Майката на приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майката на приятеля ми
преди: 11 години, 11 дни, прочетена 3324 пъти
Живеем в дома на приятеля ми по негово настояване (аз винаги съм искала да живеем само двамата). Преди седмица майка му избухна и си изкара всичко върху него и естествено върху мен. Така да се каже, ни срути и двамата психически заради собствените си проблеми. След целия театър говорихме и тя продължи с обидите. Приятелят ми й обясни, че ни е наранила и че всъщност тя има проблем, но тя така и не се извини. Разплака се и каза, че си е такава... Сега се държи нормално, но това няма да го простя. Казах на приятеля ми, че се изнасям с или без него. Сега събираме пари и си траем, докато имаме възможност да се преместим. Проблемът е, че не съм сигурна дали приятелят ми ще се премести с мен, или го казва, за да има мир и любов.
Чувствам една несигурност... На него не му е приятно да говорим на тази тема, но аз съм наистина силно разочарована от майка му и психиката ми не издържа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 дни
hash: 257789d549
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами виж какво, приятеля ти ако иска да си седи при майка си, за какво ти е? Като не е съгласен да живеете заедно, да сте независими и да сте семейство, каква работа имаш с него? ... много правилно си поставила въпроса и нищо не чакай и не събирай, а постави ребром въпроса: или сме заедно или не сме. Ако е съгласен добре. Ако не - оставяш го да си седи при майка му и си продължаваш нататък.

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: 07de86be39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ами майка му в дома си може да се държи както си иска. Ако иска ще вика, ако иска ще блъска, ако иска ще те изгони. Има една приказка "Който не понася - да се изнася". Не ти е длъжна жената да ти се извинява. Ти си в нейния дом, ти си чуждата. Може би й е дошло много от това, че живееш при нея без тя да иска (приела те е заради сина си). Казваш, че тя е направила театър. Ами ти какво правиш в момента? Не правиш ли театър с това, че сега "си траем"? Мисля, че си подла. Събирай си багажа и се изнасяй. Или не щеш да се изнасяш сега, защото нямаш пари? Значи тя не трябва да те обижда, трябва да ти осигурява покрив... още нещо да прави за тебе? Не те ли е срам???

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 2148ab6eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вие да не сте на по 12 години?!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 дни
hash: d61333f3f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майката на приятеля ти е избухнала в нейната си къща, изкарала си го е на нейния син, ти какво се чувстваш обидена не разбирам?
Какво значи събираме пари? Квартирата, която трябва да наемете трябва да отговаря на част от месечните ви доходи за къде ги събирате тези пари? Нужно е просто от заплатите да отделите за наем и толкова.

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 747ad5a4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нужно е да платим предплата, която е сбор от три наема плюс комисионна за брокерите. Тук е такава прочедурата, ако, като в нашия случай, искаме жилище, а не студентско общежитие. Майка му си го изкара на него, но говорейки за мен и след това крещя и на мен. Заради това съм обидена и то с право. Освен това давам пари за сметки и храна, а и помагам в домакинството.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 дни
hash: ae679f6fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аворке бягай на далече от такива майки, че ще ти изпият и последната капчица енегрия. А те, ако искат синовете им да си останат ергени, нека продължават да се държат така!! Пожелавам ти приятеля ти да избере теб пред майка си!

Номер 2: Защо си позволяваш да нападаш така авторката при условие, че тя е казала в темата си, че ЖЕЛАЕ да се изнесат на квартира, а приятелят й е този, който се колебае (между това да си е при маминка, или да бъде мъж).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: b6a50cda5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпреки, че е в собствения си дом, тя няма право да ви тормози психически заради собствените си проблеми. Това е насилие! След като се е разревала и е казала, че си е такава, вие нямате работа там. Истерията ще се повтори, потрети... Изнасяйте се и я оставете да си "чупи главата" насаме. Човек, (било то и ядосан) на който не му минава през ума, че срещу него също стои човек, от майка раждан и носещ душа, не е достоен за уважение.

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 832eebade0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж сега- ти с твоята майка никога ли не си се карала, никога не сте си викали? Но на твоята майка ще й се обидиш, разсърдиш и след това ще ти мине и ще си забравила...

Вместо да се фръцваш и тропваш с крак седни и поговори с майката на приятелят ти. Явно жената е реагирала емоционално. Всеки човек си има характер. Съгласявайки се да живееш там вие ставате едно домакинство, спорове стават, понякога не си в настроение, криво ти е. Бъди по-толерантна. Въпреки, че аз съм на мнение, че една двойка винаги трябва да живее отделно от родителите. Помисли хубаво дали парите за наем са добър вариант, дали ако нещата между вас наистина са толкова сериозни не е по-разумно да изплащате жилище вместо пари за наеми. Докато сте там имате известна свобода- финасова. Но отделите ли се, нещата ще станат по-трудни и тогава може да започнат и споровете между вас самите. Явно, че ти си от друго място и така или иначе ще плащаш за наем. Но той си има жилище, където да живее и явно, че не е някой човек, с неограничени финансви възможности, който да си позволи да бъде в отделно жилище и напълно самостоятелен, заради това е поискал да бъдете при майка му. Кое те притеснява в тази история- че няма да се наложиш и че няма да има с кой да си разделяш наема? Или че ще се развали връзката ти?

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 171b32ae99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да знаеш, че и да дойде с теб твоя мамин син ще продължи да се съобразява с мамчето не стеб. Той щом от начало не е заживял с теб няма да е твой мъж никога. Все мама ще му е в главата. Тя ще го гаври, той ще я слуша, ти ще си патиш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker