Смейте се, но ние направо ще стигнем до развод! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Смейте се, но ние направо ще стигнем до развод!
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 5852 пъти
Семейна съм и минавам 30-те, съпругът ми е 10 години по-голям, от известно време съм много объркана, а проблема е много смешен,но е голям проблем,и сега ми е неудобно да говоря за това, но искам съвет!

Почти всички се обезкосмяват, някои дори до маниакалност, а мъжа ми не иска обезкосмена жена! Казва ЧЕ ГО ПРАВЯ ЗАЩОТО СИГУРНО СИ ИМАМ ЛЮБОВНИК, А НЕ Е ТАКА! Той е нормално окосмен, не иска косъм да падне от него, намирал го за педе...аз нямам по природа косми, освен на нормалните места и за подмишниците няма проблем, но за... направо ще стигнем до развод! Как да отида на преглед на гинеколог, от срам не ходя, а трябва... но х а на мен ми се плаче.. казвайте, чакам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 29c7cbd020
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай аз съм семейна от 20 и при всяка външна промяна ме обвиняват, че имам любовник. Правиш си каквото искаш и той свиква с промяната. И на мен ми правят забележки, че се обезкосмявам, ама аз си го правя, кучето си лае, керванът си върви! Не се карай с него обясни му, че само за доктора го правиш и после ще ги оставиш, а като се съгласи един път ти си реши дали ще продължиш. Те мъжете са като малките деца лесно се лъжат. Проблем ще е само ако след обезкосмяването откаже да правите секс.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2b29159e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И моят съпруг беше същия, но един ден си казах аз теб ли ще се съобразявам и с предрасъдаците ти и се обезкосмих. Поставих го при свършен факт дето се казва, а сега ми прави забележка ако не съм гладка.Така че го направи и му кажи тялото си е мое каквото искам това ще правя с него, ако искам ще се и боядисам отдолу. Какво ще направи, ще те удари ли? Здравето ти е по-важно от това какво мисли тъпия ти мъж.Айде тегли си бръснача и хич да не ти пука.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8e15d625ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пак съм аз-с проблема...До тук съветите са полезни, но да добавя, че всъщност няма да помогнат в моя случай,защото №1 е ударила десятката-точно това ми е казал:ако бутна и едно косъмче от "прекрасното"ми женско окосмяване,както го нарича, няма да може вече да бъде с мен, това го "вдъхновявало" и ме иска така, каза и още: ако искаш направи се червена,зелена или какъвто цвят искаш,но гол охлюв-не!!! ще ми го...,т.е.заплашвам да унищожа неговата мъжественост, разбирате ме...А имаме все още прекрасен секс...Чакам ви за спасение, не ми се смейте....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9c8d09e517
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила и моят е така но един ден го направих и като ме видя ми каза че със си имала любовник но не ми пука зора е първия път,успех
Стига с тия косми бе като неиска гол охлюв остави си една тънка лентичка също е хубаво : )

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8e15d625ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   ЖЕНИ И МОМИЧЕТА, някои мъже, /аз мисля истинските/, ви харесват когато сте естествени, стига да нямате някакви хормонални проблеми и наистина да сте "обрасли". Но авторката не споменава за такова нещо. Но като мъж ще ви кажа - какво удоволствие е да погалиш любимата по "венереното хълмче" с кадифен мъх!!! Пък която иска да се подстригва, бръсне, къдри, ондулира, депилира и каквото и хрумне, аз също като мъжа на авторката не искам гола п...! Не ми се сърдете за израза, но такива са ми предпочитанията...
Бъдете щастливи!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 43b5184b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Че той от къде знае, че почистена няма да го възбуждаш повече? Да не би да е пробвал вече с такава жена и да е сигурен???Я го попитай, от къде е толкова сигурен че секса ще умре ако го направиш?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d23211bee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В повечето европейски, така наречени западни държави и в САЩ жените си махат само космите на краката, много рядко под мишниците и интимните части. В арабските държави и Турция махането на косми е задължително при жените.

Не мисля, че е унизително да си имаш естественото окосмяване,
а и много често мъжете го предпочитат. Това, че в Мутро-Курво културата, външните белези, като силикон, косми, ботоксови процедури, пластични операции... се издигат в култ не означава, че това е световната култура. Няма мъж, който да не пожелае жена, защото имала косми.

Аз махнах моите косми трайно под влияние на "културата" в България и сега съжалявам, но връщане назад няма. Вижте дори известните хора не си махат космите. Тъпо е, че така се вторачихме в опаковката, че забравихме съдържанието.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2655de34ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ами помисли си, че той доктора е виждал всичко и няма да му направи никакво впечатление дали си обезкосмена или не. А иначе мисля, че след като си се омъжила за този човек, трябва да намерите общ език и да си решите проблема по някакъв начин, приемлив и за двамата :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8e15d625ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Госпожи и госпожици, мили жени, тази нова мода и на мен не ми харесва, мъж съм в се още активен, 50г. за мъж е О.К., казвам годините, защото ние от нашето поколение казвахме, а и сега мисля че е същото, за жените, които си махат космите там- "бръснати п...", казвахме го пренебрежително, дори с отвращение, това беше и е типично за жените с друго вероизповедание, не искам никого да засегна, но така си беше.

Може и да има резон по отношение на хигиената, ама нали знам как боцка избръснатата ми брада вечер след сутрешното бръснене, жената ме кара и вечер да се бръсна - за нея! както казва...А хигиената на една нормална жена в наше време е перфектна и окосмяването - какво пречи, то си е направо красиво! "Децата" в къщи/ те са си тийнейджъри, не деца/ споделят с жената, а тя с мен и знам че от махането на космите има доста проблеми...Щом с мъжа ти сте добре интимно, ще решите и този проблем, госпожо ! Лошото ще стане когато на него му е все тая какво правиш по тялото си, хайде, и моята жена ходи на лекар-не са я изгонили, нито нещо друго. Смело, тази мода мисля ще се отчете един ден като вредна!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8e15d625ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам защо, но теорията на Дарвин за произхода на човека хич не я приемам, пък и то много се спори по нея, но, по въпроса на дамата: Господ е създал човека с всичко необходимо като съвършено създание на този свят, значи и окосмяването си има значение, туй че било остатък от прародителя ни - маймуната, чиста глупост! Бъдете естествени, жени, така сте по-готини, каквото пипнем, знаем че не е менте!!!

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e66a745f19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Подкрепям с две ръце 5, 7 и 9. А с последното си изречение 10 направо е ударил десятката. Истинският мъж винаги ще предпочете жената да е естествена - във всеки смисъл на тази дума.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8e15d625ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма как да не взема отношение, принципно се въздържам от изказване на подобни мнения пред други - все пак-хора различни, но искам да се включа във вашия отбор, имало и нормални хора, а аз вече си мислех че съм някаква отживелица - не съм привърженик на бръснатите жени и...мъже, защото и те са вече под път и над път!!! Да си запазим човешкия вид!!! Не сме хуманоиди, а нормални хора, спокойно, госпожо, сигурно много мъже ще ви подкрепят, а виждам - и жени...А мъжът ви е напълно прав - така сте сигурно за предпочитане!!! Браво на него, а на вас -просто сте си нормална жена - не се притеснявайте от прегледа - и лекарят може да е нормален българин !

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8e15d625ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Благодаря на всички, които взеха отношение по моя въпрос!!! за мен мненията ви бяха от полза - проблема с прегледа вече не същестува, не било страшно, но още по-полезни се оказаха мненията ви за семейството ни-съпругът ми благодари на всички мъже, които се включиха и подкрепиха и неговата позиция - скритите ми подозрения, че мъжете са причина за това "лудо" скубене на косми при жените се опровергаха, имам си нормален и истински мъж и не е единствен в препочетанията си за естествената жена.Още веднъж-благодаря ви!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6c4b4a2f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз съм жена, наложи ми се да се обезкосмя на интимното място -така пожела гинекологът ми- и след това месеци наред се чувствах ужасно- бодене, сърбежи, куп неудобства, а и адски грозно. Не бих повторила друг път, а най-вероятно ще сменя и гинеколога, а следващия директно ще питам как предпочита да е тоалирана пациентката му.

Така, че не ви разбирам, госпожо- най-малкото е ужасно грозно и противно.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8e15d625ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не разбрах добре №14-за или против обезкосмяването,грозно с или без? Противно,кое-гола или прилично оформена но с вълничка,мека и топла, кое е противно от двата варианта?

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3288404ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Oт 14: обезкосмяването на интимното място намирам за неестетично и крайно неудобно (боцкане и т.н.)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8e15d625ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Добавка към мнението на №14-и не се приема от истинските мъже,т.е. нормалните

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 395408460c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   ЗАЩО ТИ Е ДА СЕ ОБЕЗКОСМЯВАШ ТАМ - НАПРАВИ СИ НЯКАКВА ПРИЧЕСЧИЦА - МИСЛЯ, ЧЕ Е ДОБРЕ. АЗ СЪМ ЖЕНА И НА МЕН СЪЩО НЕ МИ ХАРЕСВА ЦЯЛОТО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ. ДА ПОДДЪРЖАШ ПРИЧЕСКА - ТОВА МИСЛЯ, ЧЕ БИ БИЛО ПО-ДОБРЕ, ОТКОЛКОТО ДА Е ОГОЛЕНО ВСИЧКО. ПЪК ВСЕ ПАК Е ВАЖНО ДА ХАРЕСВА И НА МЪЖЪТ ТИ. КАТО ГЛЕДАМ ПОРНО ОБЕЗКОСМЕНИТЕ ЖЕНИ - НАПРАВО МИ СЕ СГАДЯСВА. СЪЖАЛЯВАМ.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker