Как да обичаш подобни хора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да обичаш подобни хора?
преди: 11 години, 1 месец, прочетена 1901 пъти
Здравейте! Моята история е следната:с мъжът ми сме заедно от 11години. Година след като се запознахме свекърва ми поиска да и услужим с 1000 лв заради задължения към енерго-спряха им тока, водата живеят в държавно жилище и наеми не беше плащала... А по това време живееше с двете си дъщери-непълнолетни и с поредния си мъж доста охолно, а ние с мъжа ми живеехме на квартира, а те си имаха изваден ключ и постоянно киснеха в нас. Решихме да и дадем тази сума, за да си живеем спокойно само двамата без неканените гости-сумата беше НАЗАЕМ. След няколко месеца решихме да се оженим. Свекито изтегли 5000лв уж да има за сватбата (а тя беше скромна с малко гости )и да ни върне прословутите 1000лв. От тези пари си купиха модерни тоалети с дъщерите си и с другия си син, платиха само кувертите на техните гости и другите пари даде на девера ми, а ние с мъжа ми останахме с пръст в устата. Трудно го преглътнах, но го направих заради съпруга си. След няколко години3-4 мъжът ми изтегли кредит за кола. Вуйчото на моето говедо разбра и му поиска заема за няколко дни после щял да му върне парите... и до ден днешен нито 1000лв от свекървещицата видяхме нито 2000лв от брат и. Никога не попитаха имаме ли пари как си гледаме детето (вече са две)не повдигат темата и за връщане на тези пари. ЖИВЕЯТ СИ ВСЕ ЕДНО НЕ СА ВЗЕМАЛИ НИЩО ОТ НАС. През това време криво ляво събрахме пари и си купихме кола(с много лишения разбира се ). Преди година семейството ни се увеличи и колата стана доста тясна. Зимата си купихме по-голямя кола, а старата глупавият ми мъж даде на ВУЙЧО СИ уж за малко докато му оправят неговата кола. След 2 седмици отиде и си я взе блъсната(дъщерята на вуйчо му я карала )и вече не става за каране сега децата си играят в нея. Не успяхме да я продадем отново заради-хубави от тях и по-умни няма. За мен обаче те са пълни боклуци, използвачи от най-годните, изроди Е кажете ми как да обичаш такива хора!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 1 месец
hash: 78340c7cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Извинявай, но вие сте си виновни. За първите 1000 лв. няма какво да те е яд - добре сте дали, защото щяха да ги изгонят и тогава?
Освен това все пак са инвестирали в сватбата ти - „техните гости“ не са ли твои гости? Не разбирам... тези 1000 лв. ги забрави.
За вуйчото на мъжа ти сте си виновни вие обаче, защото никой не ви е карал да давате нито пари, нито кола. Имали сте - дали сте. Ядосвай се на себе си, не на тези, които са взели.
Освен това търси вина в мъжа си, а твоята е, че си взела изобщо такъв мекошав мъж. Сега или се разбери с него за бъдещето, или продължавай да злобееш. Миналото няма как да промениш. Пий една студена вода и се радвай, че не са убили с вашата кола някой човек, че можеше и да лежите за непредумишлено убийство... 3-те хил. лв. няма да си вземете обратно - давайте, но знайте че е дарение. И друг път - по-далеч от роднините - на роднина кредит не се дава, работа с роднина не се върши. Събира се човек с тях на празници и толкоз.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 5a50f0dad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужас, авторке.... Много съжалявам, че минаваш през всичко това... :(

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 962604ba8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съгласна съм с №1, даже съм на мнение, че единствената вина за всичките ти проблеми е в самата теб. Избрала си си мекушав мъж, той не е виновен, че е такъв, ти такъв си го харесала. Когато си избираш такава половинка или трябва да се примиряваш с раздаването, или трябва да умееш да го ограничаваш преди да даде. Сама още от начало си кусала от наглостта на роднините му, след 3-4 години още веднъж си си спомнила вкуса на роднинското отношение сега колата пак. Или обичаш прекалено много роднините на съпруга си или доста бързо забравяш вкуса на набутката. Минала е една година от колата, сега си помисли добре какво ще им дадете назаем или да ползват след 2-3 години.
Изникна ми въпрос, защо въобще трябва да обичаш свекърва си и вуйчото на мъжа си? Дори те да са перфектните услужливи роднини пак защо трябва да ги обичаш? Обичай мъжа си децата си! Избор кой да обичаме правим ние самите, задължението "трябва" важи само за уважение не за обич.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker