Пожелавам на всички такава истинска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Пожелавам на всички такава истинска любов
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4360 пъти
Добър вечер на всички .Прочетох много истории и аз реших да се присъединя и да споделя и моята. На 23 години съм, за пръв път срещнах момчето, което най-много харесвах. Започнахме да се виждаме всеки ден и все повече любовта ни ставаше все по-силно и силно. Точно ,когато бяхме в прекрасни отношения, когато най-много се обичахме, когато всичко беше прекрасно, баща ми ми забрани да се виждам с този човек. Пребиваше ме от бой и ми забраняваше да се виждам с този човек. Плачех и се чудех какво да направя единствено и само да съм с него, въпреки всичко. Нямах 18 ,бях непълнолетна все пак трябваше да слушам родителите си, но въпреки това аз твърдо реших да сме заедно. Решихме да сме заедно, решихме да се крием от всички, но пак да сме заедно, баща ми ме пребиваше, но аз пак бях с него.

След 5 години връзка ние имаме прекрасна дъщеричка,която страшно много обичам, имам до мен мъж, които ме подкрепя във всичко, прие да сме заедно въпреки трудностите, въпреки всички забрани от родителите ми да е с мен. Прие ме такава, каквато съм с всички мои отрицателни и положителни неща. 2 години мъки и ходене по мъките и криеници той реши да сме заедно.

С написаното от мен искам да кажа на всички ,че непрекъснато трудностите, непрекъснато всичко и против всички се борете за вашата любов,Пожелавам на всички да изживеят такава любов, да ги обичат всичко най, най, борете се до край ,Любовта ще спаси света!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5921df3b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм момиче на 21 години, също съм споделяла подобна история в този сайт. Ние още не сме стигнали до брак и дете, но се надяваме, че когато успеем да се устроим и това ще дойде! Обичайте се много, и някой беше казал, НЕ ИМ ВЯРВАЙ НА ЗАВИСТНИЦИТЕы КОГАТО СРЕЩНЕШ ЧОВЕКы НА КОЙТО ДА СЕ ОТДАДЕШ ТОГАВА Е ИСТИНСКО И НЕ СВЪРШВА... ТАКА Е!!!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 24a302d30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Аз съм момче на 22 моята история е подобна на твойта само че нас ни раделя и разтоянието, заощото трябва да пътувам 350 км.Много ни е тежко и на двамата и вече сме разделени от около 2 седмици и малко. Обичам я сташно много знам, че и тя ме обича обаче се измори от проблеми и мъка. Омръзна и да седи сама и да не мога да съм при нея, въпреки че всичко което съм правил е било за нейно добро най-напред.седа е с друг и не мога да я спра но и не искам и да я загубя ;( надявам се не е нищо сериозно защото сме се разделяли 3-4 пъти и пак сме се събирали. Незнам какво да правя вече но аз не се отказвам но тя започна да се отказва ако може да ми дадете съвет как да се съберем отново и да се преборим и ние ще съм ви много благодарен.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7ca4dab15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравейте ,бих ви посъветвала да се борите до край за жената,която обичате,но не съм аз тази,която да казвам дали да сте заедно или не,да ви съдя и така нататъка,просто давам своето мнение,относно историята ви.
Борете се за нея,според мен във вашата връзка вие сте единственият човек,който давате всичко от себе си,тя е с друг,а вие се мъчите и правите всичко възможно да сте заедно,помислете добре,аз и мъжа ми въпреки трудностите,които имахме,не сме се разделяли ,да тежко ни беше и на двамата,че неможем да сме заедно,но никой от нас двамата в продължение на2 години и половина не е търсил утеха при друга жена или мъж,обичахме се,борихме се заедно срещу всичко и всеки и успяхме,аз се преместих да живея при него,макар че родителите ми не ме подкрепиха,отказаха се от мен,но въпреки всичко ,аз бях щастлива,защото съм с човека,който обичам,който искам да бъде баща на мойте деца,какво ли не сме преживели.

Във вашия случай тя се е предала,отишла е при друг,и аз търпях много лишения,и аз гледах мойте приятелки как са с приятелите си,но не се отказах и за минутка,за минутка не съм се замисляла да отида при друг,но ви съветвам да се борите,да поговорите,трябва да говорите и то много,разстояноето найстина е много,но за любовта няма разстояние,няма никакви пречки щом двама души се обичат,има ли я любовта всичко е възможно.Желая ви успех и пишете,може да ми пишете и на скайпа didkata412,ако мога да ви бъда полезна и да ви помогна с каквото мога,знам колко ви е трудно,желая ти успех и ми пиши как се развиват нещата при вас.Успех от все сърце и чакам да пишеш

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: bf729571ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прекрасна история. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker