Майка ми е алкохоличка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми е алкохоличка
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1725 пъти
Здравейте. Пиша тук защото няма към кого да се обърна за помощ нито за съвет нито има с кой да си кажа и една дума по тази тема! Та така значи майка ми е алкохоличка вече доста дълго време. Спряла е да пие докато ме роди и после пак е почнала. Вече стават едно 15 години, дори и повече! Всеки път когато се опитам да поговоря с нея по тази тема тя ми се нахвърля и започва да отрича и да изкарва мен виновна че я обвинявам за неверни неща! След няколко неуспешни разговора се отказах и спрях да говоря с нея по тази тема. Много се отдалечихме. Вече нищо не е както преди. Говорим си все по - рядко, и почти нищо не и споделям. Един път се опитах да споделя с един човек, но тя разбра и ми вдигна голям скандал и ми наговори много лоши думи който наистина много ме нараниха! Лошото е че тя не носи на алкохол и и трябва съвсем малко за да се напие (което прави прекалено често да не кажа почти всеки ден) и след това започва да се кара със всички, а понякога налита и на бой! Мен ме е била само няколко пъти. На мен ми е наистина много тежко и наистина искам да и помогна, но тя не дава и дума да се каже по тази тема. Моля ви дайте ми съвет какво да направя!!!! Ще съм ви благодарна, ако успеете и да ми дадете някакво решение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3f122f0740
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма да те лъжа. И на мен ми се случи същото, като бях по-малък. Няма изход от ситуацията, защото нито ти и даваш парите, нито си по-голяма, нито зависи от теб, за да и държиш сметка. Казва ти го момче, което е преживяло всичко това. Каквото и да правиш, ще е непосилно. Моят съвет е, да спреш да и обръщаш внимание. Дръж се, все едно няма. Като пораснеш, сама ще определяш живота си и ще се махнеш от нея. Ясно е, че ти е майка и се е грижила за теб. Но това да ти е за урок, да не правиш като нея, а да създадеш хубаво и нормално семейство! Търпение малко!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 80f8e9d294
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моля те, не изоставяй майка си! Алкохолиците не знаят, че са алкохолици! Те мислят, че само понякога си пийват и то с мярка. Те наистина не знаят, че имат проблем с алкохола! Опитай се по някакъв начин семейната ти среда да не вреди на развитието ти - учи, грижи се за себе си, бъди винаги чиста, гледай да не попадаш в лоша компания - просто се опитай сама да се изградиш като личност, въпреки лошият пример, който ти дава майка ти. Разбери, че трябва да порастнеш по-рано от много други, които на по 25 години все още са обгрижвани от родителите си. Разбери, че майка ти не би искала да е такава, ако можеше да се види отстрани. Но алкохолиците трудно разбират и трудно почват да вярват в проблема си. А още по-трудно се лекуват... Когато порастнеш, не я изоставяй! И тя можеше да те остави в дом, и там със сигурност щеше да ти е по-зле. Във вашето семейство (доколкото разбирам нямаш баща) майка ти изкарва парите, но в бъдеще ти ще си родителя, който ще се грижи за нея. И друго - не знам дали ще те успокоя, но има много други момичета и момчета в твоето положение. Твоята задача в живота е да съхраниш себе си като личност за пример, и да се грижиш за майка си.
Желая ти много щастие!
Ж 33

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker