Раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Раздяла
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2124 пъти
Моята история, която искам да споделя е, че имах много щастливо съвместно съжителство с жена ми, не бяхме подписали брак, тъй като аз имах проблеми с едни имоти, но това е друга тема. Според мен доверие се печели с годии а не от днеска за утре. Мисля и не само мисля, а то си беше така, че с жена ми си имахме база да градим доверие, смисъл първоначално си струваше да градим живота си, обичахме се много. Дори и тя се съгласи с мен да не подписваме за не си помисля че може да ме изнудва след това. Но живота ни се срина буквално за 6 дена. тя беше на 21 а аз на 29. Зла вещица в буквалния смисъл на думата, а именно нейната леля ни раздели с магия, е да и аз не вярвах но не мога да кажа на черното бяло това просто го има пък който иска да вярва. Може би 2-3 седмици след това жена ми си намери друг. С нея имахме 6 месечен щастлив живот, вярно не е кой знае колко дълго, но откакто празнувахме 30 тия ми рожден ден сега съм на 32 и още я обичам, от тогава до сега съм ходил при 2-3 проститутки от което съм недоволен. Единственото което чух е че не била щастлива с другия си мъж. Еми общо взето не искам да влизам в повече подробности, разбира се и аз имах свойте грешки, не мога повече да пиша защото ми се насълзяват очите през цялото време, просто случайно попаднах на сайта ви и реших да споделя. Ако някой пише нещо ще се радвам да прочета. Може вече да съм на 32, може да звучи смешно но и да стана на 132 все се надявам че ще намеря средства и възможност да разваля тежката карма и да заживееме отново щастливо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2ec5658132
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никак даже не е смешно, защо си мислиш така. Аз вярвам, че магията съществува. Имай предвид обаче, че за да действа тя, е необходима ВЯРА в нея! Ако не вярваш в тези неща, тя няма да действа. Повярвай, няма да намериш истински вярващ човек (свещеник, пастор или просто истински вярващ християнин), който да е станал жертва на магия. Защото има Нещо, Някой, Който ги пази. Поинтересувай се и ще видиш. Така че, твоята силна вяра създава тази реалност. Както и да е, това е голяма тема. Най-вероятно всички ще те посъветват да намериш човек, който да я развали. ВНИМАВАЙ!!! Пълно е с шарлатани, които ще ти одерат три кожи. Прекрасна плячка си! Отчаян, влюбен, готов на всичко, включително и да плаща. Лично аз на твое място не бих се занимавала с това. Щях да потърся начин да се срещна с нея и да поговоря. Остави и на нея право на избор. Може пък в нейните очи нещата да не изглеждат така, както през твоите. Това, което за теб е било щастие, може за нея да не е било. Ти си знаеш... Но да се занимаваш с тези неща е страшно рисковано и резултатът е неизвестен и съмнителен. По-добре поговори с нея.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9e923ce793
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вярвам ти за магията, и на мен ми се е случвало, само че ние бяхме женени имаме прекрасно детенце и изведнъж всичко се промени. Намерихме случайно въпросното средство, с което беше направена. Сина ми го намери, аз му го взех от ръцете, после мъжа ми го взе от мен и го изгори. От там тръгна всичко, т. е. приключи. Мъжа ми ни изостави, детето ми се разболя, всичко като че ли се стовари върху мен. Слава на Бога детето ми се оправи след много трудности. Аз поех свой живот с детето си, днес съм щастлива след мнооого години. Знам че съжаляваме и двамата, но няма как да се съберем никога вече. Не съм ходила по врачки и магьосници, няма и да отида, просто вярвам на Бог, че всичко ще се нареди така както трябва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker