Да й изневеря ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Да й изневеря ли?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4467 пъти
Здравейте както повечето от вас и аз имам своите сексуални проблеми. Далече съм от мисълта ,че моите са най големи, но за мен те са важни.

Женен съм от 10 години имам дете на 4 години. Откровенно казано с жена ми се разбираме горе-долу добре. Имаме своите дребни търкания , без които явно не може. За любов предполагам , че все още може да се говори, въпреки , че всичко е преминало в сферата на доброто приятелство и уважение.

Честно казано знам , че повечето семейства рано или късно достигат тази фаза. До тук добре, но опрат ли нещата до секс всичко се променя, тя вечно е изморена, вечно и се спи , преяла е и така мога да изброявам още дълго. Сексуалните ни контакти са не повече от 3-4 на месец, като може би 1 от тях тя го е предизвикала. Отначало предполагах , че има и някой друг, но до сега не съм намерил никакво доказателство.

Определено съм изморен от тази тъпотия, аз съм на 35 години и сексът ми е постоянно в главата. Знам , че това е нормално и се радвам за това, защото ако нямам ищах и за това кой щях да бъда?
Лишен от ласките на жена ми естествено е да почна да се заглеждам по чуждо. Ето тук е дилемата:
Да изневеря или не?

Ако продължа така с нея това ще е голяма мъка...
Мислех дълго по въпросът и стигам до изводът, че искам да изневеря притиснат от обстоятелствата, но не искам да си развалям семейството. Искам да поддържам дискретна връзка с жена , която е в подобно на моето положение. Искам да вложа чувства, всеки има нужда от внимание.

Дотук добре ,но има един проблем не живеем в България, това ограничава контактът ми с българки. Както можете да се досетите мисията ми започва да става невъзможна. Дори и да успея да намеря подходящата партньорка това ще бъде интернет на връзка, която на по късен етап ще прерасне в сексуална. Предполагам , че няма да бъде невъзможно, но до колко практично ще бъде е трудно да се каже.

За сега планираме завръщане в България за постоянно, но не се знае кога ще стане.

Другата ми възможност е да пробвам на място тук, честно казано българките не се прескачат, а и бързо се разнасят слуховете. Също и определено не искам да се забърквам с проститутки или с местните момичета, те са прекалено лигави и разпуснати.

Знам, че някои от вас ще ме упрекнете, други ще ме подкрепите за това искам съвет от вас какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2faba7c7ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е съдбата на имигранта ,нормално и аз съм като жена ти ИЗМОРЕНА 5,6 часа сън .Къде време за секс?

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a056ecfd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много планираш ми се струва. Вместо да взимаш конкретни решения се оглеждай и ослушвай. Не е нужно да изневеряваш в определен срок. Нали? И най вече много внимавай женати да не разбере!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9b46798364
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Е как какво да правиш, поговори с жена си! Без да се караш, обясни й какво те притеснява и тормози, би трябвало да те разбере. В никакъв случай не ти препоръчвам да кръшкаш, защото дори и след години, жена ти все ще научи. И тогава семейството ти ще се разпадне. Това ли искаш? Съмнявам се. Мисли и за жена си и за детето си. Решавайте проблемите заедно. Не си трай, кажи й. Ако не стане, пиши пак ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8a8639c94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами млад и здрав си - какво друго освен да ти се чука. Но номер 3 е прав, ще се рзасмърди работата. И аз имам емигрантски години, не е лесна, така е, но за секс време трябва да има или жена ти ие изпаднала в доста често срещано за жените изобщо състояние. Кажи и какво смяташ да направиш, по-добре е така. Че няма да се върнете тук, то си е ясно - мнозина го плануват, но единици се прибраха, тук си беше кенеф, а от малък кенеф става само голям. Но 3-4 пъти на месец.... Ти тепърва ще се развихряш в секса, имаш още много години да правиш пълноценен секс и то поне веднъж на ден, по-голям съм с 10 години и ти го казвам от опит. Но ако умората си казва думата и няма как - ще си плащаш цената. Успех !

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7d29b2823f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ето, че тази история потвърждава мнението ми, че повечето мъже изневеряват по вина на жените. Момиче съм на 25г. и колкото и да съм уморена, със секс разпускам.

А при теб е нормално да искаш секс поне веднъж на ден. Така че, ако смяташ, че е уместно, говори с жена си. Но ако имаш нужда от разнообразие, не се колебай много. Не съм съгласна с номер 3, че винаги се разбира. Ако човек е достатъчо умен, може добре да си прикрие изневерите. Не забравяй обаче след като си кривнал, да се върнеш по правия път...

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 855a447938
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От 5 години съм с моя приятел,секса ни е страхотен.Всеки път е по-хубаво и по-хубаво.Никога не му отказвам,колкото и да съм уморена.Макар че се е случвало той да не може да отцепи,защото е бил цял ден на работа и е много изморен:) Но все пак аз не му отказвам.

По-добре говори с жена си и и кажи какво чувстваш и мислиш.Направи и например романтична вечеря или по-скоро еротична:)) Просто направете нещо,което да възвърне страстта във вашата връзка,не позволявайте брака ви да се превърне в ежедневие и навик.Успех!!! :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9a6a048fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей!Аз съм в твоето положение по отношение на секса -само че съм жена.И честно да ти кажа разговорите по темата не вярвам да ти помогнат.Поне при мен стана така.Мисля че при теб е въпрос на време да направиш това за което искаш съвет.Аз те подкрепям.Само че внимавай,пишеш че искаш да вложиш и чувства.Разбирам че без тях не е същото,но понякога водят до усложнения-казвам ти го от собствен опит.Преживявам такава връзка-с чувства и от двете страни.Но наред с хубавото има и много
терзания и мисли,които са неизбежни при емоционално обвързване.Прецени си сам.Успех ти желая каквото и да решиш!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 43daf5bcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Какво значи ''не искам да си разалям семейството''. Та това семейство ли е?

Семейството не е само общи сметки и обши деца, а отношения между мъжа и жената. Това жена ти не го ли знае?

Най-напред поговори много ясно с нея и й кажи,че тя е тази, която трябва да те задоволява. Ако тя мисли, че това НЕ е така, нека ти го каже ясно в прав текст. В което много се съмнявам...

Яд ме е много на такива неща, независимо за мъж или жена се касае. Моето семейство се разпадна заради това- той все не искаше. Е, аз докога да се съобразявам с него, цял живот ли?
Нито пък искам цял живот да си крия любовника.
Сега не,че е много по-розово, но поне не лъжа никого.Не лъжа- за мен това е важно.

Ако семействоот ти сега е на точка ''критична'', имай предвид, че бързо може да влезе във фаза'' разпадащо се'', без дори да се усетиш. А вложиш ли и чувства, и другата ще вложи и ето ви набързо ''не можещи един без друг''.

Не те съветвам да изневеряваш, никак, но все пак решението си е твое. Просто постави много ясно въпроса пред твоята уморена госпожа- нека си дават сметка,че другият до тях очаква нужната доза секс именно от тях, а не от книгите.
Сигурна съм, че ако съпругът ми беше откликвал на моите желания така, както аз искам, сега щяхме да сме още заедно.
Но и съм сигурна, че цял живот криеща се и гузна нямаше да ми се живее.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 4f0ebe0611
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Колко хора би допуснал да се намешат във връзката ти и всеки даващ различен съвет? Аз лично нито един-може да се побъркаш. Това е твоята съпруга и твоят живот. Разбираш отлично и плюсовете и минусите на една изневяра. Как ще се чувстваш ако изневериш? Ще има ли ефект ако поговориш с нея? Ако смяташ, че изневярата е единствения изход за теб-давай. При някой връзки действа заздравяващо. Ти сам знаеш най-доброто решение.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 00c1433cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Перфектно! Отнася се за №8. Възхитен съм от това, което излъчва коментарът й.
Аз обаче минах по пътя на автора и влезнах в обременена с чувства странична връзка. Не бих му го препоръчал, щом държи на семейството си. Моето едва не се разпадна, но слава богу, успяхме всички участващи страни да проявим разум, макар и позакъснял. Съображенията ми бяха, че ако връзката ми е добре прикрита, няма как да нараня съпругата си, която пък не исках да притискам за секс против волята и. В крайна сметка се оказа, че нещата се сгъстиха, напрежението постепенно нарастна и в един момент, когато неможех да покрия перфектно следите от забежката си (след около година), съпругата ми разкри тази връзка и се наложи да се почувствам силно унизен, тъй като не се бях и опитал да говоря с нея за проблемите си, а вместо нея бях решил, че не се нуждае от секс, че е загубила чувствеността си и т. н. Всъщност не беше така и нещата при нас се върнаха в руслото си, но в много други случаи зная как приключват -със свади, с разводи и делби и т.н. Всеки има различна сексуална потребност, но само при много голяма несъвместимост (или безхаберие), бива да се "кръшка" по този начин. По добрият вариант при несъвместимост е този описан от №8. Той е честният, разтоварващ и решаващ проблема. Стига да е приемлив от от другия и той да не го приема като обида, макар моето мнение да е, че е дребнаво хем да не можеш (или да не искаш) да дадеш, хем да забраняваш на другия да си вземе.

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: df31172ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   №10, понякога ти се струва, че нямаш друг избор и търсиш сексуално удовлетворение в страничната връзка. Залагаш уж само на секса и не смяташ да влагаш много чувства. Но след време по една или друга причина връзката се разкрива. Ти смяташ себе си за унизеният, но аз мисля, че унизен е партньорът. И предаден, и излъган, и наранен... И макар привидно да е простил, смяташ ли че нещо не се е пропукало завинаги. За мен щастливият семеен живот приключва до момента на изневярата. Може и да звуча старомодно, но когато залагаш на чувства, прошка със сърцето си трудно даваш, макар да изричаш друго. Затова, ако обичаш човека до себе си, по-добре е да разбереш причината за тази липса на сексуално желание и да я отстраните заедно (всеки има емоционални и сексуални кризи), вместо да избереш по-лесния път. А ако има сексуална несъвместимост, има и разводи- ние не сме съквартиранти в края на краищата.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 140a5efa02
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като гледам само в порното и самозадоволяването ти е изхода.
Дете имаш, нямаш възможност за дискретна изневяра...Стискай до като се приберете в БГ:)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 1740fe479e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Говоренето няма да помогне и аз съм в същото положение само че съм жена,опитах да поговоря със съпруга ми,но на въпроса ми, кажи какво не харесваш в мен за да се постарая да го променя,той отговори всичко ти харесвам,да но когато един ден понечих да го целувам,ми каза ау целият ще ме олигавиш,сега гледам порно и мастробирам всеки ден ,е не е същото като с мъж но...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 76d7c679e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Семейната ти ситуация не е съвсем аналогична с тази на моя съпруг, с когото живеем също извън БГ. Никога не съм му отказвала секс, дори често аз съм иницирала тези моменти. Но все пак той ми е изневерявал (няколко пъти, с различни жени, с различен интензитет на чувствата и потребностите по време на задгранични командировки - специализирал се е в изневери с колежки)...
Моя съвет - ГОВОРИ С ЖЕНА СИ!!! Намери форма и начин!

Ако не те разбере, предупреди я какво я очаква...
Ако нямаш доблестта да го направиш, още по-малко дори не възнамеряваш да се разделите, знай, че в мига ,в които и изневериш, дните ви заедно са преброени...

Подготви се психически да я загубиш - ако това не те притеснява - дерзай с изневерите!!!
Сам прецени кой е твоя приоритет, но на прошка не се надявай (освен ако жена ти не притежава уникална душевна щедрост!)
:-))))

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c5052bf7f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   №10 съм. Искам да кажа на № 11, че съдейки по написаното е дама. И във всяка дума е точна. В смисъл, че точно така се чувстваха и продължават да се усещат нещата в моето семейство. Бих пуснал темата отделно, но не бих могъл да се идентифицирам там и затова се извинявам на автора, че се възползвам от неговата. Наистина, залепената ваза личи, че е спукана. Единствено с финалното изречение не бих се съгласил лесно. Семейството, веднъж създадено, вече не е наша собственост, за да правим с него каквото ни се прииска. Има отговорности, които са към останалите участници. Така, че разводът не е най лесният изход и /вече/ не съм склонен да приема, че трябва да се разрушава всичко, създавано и редено дълги години, заради нещо, което МОЖЕ да се намери навън. Стига и двамата да са в състояние да приемат това.
Защо например №13 е длъжна да мастурбира? Не че е някаква неприятна процедура, но когато се прилага поради липсата на алтернатива рано или късно ще стигне до истински, живителен и вълнуващ секс, какъвто вибраторът не може да й даде. А защо за това трябва да се развежда?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker