишеш историята, за да могат хората да ти помогнат така че не е важен толкова правописа. Всичко, което бях написал, беше повече шега - само научи, че е Обиждам, защото на няколко места си го написала така.
Аре и успех :)
М, 36

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2a556aee1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От авторката до № 17 - ем да за мен наистина не беше важен толкова правописа колкото какво съм писала.. все пак мерси ;д

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: ae7e546a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Евала на Н5!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c05194a5c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Мила, аз съм на 40 смятам, че е нормално, та ти си на 18 Единствения ми съвет е да се пазиш-но ти предполагам го знаеш Аз имам син, който е малко по-малък от теб и той сега започна да излиза с компании и много се тревожа, но тава са нормални неща и аз съм излизала и съм се забавлявала-така е
А сега си седя вкъщи и няма с кого една дума да обеля
но това сега не е важно! -Просто внимавайте и умната!!!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4fcaa834f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   аз бих се радвала, ако дъщерями постъпи като теп и дойде да ми каже и иска съвет, това е хубаво че споделяш с нея, но защо тя така е постъпила-не мога да разбера

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: dc135ed76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   мила ти не си на 13 а си на 18 нормално е от мен имаш едно огромно БРАВО за това че си успяка да се опазиш нормално е майкари да реагира така но ще и мине все пак те обича
момиче на 14
п.с. късметт

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: f7d74ae36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторке, цялата ти тема е сбъркана. А колкото до майка ти, трябвало е да ти говори и бие когато си била под нейна опека. Сега си голяма и ти решаваш какво ще правиш с живота си, но мисли - жените ВИНАГИ са потърпевши. Може би един ден ще ти дойде акъла, дано да разбираш истините в живота. Секса не трябва да е самоцел.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d3c42b8194
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Може би е откачила така, защото иска да те предпази и да не повтаряш нейната грешка (макар да си на 18, а тя да е забременяла на 15) Всеки родител е различен. Не можеш да разбереш какво ще си помисли и от коя гледна точка ще види ситуацията. Има вероятност да си помислила, че искаш да имаш дете и ( ако сега ще учиш за право) ще ти е трудно да гледаш детето и да учиш едновремено, и няма да обърнеш достатъчно внимание на образованието. Ама щом си правила любов, а не просто секс за да си една от ''готините'' всичко си е OK. Ти си вече на 18 и лека-полека ставаш по-самостоятелна. Според мен правилно си постъпила, че си й споделила за първият ти път. Не съжалявай за това. Опитай се да поговориш с нея спокойно без крясаци.
П. П: Желая ти късмет! :)
Момиче на 13

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2416d4b1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Майка ти не иска да повтаряш нейните грешки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6b3b3c7164
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Леле, леле... Авторке, така и не разбра, че №2, № 4 и № 11 са един човек, коментарите му са иронични и правописът е умишлено неправилен:)

По темата: ролята на родителя е да подготви детето си за живота. Имам дъщеричка. Надявам се да успея да й внуша ценности, морал и добро възпитание, но считам, че да правиш секс на 18 след двегодишна връзка не нарушава никое от тях. Родителят трябва да е опора на детето си, не да опитва да спре развитието му. Да не говорим да си позволява да го удря на възраст като твоята... Приеми, че дори и да сте близки с майка ти, дори и да ти е добра майка - грижовна, обичлива и т. н., самата тя не е особено зряла. Станала е родител твърде млада, не е била готова психологически, сега също не е готова да има толкова голяма дъщеря. Тя на практика е по - млада от мен, а моята дъщеря е едва на 4 г. :)Пишеш, че те е родила на 16 г. - каква зрялост и влизане в ролята и позицията на родител очакваш? Прости й и продължавай напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker