Заради интернет чат с момичета се разпадна семейството ни... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Заради интернет чат с момичета се разпадна семейството ни...
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 6596 пъти
Здравейте!?! Искам да споделя с вас моята болка...
Аз съм на 31 год., живея със съпруга си и детенцето ни, което вече е на 3 години. Преди 6 месеца мъж ми започна нова работа, а с нея и нашите проблеми... Един прекрасен ден забелязах, че той упорито провежда интернет чат. Поисках да видя с кой пише и какво, но той реагира многоо бурно, развика ми се, и изелезе. Разбрах че, нещо не е наред ... докато в един прекрасен ден се оказа че си пише с мен по интернет / направила си бях нова регирстрация, за която той и не подозираше/.

И така започна да ме сваля, да ми определя среща иска да ме види ... иска да се чукаме и такива неща който аз за първи рът чувам от него... Е от тогава не зная къде се намирам и какво да правя. Всеки ден се питам защо постъпват така мъжете с нас почтенните жени. Защото аз смятам за себе си че съм точно такава. Работя, гледам си детето, мъжа си, изкарвам достатъчно пари за да имаме почти всичко.... Къде сбърках... Чуствам се унижена, преданена.... Дайте ми съвет как да постъпя, какво да напрпавя.. Благодаря Ви :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 9a3d0fbcaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами отиди на среща с него, без скандали, опитай се да го обърнеш на майтап. Като не стане изходите са малко, поне си финансово независима.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b7b72376cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Много си почтена, няма що. Направила си регистрация, за която мъжът ти не подозира, зачатила си се с него, и после - само той виновен, а ти - самата почтеност.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 33ce7b0a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен такива мъже са пълни болуци. Съжалявам за теб и особено за детенцето ти. На мен също ми е чудно защо такива мъже се гаврят с почтените и добри жени. В моето семейство също имахме подобен случай, но пострадалата жена увисна и със заем на нейно име заради "господина", който залюбил някакво "маце" по Интернет и лъгал цяла година.. Сега една жена и едно дете са изоставени и излъгани, а един мъж си живее живота без да иска дори да ги знае.

Личното ми мнение и съвет към теб е да кажеш на родителите си, все пак са ти най-близки. След което да го разкараш (извини ме за думата, но този човек друго не заслужава) по най-бързия начин. Нека ти кажа от опит - ще те обвини за регистрацията, ще се опита да ти внуши вина, даже може и да ти каже, че в леглото не струваш. Всяка негова дума обаче не я вземай присърце, той само се опитва да се измъкне и да ти прехвърли топката. Смело напред! И ако плачеш за него, знай, че това са сълзи на огорчение, не на любов! Не му давай да се връща при теб (защото ще поиска) - това е човекът, изгъгал майката на детето си, което е едва на 3 години! Човекът, забравил за същото това дете! Човекът, забравил какво значи "Семейство"! Човекът, готов да изневери на жена си без да го е грижа, че може и да й "лепне" нещо!

Мисля, че и преди да го хванеш той си е играл на "чичо Доктор" с някоя и друга тъпа к*рва. Не е зле да се изследваш. Консултирай се тайно и с адвокат ако сте женени, който ще те насочи и към нотариус , за да можеш да "спасиш" нещо от общото ви имущество (това го казвам, защото съм юрист) преди развода.

Моите родители не се разведоха навремето, но отдавна семейството се разпадна. Беше кошмар да се живее с тях! За някои деца е по-добре да са с разведени родители, отколкото с такива, които денонощно се карат и обиждат. От опит говоря. Молех мама да се разведат, а още от 6-годишно лапе мечтаех да стана на 18, за да се махна от тях. Всичко това го казах, за да опровергая старите закостенели схващания, че "в името на детето родителите трябва да са заедно". Мило момиче, в името на детето трябва да потърсиш късмета си другаде! Още си млада, а и детенцето е едно. Смело напред и главата горе! Този човек не те заслужава!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 0a55efc80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Разбирам много добре проблемът ти, аз съм от страната на мъжа. Може той да иска разнообразие, но според мен обича по - первезен секс. Например продължителна френска със свършване в устата, секс сред природата, анален секс и т.н. Ако можеш да му даваш това, има вероятност да не ходи по чуждо. Е, може и пак да иска да чука друго. Когато моята жена не ми дава това, ме вбесява и аз искам чуждо!

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: bd8d365331
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 2 ти си много тъп, честно ! Ми що да не си напрай мъжа й като не й казва, ко няма да го остави да я лъже. Мила оставяй го тоз нещастник, щом е почнал да използва тези сайтове , значи иска и ще ти изневери за това не се тормози, ами му бий шута. Успех !

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e8e4115b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ей, номер 2 не реагирай така остро! Аз толерирам това, което е направила, защото е видяла че нещо не е наред и щом я лъжат трябва да стигне до истината по какъвто и да е начин. Стига сте упреквали хората. Разбирам да беше честен с нея, тя нямаше да го следи, но е трябвало в нейния случай!

До авторката: Честно не разбирам и аз как може някой да ти създаде впечатлението, че те обича, че е честен и че всичко върви, а зад гърба ти да прави така. Изобщо с такъв човек не трябва да търсиш връзка вече. Ще е трудно, но се преживява. Ако сте се разделили, но не сте се наранили, ако е станало нещо лошо, което ви е разделило и нито той, нито ти си го наранила тогава не се преживява, защото знаеш че има шанс, ама в тези случаи да те мачкат машинално разбираи, че тоя човек не си струва...
Гледкай си детенцето, да ти е живо и здраво! Обръщай внимание на външния си вид, щом си прилична жена ще се завърти някой! На 31г. .... страхотна възраст имаш време още да си хванеш свестен мъж!!!

БарБи 20г.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e8e4115b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И връзката ви не се е разпаднала царади чата, а защото той не е имал нищо към теб и е допуснал други... Или ако не е изневерявал поне е допуснал да си позволява да ги кани ...което е ужасно! Няма смисъл да вдигаш скандали... Най - ще го заболи от пренебрежение. Кажи му го кротко. Аз обичах само теб, давах си всичко само за теб. Избрах те за баща на детенцето си, но явно не съм единствената и не ти е било достатъчно... Дано си доволен, че вървеше против себе си и зорлян изгуби нещо истинско в живота си? Защото аз такава бях към теб....

Другия вариянт е да му го изръсиш докато си пишеш с него в чата, докато се представяш за другата, така няма да може да ти отрече!!!

Успех мила!!!!!

БарБи 20г.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 6bd920d022
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бих те посъветвал преди да се разделите, да направиш нещо като за последно.

Замисли се, защо търси друга липсва ли му нещо или просто е такъв?

В крайна сметка "уреди си среща с него", само че не за да си говорите. Бъди ти водещата и определяй правилата, може да наемеш стая в някой хотел или нещо подобно и го накарай да дойде там, вкарай нотка мистериозност във връзката ви.

В единия случай ще изпиташ удоволствието да видиш изненаданата му мутра, като види, че всъщност неговата съпруга е мистериозната непозната. В другия случай ще си прекарате добре ... все пак, какво правят двама души в хотелска стая, мисля че се досещаш...

Постарай се като за последно, просто излез от кожата си и стани друга, непозната за него. Нека се изненада от това каква жена има до себе си.

Ако от това не се поучи да се оправят нещата зарязвай го и толкова.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: b9c138b61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора я си представете че той просто си прекарва деня с подобни чатове кани всяка една на среща но не ходи на тези среши ?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 3b1fd47682
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Хаха, много идиотска ситуация. Уреди му среща на човека и отиди. Не му вдигай сандал. Много яка ситуация ще е ако се гледа само отстрани. Иначе мога да си представя какво е-но това би трябвало да го промени ако не друго.
Ралф

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: bbab91fd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много ми хареса предложението на №8...определено има за какво да се замислиш. Аз съм от другата страна, влизам в чатове. Защо го правя ли? Това е невероятна възможност да се правиш на такъв какъвто не би могъл да бъдеш в ежедневието си, поне повечето от хората там се държат по този начин. Ако моят съпруг разбере...силно се съмнявам, че първата му мисъл ще е за развод. Струва ми се прекалено крайно. А и от това че си си била направила нова регистрация ми става ясно, че и ти влизаш на подобни места. Аз лично бих поставила улптиматум- никакъв чат! Ако на човека наистина му липсва нещо (и ако бъдеш честна със себе си би признала, че и на теб нещо ти липсва във връзката ви)...той няма да спре или ще намери друг начин. Тогава чак мисли за някакви по-крути мерки. Много харесвам фразата "да не се следим защото ще се хванем"...няма идеални хора.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 36ad4f5d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 10-ти вярваш ли 4е ще си уреди среща и няма да отиде?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: fd9854fb1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Имам такъв познат, който поцял ден е в чатове за свалки и запознанства, талкова е напорист и резкрепостен когато пише, а всъщност толкова го е страх от евентуална с среща, че винаги си измисля оправдение за пропуснатата среща - внезапно втрисане, тръгнал но по пътя спукал гума, задържали го в офиса......и т.н. все наглед правдоподобни. Имам чувството, че по-скоро изживява някакви сексуални фантазии които не иска да сподели със съпругата си ......или му е писнало от монотонния семеен живот и в нета намира разтуха поне за малко и се потапя в неговия измислен свят.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 07ddeecca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Подкрепям идеята на №8 само, че за да е още по-вълнуващо сложи си перука и се облечи секси. Отиди първа в хотела настани се в стаята приглуши светлината и го чакай.Като дойде се дръж освободено, прави секс с него като с непознат, в момента когато свършва си свали перуката и сложи картите на масата.Сигурна съм че ще откачи. Нищо не губиш да пробваш, но той ще осъзнае какво губи всъщност.Успех. Чакаме да разкажеш как е завършил филма.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 68cea5a4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Благодаря Ви мили хора за съветите...

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 5e6d4b99ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Aбе хора вие луди сте така да съветвате жената да се разведе заради един чат, това пълни глупости ТЕ ГИ СЛУШАЙ ТИЯ. Просто му кажи че знае6 4е 4ати , гледайте някой секс филм, прати го до някой сексшоп и направете по различен секс. А погледни и от добрата страна на нещата вече знаеш какви са перверзиите на мъжа ти,малко семеини хора си ги знаят.Аз съм също семеен и бих искал да знам това за жена ми.УСПЕХ

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 044265184c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Върни му го по същият начин, но да разбере.
Възприема те като даденост, направи така, че да спре.
Говоря от личен опит.
99,9% са такива, не се заблуждавай в противното,гледай ти да си добре, човек трябва да е егоист.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a100e14103
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Е, какво стана сега? Жената си каза, че споделя болка , ама не, веднага се намериха маса панаирджии, дето да се кефят на евентуална срещичка... и "дай ся да видим ква шъ стане и тем подобни простотии". И що не перука, ами и червено перо да си забоде в гъза. Един смислен отговор видях и това е №17. Всички се врете из сайтове и скайпове, белким нещо ви се върже, ама иначе все акъл давате.

№18, и като му го върне какво ще стане, най-много да си намери някой тъпкач в скайпа и хептен да скапе ситуацията. Много искам да ви видя, когато на вас ви дават подобни съвети.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker