Млади мъже и кучета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Млади мъже и кучета
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 2421 пъти
Напоследък из квартала виждам момчета на по 20- 25 години, разхождащи малки кученца? Предимно питбули, едно мопс и разни безпородни помяри. Че им се чудя на тия млади мъже за кво са им малки кученца? На тази възраст да си играят с кученца ли? Не е ли по-нормално да създават семейство, а не да сбъдват несбъднатите си детски мечти? Не мога да разбера, тия хора какво си мислят? Но пък нали жевеят с майките си, те ще си играят с тях и ще ги разхождат докато момчето е по цял ден на работа. Пък и като имат излишни пари да си ги харчат за кучето, какво да се прай? Скука и безпътица са сегашната младеж. Пък и майките на тези младежи сега си плащат неизпълнените детски мечти на децата си. Колко интересно, всичко се връща, рано или късно!!! ХАХ Така е в днешно време, вместо да бавят внучета, днешните кандидат баби ще бавят подскачащи, лаещи, космати, драпащи псета. Така е. времената се променят.... за съжаление!!! Отнасяме се по човешки с животните и по животински с хората!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: e4457f662b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво семейство на 20-25 г. те гони? Един мъж може докато пукне да създава деца и семейство.
Малките кученца иначе не бъди сигурна, че са техни или на майчетата им. Мното точно такива кучета са модерни сред младите жени. Според мен просто разхождат песа на приятелката си или са искали самите те куче, но нямат място в апартамента за по-голямо такова - това са градски кучета. Българинът все повече почва да живее като нормалният европеец, да си гледа кучетата, които може да си позволи в жилището в града, вместо да взима немски овчарки, които да пуска да се плодят и хапят народа по улиците.
В днешно време бабите не гледат вече деца, а майките си ги гледат и да - никой не е луд в града да прави семейство на 20. Хората са разбрали, че бебатата не са кученца, които утре можеш да подариш или изхвърлиш. Първо се учи, прави се кариера, пестят се парички - после се прави семейство. Добре дошла в 21 век!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: f4a044f84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много си зле. Ти в къщите ли им беше да видиш с кого живеят и кой за какво се грижи? Аман от "хуманисти", дето знаят само акъл да дават и на теория много ги е грижа за хората и плюят по животните, но освен да клюкарстват, клеветят и сочат с пръст, друго не правят. Айде гледай си работата, ако обичаш, моля ти се.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e973735c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторе, точно като тебе мисля! Да, точно на 20 - 25 години трябва да се създава семейство, за да може да си изгледат младите децата. И, за да може да не мислят за глупости!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 63cf7d8a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Логиката е жестока. Да се смея ли, да плача ли?
Ми обичат животни, имат си.
Логика куче - семейство? В цялата схема нищо логично няма.
Породата на животното и големината му са съвсем различни неща. Един Джак Ръсел, който става най - много 8 кг. иска двор и много бягане /гледаме такъв и когато сме на вилата е във вихъра си/, а английски дог /достигат 100кг. / може да се гледа спокойно в апартамент.
Или автора се чуди какво да съчини или има прекалено много свободно време да се отдава на такива размисли.
Чуждите животи автори не са твоя работа. Остави хората да си гледат кучета, котки, динозаври и ако това ги прави щастливи, то си е тяхна работа. 50 пъти по - добре така. В тоя пост освен дребна злоба на присмехулник, друго не виждам.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 54c7d2cefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   ако искаш да знаеш, понякога животните са по-добри от хората, но това е обширна тема. и откъде знаеш чие изобщо е кучето? и какво те интересува дори да е така, както казваш? какво те засяга чуждия живот? някой бърка ли ти се на тебе? въобще не те разбирам. и моля те, семейство на 20-25??? изинявай, но аз съм на 20 и за деца на тази възраст е рано и е просто абсурдно да се мисли. да не говорим, че аз самата доскоро съм била още дете.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 04aee9f035
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Aз съм млада дама и също имам куче от както се помня. На 22 съм и не ми пречи да имам куче. А кучето изобщо непречи на създаването на семейство. Аз лично не познавам дете, които да не иска да има кученце, а и според мен много млади мъже разкарват кучето на детето си. Едното какво има общо с другото? Не виждам логика? Едно кученце може да бъде много добър приятел на едно детенце от 2 годишно и по -голямо. Аз лично имах булонка от както съм била 3 съм си я харесала и съм си я взела. 15 години я гледах докато си почина от старост. Сега имам ловчийка и по никакъв начин не ми пречи на семейството.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: d629d8a169
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОМГ янамш ли свой живот, та си седнала да гледаш другите?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: d629d8a169
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "Да, точно на 20 - 25 години трябва да се създава семейство"
По моя опит обикновено тези оставят децата си да им ги гледат бабите докато ходят по дискотеки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker