Нашите постоянно се карат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нашите постоянно се карат
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3295 пъти
Аз съм момиче на 12 и немога да търпя повече родителите си. Постоянно се карат заработата на майка ми-как вечер закъснявала и не се ппребирала на време, нямала време за семейството си... Баща ми понякога също закъснява. защото стои при баба ми и когато се прибере майка ми започва да го пита къде е бил. У дома настъпва караница, викат, крещят и всички съседи ги чуват, а аз стоя и плача.
Скоро ще ходим на палатка, но майка ми няма да идва, и се чудя да отида ли с баща ми и брат ми или да остана при майка ми??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: b30f0084cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ох, повярвай ми знам какъв е ужас! При мен даже беше още по-зле, защото си мислех, че живея в щастливо семейство, докато една нощ не се събудих от викове и крясъци. Нашите се бяха скарали жестоко! Баща ми излезе посред нощ, майка ми беше в истерия, чупеше чинии, искаше да си реже вените... а аз бях малко по-голяма от теб, напълно зашеметена и отчаяна! Нямах представа какво да правя! Най-накрая баща ми се прибра, явно и майка ми се успокои и си легнаха, обаче аз не спрях да плача цяла нощ. Това беше първият пък, после и друг път са се карали така и всеки път направо се побърквам защото ме е страх, че в лудостта си могат да направят някоя глупост, да се наранят или нещо такова. То всъщност веднъж вече се случи де. Майка ми се скарала с баща ми и решила да го заплашва с нож, не съм била там не знам точно какво е станало, ама хванала един огромен нож за острието и си беше изпонарязала ръката жестоко. После беше в Пирогов да и шият ръката. От тогава уж си взе поука и не си позволява да си изпуска нервите чак до толкова, ама аз винаги съм на щрек и като ги чуя да се карат направо се побърквам.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b7ede3fb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И моите родители преди се караха постоянно, 2 дена са добре, 5 дена са скарани. И аз плачех като теб. Разделиха се преди 2 год., край на караниците и скандалите. Първо ми бях много зле, но после свикнах и сега смятам, че така е най-добре. Сега съм на 14 и съжалявам за всяка проронена сълза заради техните скандали. Опитай се да бъдеш по-силна, защото със сълзите само си тровиш психиката. Колкото до палатката, ако се чувстваш добре с баща си върви, ако ли не остани при майка си. Все пак това че вашите се карат не означава, че не можеш да се разбираш и с двамата. И се опитай да бъдеш по-силна, късмет мила!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ac0bcbacbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   и моите са така не мога да ги търпя вече колкото теб съм но моите се карат за други простотии

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ddd1765ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Остани с майка си, ако смяташ че има нужда :)

Агента

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 71312d52e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   здравей,
защо не поговориш с тях? кажи им, че много ти е гадно когато се карат и да не викаш защото те хваща срам от съседите - все пак това не е нормално и всеки трябва да спазва някакви норми на поведение!!!

може и да се раплачеш пред тях или да им се разсърдиш - примерно да не им говориш двен-два и ще видиш как ще се стреснат!
като те питат какво има - само ще им кажеш, че си им сърдита и за какво - докато не престанат с караниците ти няма да им простиш!

отноно палатката - защо майка ти няма да идва?
защото е на работа или не искаш
ако е второто - би било хубаво да я убедиш да дойде с вас! кажи й, че искаш нормално семейство като на твоите приятели!

иначе баща ти има причина да й вика - особено ако не дава обяснение защо се бави всеки ден
но не е това начина да се разберат - да излезнат навън дори в гората и там да си вкат колкото искат!

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e4e37a9e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз имах същите преживявания, но в моят случай, е че кавгите бяха дело на баща ми и бяха подкрепени от системен побой. Повярвай ми трябва да говориш с тях очи в очи, аз го направих. Изядох дозата плесници от баща ми, но аз му казах, че един ден когато се събуди няма да ме намери и така и стана избягах от вкащи на 18 години а сега съм на 24. Благодарение на този системен тормоз аз не мога да спя, е спя но с успокоителните предписани ми от лекаря, разплаквам се безпричинно, страх ме е от всичко не позволявай на родителите ти да те превърнат в развалината която съм аз. Искам да допълня, че баща ми си правеше всички тези циркове, защото майка ми е сирак израсла е по домовете и няма къде да отиде защото е безработна. Тропни с крак и им сподели, че тая няма да я бъде и че ако искат да загубят дъщеря си нека се карат.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: d6a838cae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   И аз знам какво е. Нашите са преживели много-скандали и добри моменти. Майка ми също е израстнала така и баба и дядо са се карали. Братовчетка ми също. Те са вече големи и имат свой живот а аз съм едно малко дете(на 13) което само седи и страда. Разбрала съм едно-не трябва да заемаш страна и да се бъркаш. Не показвайте че страдате пред родителите си-за тях най-болезнено е да страдат децата им. Майка ми ми каза че не може да ме гледа тъжнаи аз се старая пред нея да не плача и да не показвам страданието си. Дано нещата се оправят за всички.
"Най-много страдат майките"

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a504a61907
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имам по_малки сестра и брат нашите постоянно се карат и със сестра ми се чувстваме много зле, аз съм най голямата и трябва да поемам отговорност за тях! Хванах баща ми с бутилата веднъж и останах до него, защото се притесних, а мама ме видя и ми се разсърди. Седми клас съм фостатъчно ми е трудно, какео трябва да направя?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker