Пазя тайни, за да запазя семейството - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Пазя тайни, за да запазя семейството
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 5248 пъти
Здравейте... ето я и историята:

Мама винаги се е съмнявала в татко в изневяра. Тя много го обича и ясно се вижда, че и той я обича. Веднъж не знам по какъв повод имаше период, в който тя само му звънеше, за да го провери къде е и какво прави ,с кой е и тъй нататък... Много се изпокарват за това. Периодите, в които са смирени са кратки.

Мисля, че и аз имам основание да мисля, че тати изневерява. Понеже има 2 телефона като му звъннат на втория, който е най обикновенна нокия колкото да може да се обадиш на някой той излиза в другата стая, или на терасата, говори тихо.... Веднъж го чухх да казва: Еее снощи беше различно. Направо се възмутих.

Не ми тежеше много на сърцето, но като прочетох нещо без да изкам докато говореше с нокията на терасата. Понеже другия му телефон е по модернизиран - сензорен дисплей, интернет и скайп. Той се бе вкл в някакъв друг скайп и си пешеше с някой съобщения от сорта : Липсваш ми... .

От тогава реших да пазя тайната, защото мразя, когато семейства се развалят и не изкам и нашето да е така. Веднъж мам за мялко да не си събере багажа. Иначе тати си е нормален с мен и мама.

Как мислите добре ли правя като пазя тайната и един вид семейството, макар че мама ще го разбере някой ден?!? Поставете се на мое място.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: b08a8e3dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом държиш да запазиш семейството си е по-добре да пазиш тайната. Аз бях във същата ситуация и може да се каже ,че все още съм, но аз си мълча и пазя тайната на баща ми не защото искам да запазя не до там доброто си семейство , а защото накрая аз ще изляза виновна и т.н .... Явно ти обичаш много и двамата си родители и за това колкото и мъчително и да е за теб мисля , че ще е по-добре да се правиш , че не знаеш.Това е от мен надявам се да съм била полезна =)

*D*

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f282b19c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скъпа, нищо не се знае! Може да е било грешка, пък и може отношенията между баща ти и жената да не са такива, каквито си ги представяш!
Според мен се успокой!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 08eb21feea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Запази нещата за себе си.
Изневярата е гадно нещо, но никога не знаеш каква е причината довела до нея.
Нещата не опират само до секс, човекът до теб трябва да ти дава всичко, да ти е половинката, да те обича, да държи на теб, всеки ден да показва любовта си, да сте щастливи заедно, да се радвате на дребните неща, да имате общи цели и да не пилеете ежедневието в капризи, упреци и скандали за това ''как съседът има всичко, а ние не...'', ЗА ДА НЕ СИ ИЗНЕВЕРЯВАТ ХОРАТА. Кажете ми сега в колко семейства има такава щастлива атмосфера?
Е, затова има изневери...
Просто за децата, докато са деца, не е дошъл моментът да го разберат.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: da0a933030
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам на колко години си, но си усетил(а) нещата много точно. Не е необходимо да те успокояват, че може би говори служебно или нещо подобно. Забрави какво си видял /чул и остави на възрастните да си решат проблемите. Един мъж може да има любовница по много причини и пак да си обича семейството. Много хора ще кажат, че на мястото на майка ти биха предпочели да знаят, но не е така. Спести и тази болка. Годините си текат, баща ти ще се кротне, а семейството ти ще си бъде цяло и относително щастливо.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 322fd57c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А защо не говориш директно с баща ти?
Тоя човек освен, че те е създал биологически, носи отговорност и за твоето морално възпитание. Нека ти обясни това, което прави защо го прави и доколко е редно, т.е. да си изпълни бащинското задължение - да възпитава. (Съжалявам, че в конкретната ситуация няма да му е лесна задачата!)
Да не говорим, че няма право да те осакатява емоционално - ти си плод на любов, на желание и твоите родители трябва да бъдат твоята най-силна душевна опора.

Не казвай на майка си - просто намери начин да говориш само с него - а може и той да има своите основания...и ти да ги разбереш...знае ли човек...всяка история е индивидуална...трудно се дават съвети така...
Не искам да съм на твоето място - стискам ти палци и ми харесва, че обичаш и двамата!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8ec331cbeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не казвай, пази тайната защото, истината винаги боли... почти при всички семейства е така.. ай баща ти обича повече майка ти.. След като е още с вас... за него другата е едно забавление.. мъжете обичат да флиртуват, след някоя година ще и омръзне..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker