Нещо, за което да се хвана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нещо, за което да се хвана
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 2012 пъти
Обръщам се към вас, защото наистина не издържам. Години наред аз и семейството ми търпяхме всичко от всички. Всъщност даже не ми идва мисъл, не знам какво да напиша... Майка ми рабори на 2 места, за жалост няма и ден почивка, трепе се като животно и никой не го оценява. Не знам как да ви опиша, каква омраза и какъв бяс изпитвам към тоя шефа на майка ми, разплул се червея от плюскане на аванта. Като имаш по-висок пост да не си мислиш, че си нещо повече бе, жалък нещастник, всички са хора, с какво право ще говори свинята зад гърба им а после ще им се усмихва. Обижда ги, и ги третира като парцали само щото той е шефа.
Ами баща ми, той е едно жалко подобие на човек. Заряза ни, не му пука за нас. Не познавам по болезнено чувство от това, ти въпреки всичко да обичаш някой на когото нищо не му трепва за теб, в случая аз съм мазохистката. Безсилна съм за всичко. Наистина нямам думи, не мога да изпиша болката си. На всякъде цари, безпаричие, безразличие и хората са много подли един към друг. Колко силно искам да се променят, да бъдат добри и искрени. Моята сила идва от неописуемо голямата обич и уважение, което изпитвам към майка си. Много искам тя да щастлива, само да виждам искрените и усмивки и поглед изпълнен с вяра, недежда и любов.
Искам една звезда да стои горе на високо, само за нас и дори да не я виждам да знам, че е там.

Бъдете щастливи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: f8ee27ee2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си пишеш годините, но ако си над 16 г., защо не почнеш сама работа? Да злобееш срещу човекът, който все пак е дал работа на майка ти, няма да ви помогне. Работи и така ще помогнеш на майка си.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 63fdb545ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За голямо съжаление, нещата в България са такива, малко пари и работа като роб! Не сте само вие така има и по-зле от вас! Не се предавай, учи и се издърпай от блатото!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f507ce5674
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   №1 е прав, ако си над 16 си намери работа. Едно момиче от моя клас (17 годишна) Работи цяло лято във някаква шивашка фирма и и даваха по 400 лв на месец. Айде успех :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e871aec408
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с теб до някъде, дал е работа, но това не означава, че е негова собственост и не му дава право да си играе със съдбите на хората и да им налага психически тормоз. Как няма да злобея когато става въпрос за майка ми, той да си прави каквото иска а другите и дума да не казват, да, да ама не!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 2440c7c581
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хах номер 1 - ти да не си от тези, които използват работната сила и мятат трохички, че нещо има злобичка от тая тема в коментара ти....

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b6d40c30c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами какво да те посъветвам, освен да се опиташ да не създаваш грижи на майка си и да и помагаш по всякакъв начин, защото явно жената е невероятна и го заслужава. За това помагай и с домакинството, учи се добре и я накарая да се гордее с теб, а като пораснеш още малко, както каза и номер 1 не знаем възрастта ти, намери си работа и така ще и помагаш и с плащането на сметките, купуването на храна и т. н. И съм сигурна, че един ден нещата ще са много по-добре, а връзката между вас ще е много силна, защото заедно ще сте преминали през това изпитание.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c2cd4784cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да се жертваш и да пораснеш преждевременно, да се опитваш да помогнеш на майка си, само защото баща ти е един недодялан льольо!? Никой не избира родителите си.
Моят баща пък го загубих преди 9 години и сега нямам.
И винаги съм се чудила баща ти те обича и си отива на оня свят и баща ти не живее с теб като семейство, но е жив? Баща ти не те уважава, но го има...
Чудя се винаги дали предпочитам просто да е жив, дори да ни е оставил или да ни е обичал много и да го няма на тоя свят ;(

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e871aec408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Автор: Номер 7 убедена съм, че и твоята не е лесна, но приеми че смъртта може да бъде ново начало за някого. Повярвай ми болезнено е да си вярвал на някого, да си го обичал до болка и накрая те удря като гръм и не можеш да повярваш, че става въпрос за същия човек. Останаха следи от онова време и дори сърцето ми да се къса, просто не мога да споделя, дори и да искам, дори и тук.
Не е лесно, но няма да умираме я, според мен в живота има неща, които поне малко компенсират страданието. Горе главата.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 025eadefb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Знам какво и е на майка ти; и аз дълги години бях в нейното положение.

Можеш да помогнеш по много начини, моята дъщеря от десети клас започна да работи през ваканциите - в пицария, в закусвалня, продаваше вестници... ако си ученичка, можеш да си намериш работа за ваканцията;
също можеш да помогнеш на майка ти с добра мисъл, с внимание, с отношение; като поемеш част от домашната работа - да напазаруваш, да изчистиш, да сготвиш.

А колкото до "шефа" - тези шефове, които описваш, наистина не са хора, но и другото е вярно - че никой не ни държи насила при тях. Има една източна поговорка, че ако седиш достатъчно дълго на брега на реката, ще видиш труповете на враговете си да отминават...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e871aec408
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вече съм поела своята отговорност към майка си и по никакъв начин не и създавам грижи, защото връзката ни е прекалено силна. Занимавам се с домакинството и уча редовно за да имаме по-добър живот. Не понасям неуважението!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker