Сложна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Сложна история
преди: 11 години, 15 дни, прочетена 3439 пъти
Здравейте всички, моята история е много сложна -поне за мен и много молия от читателите които наистина искат да помгат на едно семейство да пишат мнението им без да съдат кой е зграшил а кой е прав. Ние хората всички правим големи грешки, а трябва майсторски да се решава един проблем а не само да се тъпчи и да се съди кой е виновен за всичко това. Имам едно 14 годишна дъщерия който за съжеление живее с леля си и с баба си. Приблизително 3-4 години не сме се виждали, тъй като майка й живее в Испания, а аз в САЩ.
Аз се писах с дъщерия ми но нямаше отговор. Майка й нито взима детето да живее с нея в Испания нито остава аз да я взема с мен да живее. Нямаме офицален брак. Даже въднеж осъдих майка й за попочителсто но заради това, че и аз не живея постоянно в България и, че по-малко от майка й посетя България и заради това, че детето което в онова време бе 12 години се започва да се тормози в съдебната зала аз отказах от цялата тази дълга предцедура. Преди 3 години аз спечелих зелена карта и името на детето бе фигуринано като спечеляща тази хубова възможност поне за детето ни. Както и преди след тази възможност се обадих на майка й и я помолих за пореден път да се оженим и да забравим минолото-макар, че не сме имали абсолютно никави къфги и неперятности но все пак тя бе катагорично не не и не. и ми каза, че аз съм авропейка когато искам ще ходя в америка какво от това, че си спечелил зелена карта? Сръшнахме един два пети в България и се обсъдихме най- вече за детето но тя не искаше да разбере. Аз си тръгнах към САЩ а майка й към Испания а детето остава играчка между нас остава при баба си. През тези 3 години напръкесното писах с майка й по емайла и с детето си но няма отговор нито от мака нито от детето и кати изпращам пари за детето само разбирам че са ги получили и толкова 3 години зачерня ми живота зачието нямах никакви данни от моята дъщтерия. Една сутрин отварям пощата си и виждам, че детето ми иска скайпае ми макар че съм й дал и преди но, .. аз й дадох и започнахме да се пишем а не да говорим. Здарсти как си какво правиш и толкова, аз дайствам дипломатически а детето със сила отговаря" да и нe":. След 1-2 дена тя ми каза, че желае да дойде при мен в САЩ и да живее с мен. Това бе за мен "6 от тото "много се радвах и започнах да дайствам по различни начини предсудурата за визата макар, че сега е много трудно тя да получи виза, но не е невезможно. Тя каза, че мама е съгласна и, че мама иска да й пиша, аз никога не съм прекъснал писането но моите писма и емайли остават без отговор. Започнах също диоломатически да пиша с майка й а майка й отговари по 2-3 израчения, и толкова. Каза ми, че е по добре за детето да е там при баща си(все пък вече съм баща й)и, че говорила много хубови неща за татко и(ех това е нещо) в един от отговорите така ми писала:не съм ти отговорила до сега не, че съм дивак а защото ми беше страх, -толкова- като я питам от какво ти е страх няма отговор. Писах й няколко пъти но пак няма отговор за това отказах да й пиша повече, не е перятно за един мъж да се чувства като последен глупак. Сега дайстваме с детето си за визата. С детето ми сега е много трудно ами ние почти не се познаваме никога не сме били заедно повече от 15-20 дена и то въднеж за 6-7 месеца. Незнам какво да правя и как да разбера всичко, какво става как така изведнъж майка й така реши, какво следи майка й... ако някой има мнение молия да помага. Много ви благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 14 дни
hash: 7c4e21c444
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Внимавеите, може бе това е пореден капан от майката. Тези жени много са опасни но вие се радвайте на детето си. Детето е почти разочаровано от всичко особено от собственото си мила майка. От друга страна дайствайте внимателно с дъщеря ви защото вие сте новата опора за нея, много е сложно и трудно наистина но вие сте спечелил с опоритсто и търпението си. Аз ако съм на ваш място няма да търся тази така наречена майка. Няма и да отговарям на писмата й. 100% Използвачка и нощна птица която е създала много лош пример на дъщеря си. Забравете я. Тя не ви заслужава. Успех.

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: f8eb459fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, получих едновременно главоболие и разстройство, докато четях това! Обещавам, че повече никого и за нищо няма да съдя и упреквам, колкото и да е зле! Явно аз съм идиотът, че съм ходил на училище и всичко останало...

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: afbd790fd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Оф, ти живееш в САЩ от 4 години, но преди това си живял в България, нали? Егати правописа, егати чудото???

 
  ... горе^
преди: 11 години, 14 дни
hash: 906a1110b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дано да е майтап.. по объркани мисли не съм чела.... и такава неграмотност. А да те посъветваме ли искаш, какво по точно?

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: e2c0afbaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами сигурно не разбират какво им пишеш, затова не отговарят :О :Д

 
  ...


...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 7c4e21c444
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Благодаря на всички. Изглежде започвате да ми базикате вече.. Аз наистина имам нужда от съвет. Въпраки че не съм Българин но се стерая да говоря и да пиша правилно. Молия ви се малко толерантност и малко съчувствие. Като чели сте на съзтазание кой повече може да обижде повече. Все пак има и както вие нарекохте неграмотни, добре научете тези неграмотни на хубави неща а защо огромна част от тези грамотни и образованите хората само са научили да убиждат и да обсеждат неща коите хич хебер нямат за какво става дума. Излезте от собствените си чрупки молия. Има наЙ- различни хора с най- различни проблеми можеш ли да помогнеш даиствай, не можеш ли, по добре да мълчиш и да позволиш на свестни хора които смятат че могат да помогнат нека да има време и място за тях молия а вие уважаеми грамотни и много разбиращи и разбира се без проблемните образовани хора да мислите за учебниците си. Стига сте надменни...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker