Майка ми се разпорежда с живота ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми се разпорежда с живота ми...
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 3355 пъти
..Напоследък само се караме. Аз се възприемам като голямо и отговорно 20 - годишно момиче. Днес трябваше да ходя на лекции. Имаше голямо задръстване, а плюс това пътувах и от село, където рейсовете са с странно разписание. Закъснях за лекция. Стигнах точно когато свършваше. Прибрах се. Тя ме попита как е минало. Казах, че поради странни обстоятелства не успях да отида. Даже не успях да обясня какво точно е станало и вече беше изплюла хиляди крещящи и обидни думи. Започнахме да се караме, аз се борех за правото си, че исках да отида на лекцията, но не успях... Рейсовете се движеха със скоростта на пешеходец.

По пътя за вкъщи [ бях я взела от работа да се приберем заедно ], тя започна да говори как ако не ме бута няма да завърша, а аз си правя всичко. Понеже уча английски, а тя не го знае и съответно не ме е бутала тя и не ми е писала домашните тя... Имам много неща да превеждам, винаги съм ходила с готови преводи на упражнения. Нарече ме мастия аз се ядосах и тръгнах по друг път пеша... Като се прибрах вървеше след мен и ми говореше глупости как щяла да смени тактиката с мен вече и щяла да ми гледа сейр отстрани. ТОВА ГО Е КАЗВАЛА ХИЛЯДИ ПЪТИ. Казва ми, че училището ми било измежду другото, само съм гледала да излезна, но не е така. Защото си взимам всички изпити и като се прибера сядам да си направя домашните и да съм свободна после. Тя има странни разбирания - ако излезна 1 ден после 2 трябва да съм у нас... Не съм се спирала...Как няма да се спирам, като ходя на училище и след това някой път излизал, за да не остана последен зубър, имам нужда от излизане, имам си сериозен приятел, когото обичам, но тя и там ме спира... Някой ден тя ще реши кога да се оженим с него... Сигурно.

Все е недоволна. Старая се да помагам вкъщи, сама си чистя, пера, гладя, както и трябва... Сядам си да си направя домашните и после като искам да и споделя, че са ме викнали някъде и мисля каква преческа да си направя започва да крещи по мен... И да ме обижда... Сега се прави на обидена. Напоследък само се караме, но аз тъкмо намеря начин да се исмихна, въпреки че живота е труден, и тя ми го скофти така... Образованието е важно, но не до там, че да говоря всяка минута само за него.... Уча си бутам си всичко да върви... Какво все иска от мен не разбирам....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: fe03c559ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф тя майка ти май не знае какво иска!
Като ти каже,че "ще смени тактиката и ще ти гледа сейра от страни" .. просто и кажи ДОБРЕЕЕ и не се занимавай повече (знам го от личен опит). Ако найстина си такова сериозно и отговорно момиче както казваш,прави си както сметнеш за добре. Вече си на 20 и това е една възраст в която можеш сама да си подредиш ангажиментите за деня и това мисля е най-малкото което можеш да направиш на 20. Просто и кажи да СПРЕ да ти се бърка толкова много в живота,защото това май найстина си е тежко!
Ивето :)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 47ce2d19b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изнеси се докато е време, послушай ме, аз не го направих тогава и сега съжалявам....

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: a5b3e13730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти си добро момиче, продължавай така! :-)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 1e055ce144
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поговори с майка си.Вземете решение и от двете страни да не се карате. Не мисли за нея сякаш ти е враг или някой който се кара с тебе и те контролира. Ако мислено не заставаш срещу нея, и тя няма да го прави. Има нещо, което я притеснява... изясни си какво е, говорете. Може да не се получи от 1 разговор, но от 2-3 ще се получи. Нека ти каже какво иска тя, и ти и кажи какво искаш ти. Но приятелски разговор, а не да се упрекваме.Тя може и да няма основания да се държи така, но все пак не е без причина, нещо я тревожи... Не казвай, че ти пречи в отношенията с приятеля ти...За да има разбиране, трябва и двете страни да положат усилия за това... ако тя смята че за всичко те бута а това не е така, кажи и че не е права, не се карай с нея.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4f0d79b517
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Cпоред мен майка ти е влязла в критическата възраст, и за това неможе да и се угоди. поговори с нея за това.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e3a7e12bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И моята майка е такава: сприхава; уграничена; консервативна; със смотано мислене; постоянно се опитва да ме контролира. Това направо е отвратително. Естествено постонно се караме - много изнервящо, заради нея съм насъбрал доста ярост. На всяка стъпка ми стои на главата и не ме оставя на мира, като се има на предив, че съм на твойте години. Буквало няма ден дето поне по няколко пъти да не ме е увикала за нещо.
Не е успяла да си оправи нейния живот, а тръгнала в моя да се бърка и да се опитва да ме накара да постигна това, което тя не е успяла. Глупава жена. А пък безработният ми от 100 години баща също стои от страни и не спира да дава ум, но добре, че той не е толкова досаден и напорист и успявам да го игнорирам. Горкия. Пълен провал са и двамата. И това цел живот до сега. Абе в нашето семейство има много странни неща, ама това е друга тема.. понякога съм си мислел - дали съм усиновен ?
И на най-големи си враг не пожелавам такива родители ХАХАхахаха...

Жалко, че за следващоте няколко години съм вързан за тях поради редица обстоятелсва. След това направо се изнасям от нас.

Иначе авторката не знам точно каква е майка ти, но след време може да почне да ти се бърка в семейния живот и това хич няма да е приятно. Колкото можеш по-скоро се отлепи от нея. Премести се при приятеля ти или нещо такова..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker