Проблеми с майка му. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблеми с майка му.
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2487 пъти
Здравейте! Ще се опитам да Ви разкажа за какво става дума кратко и ясно.

Аз съм на 21 години, той е на 23. Заедно сме от шест години и се разбираме прекрасно. В началото ни беше адски трудно, защото аз учех в Италия и се прибирах в България само за лятото (не за цялото лято - за 2 седмици). Преживявах разделите ни много трудно, но се справихме.

Майка му от самото начало не ме харесва. Може би, защото в моето семейство сме доста деца от различни бащи. Причината не ми е много ясна. Всеки път, когато се видим с нея, тя се опитва да ми кажа, че няма да издържим дълго със сина й. Обидно е. Опитвам се да не се карам с нея, защото не смятам за нормално това да се карам с нея.

Искала съм винаги да бъдем приятелки или нещо от сорта, опитвала съм се милиони пъти да се сближим повече, да ме опознае и да разбере що за човек съм, но не става.

Говори всякакви глупости на приятелят ми, той не и обръща внимание и застава зад мен. При последния спор между него и нея, той и каза, че не иска повече тя да стъпва в къщата му.

Не искам те да се карат заради мен, защото тя му е майка. Тя го е родила, отгледала, възпитала и прочие. Всеки път, когато той не е прав спрямо нея му казвам, че греши само и само, за да се сдобрят.

Вчера той имаше рожден ден и решихме да я поканим да празнува с нас. Излязохме навън, ресторанти и прочие. След като отидохме в тях, той реши да се изкъпе и аз останах с нея. Тя ме гледаше доста на криво и по едно време ми каза 'Не си мисли, че мястото ти е тук. Ти не си от неговата класа. Ще си намери по-добра от теб и ще се ожени за нея. ' Аз се разплаках и излязох навън. Не съм му споделила, защото не искам да има скандали.

Какво ще ме посъветвате? Не мога така, не искам да съм пречка за майка му, но не искам да го оставя. Обичам го много. Плануваме скоро да се оженим и да излезем от България... Общо взето това е всичко. Благодаря на всеки, който ще ми даде съвет. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 529d7751fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смятам, че постъпваш правилно като избягваш конфронтация с майка му. Добре е, че той не се оставя тя да му влияе. Явно трябва да сведеш контакта си с нея до минимум, за да не изживяваш такива неприятни ситуации като тази на рождения ден на приятеля ти.
Възможно ли е майка му да се е подразнила от нещо, което си казала или направила преди време? Или просто си е наумила, че "не ставаш" за нейния син? С останалите членове на семейството му как се разбираш, родителите му разведени ли са, той има ли братя и сестри? Ако е едно дете и майка му го е отгледала сама, може би е изключително привързана към него и много взискателна към бъдещата си снаха. Може би ако се ожените и имате дете, малко ще поомекне към теб, но не може да сме сигурни. Идеята да сте далеч от България поне за малко е добра, така няма да може да се меси в отношенията ви толкова много, колкото ако сте близо до нея.
Желая ти успех, от това, което си написала, личи, че държиш много на приятеля си, и би искала да си в добри отношения и с майка му. Ако има още нещо да споделиш, пиши.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2bfa1fe057
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прекрасно е, че той стои зад теб и те подкрепя! От това по-хубаво няма! Тази жена, очевидно, е материалистка и не знае какво е любов. Дръж се здраво за твоето момче! Осъществявайте плановете си! Като види, че той е щастлив, тя, вероятно, ще омекне. Ако не, значи, обръща се другия край, т. е., обявява се открита война. И стига морални угризения какво щяло да стане. Нищо, което тя да не си е изпросила.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: edcbc2f7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мама ми е разказвала, че когато се е оженила за тати баба също не я е харесвала и не се е държала добре с нея, обаче мама е показала, че не може да я обижда така и все пак и тя си има самочувствие и сега баба се държи добре с нея, споделя й, но от няколко години насам :) Преди
, когато аз съм се родила тя се е държала много лошо и с мен, но е видяла, че мама не е лесна жена т. е. не позволява на всеки да си говори каквото си иска и така :) Може да съм на 14, но знам, че трябва да покажеш, че и ти си имаш самочувствие и не може всеки да те мачка. Кажи й: Извинявай, но аз го обичам, както и той мен. Ти не можеш да промениш това и независимо дали ти харесва или не това си е неговият живот и той решава коя ще обича, от коя да му е детето и така. Ти можеш само да му казваш кое е правилно, но ако той знае какво прави просто не му се меши!
:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e8a437924c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, мисля, че и без чужди съвети ти постъпваш възможно най- правилно. Не се караш с нея, не правиш и интриги между момчето ти и майка му, само защото тя не те харесва. Щом ще се жените, наистина най- добрият вариант е да сте далеч от нея. Може тогава да й стане мъчно, да иска да ви идва на гости и когато се роди внучето да промени и отношението си към теб или поне да се примири с изборът на сина си. Възхищавам се и на него, че застава зад теб. Аз лично съм малко избухлива и не се оставям да ме обиждат и тъпчат и поне веднъж бих поставила тази жена на мястото й, но мисля, че ти си по- търпелива и спокойна. Сама ще прецениш занапред как точно да се държиш с нея, но дали да се опитваш да оправиш нещата или да я игнорираш, но аз на твое място поне веднъж бих й показала, че не бива да се бърка в отношенията на сина си с приятелката му, нито да я унижава. Пазете все така любовта си, въпреки лошата му майка. :)

Ж 38

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 744ec56cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, което мога да те посъветвам, е да пазиш отношенията си с него.

Вярно е, майка му е, но изглежда е доста властна жена, затова не бива да разглеждаш това което прави единствено като свой проблем. То е нередно и спрямо приятеля ти, тя се опитва да контролира живота му. Това, че не е говорила открито пред него, а когато сте били сами, пък е подмолвна постъпка.

Затова не е правилно от твоя страна да криеш от него. Щом връзката ви е продължила толкова дълго и преминала през толкова изпитания, значи той много държи на теб, а не е ясно какво още може да се очаква от майка му. Добре е той да е максимално наясно и подготвен за това. Не се притеснявай за техните взаимоотношения, но и не се опитвай да ги разваляш, само бъди искрена с него. Остави на него възможността да взема решенията си.

Sage

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8254c21e63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Горкото... не се променяй, бъди добра... тя ще разбере.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: de3696de1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто си изпълнете плана! Щом той застава зад теб, а не зад майка си, значи си случила на много рядко срещано наистина мъжко поведение...

Нека да си говори тя каквото си ще.

М21

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4cc6086302
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Интересна ситуация. Може би трябва да я питаш или да усетиш, когато ти намекне, какво точно не харесва в теб и да и докажеш, че греши. Не знам, поговори с близък, който е по-наясно с вашата ситуация. :) Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ed011ddd0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нямам съвет в твоьта ситуация защото всъщност ти постъпвяш правилно. Не се караш с нея и не тормозиш момчето зцаради майка му.
Иначе и ти не се тормози, няма да я промениш, тя си е такава и няма да хареса никое момиче за снаха.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c1ef07913f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много важно, че не те иска... Кой я пита нея. Нали той те обича и е на твоя страна и те защитава.
Тя ти е казала:'Не си мисли, че мястото ти е тук. Ти не си от неговата класа. Ще си намери по-добра от теб и ще се ожени за нея. '.... Което ми говори, че е надута претенциозна снобарка. И каква е толкова неговата класа, че ти не си за него-ама, че реплика. Те от каква класа са-от висшата аристокрация ли? Глупости, я не го приемай навътре и не се тормози заради нея. Не я слушай и не се обиждай от думите и. Това, че тя ти е казала така ми говори, че тя си има някакви свои планове за него и други такива, а и не те уважава. Но това си е нейна работа-да си мисли каквото си ще. На теб хич да не ти пука. По принцип свекървите не харесват снахите си. За тях никоя не е достойна за техния златен син. Ако не е за едно, ще е за друго и така до безкрай.... няма угодия. Не се опитвай да се харесваш, защото това няма да е възможно, независимо от усилията ти. Само ще се ядосваш и ще си съсипеш нервите. На теб не ти е нужно нейното одобрение или харесване. Ето и сина и я знае каква е. Не напразно и е забранил да идва у вас. Не изисквай те да се сдобрят, че му била майка и т. н. Те и без това ще се помирят в последствие. Важното е ти и приятеля ти да не се карате заради нея-не си струва.
Обичайте се, бъдете заедно и не се оставяйте майка му да ви трови живота. Игнорирай я.
Най-добре е както сте решили да излезете в чужбина. Така нейното влияние и вмешателство няма да го има.
Дръжте се един за друг обичайте се и бъдете щастливи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker