Това живот ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Това живот ли е?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3405 пъти
Здравейте. Първо аз съм на 16 и живея с майка ми и нейния приятел.Нейният приятел е най мразеният човек от мене.Причините за което са много.До 6 клас живеех в друг град с баба ми.Там бях многоо щастлива и имах страхотни приятели.Но в 6 клас майка ми реши да се преместя при нея и този човек.Естествено докато бях по малка сме се срещали с него , но още от тогава си спомням че не си допаднахме.Но това беше преди.Изобщо не си мислех че отново ще го виждам след поредната ни среща ,а и понеже не бяха чести забравях съвсем за него.Докато не станах 6 клас и не се преместих там.

В новото ми училище не исках да се сприятеля с никого , просто защото си мислех, по скоро надявах ,че някак ще свърши този ад в който попаднах.Защото този човек има отвратителен характер.Ядосва се за най-малкото нещо и трие сол върху главата на майка ми.Непрекъснато за нещо си намира повод и се заяжда.Преди ми забрани да се виждам с 1 приятелка понеже ми вляела зле и тн.Наскоро взехме компютър, аз бях с лаптоп,и той почна да ме кара да го уча да работи и се сърди ако аз му откажа в прав текст и се заяжда за това с майка ми.

Днеска правиха няква баница и ме накара да му разточвам някакви кори и после нз какво е станало понеже бях в банята , но се чуваше как той крещи на майка ми за нещо... . Също така обича да натрапва мнението си и любимият му израз е че мнение различно от неговото не е правилно.Преди се беше случвало и да ми удари главата в 1 ръб защото пред блока с 1 мои приятели сме се смеели шумно.И всеки ден измисля по нещо с което да се заяжда а аз немога да го търпя.

Моля ви кажете ми как да се справя , защото ми е невероятно трудно да си мълча когато оня се прави на големия мъж пред майка ми , а пред мене света вода ненапита.Единственото положително във всичко това е че заобичах училището-поне там и по спокойно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 1dbb320125
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 16 си и се поинтересувай за правната страна на въпроса - дали имаш възможност по твое усмотрение да се преместиш при баба си. Е, първо поговори едновременно с майка ти и нейния съжител, ако вече не си го направила. Все някакъв изход има. Успех ! Пиши как се развиват нещата.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2239c8afe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, сигурно не ти е лесно. Вероятно съдбата на много деца е такава. Може би трябва да поговориш с майка си по обстойно, за това ти какво чувстваш и искаш. Надявам се да намериш нови приятели в твоя си свят и да преудолееш трудностите. Успех от сърце ти желая!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: effe1c5adf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Kажи на майка си в прав текст какво точно чувстваш няма начин да не те разбере :)))успех

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: a3d1aaef89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами аз съм и казвала и тя почва да плаче-как правила всичко за мен и тн.Веднъж като бях 8 клас казах и на нейния приятел какво мисля за него-и той ме изгони.Аз се преместих при баба ми,но на следващата седмица тя ме накара да му се извинявам.Майка ми не иска да разбере колко много мразя да живея така а аз нз как да променя това....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker