Леля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Леля ми
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 20487 пъти
Историята която ще напиша тука е за леля ми, но засяга и нашето семейство. Тя е на 35 години и е много добра и разбрана. Малко е пълничка и от както се помня е все на някоя диета. Мися че това много и се отразява на самочувствието и сигурно заради това никога не и е вървяло с мъжете. Преди 2 години една нейна колежка я запознала с един арабин от Либия. Не зная как успя да и завърти гавата но за по по малко от 2 седмици се ожениха. Баща ми, който и е брат никак не беше съгласен с това, но тя каза че най после е срещнала любовта на живота си и няма да я изпусне заради никого. Първите няколко месеца изглеждаше че всичко е добре и тя беше много щастлива. Обаче забелязахме че постепено усмивката и започна да изчезва и по краката и да се появяват синини. Тя винги намираше някакво обяснение че се била блъснала в някой стол или чемедже в офиса. Може и ръцете и да са биле насинени но тъй като той и беше забранил да ходи с къси ръкави и широко декулте, не се виждаше нищо. Постепено приятелките и спряха да и ходят на гости, защото когато и да отидат в тях, се оказва че той е поканил и някои от неговите приятели. Не я пускаше да ходи сама никъде защото била женена и не можело така, какво щели да си помисят хората. Тя живее само в съседния вход и преди си ходехме редовно на по кафе, или тя у нас или ние при нея. Постепено и аз и майка ми спряхме да ходиме там защото започнахме да се чувстваме много неудобно. Очите му вечно втренчени или в гърдите ни или в дупетата ни. Няколко пъти се случваше и някой от неговите приятели да е там и те се държат по същия отвратителен начин. Имам чувството че мъжете в Либия не са виждали женски гърди. Последния път когато отидох до тях бше да и върна една книга. Оказа се че нея я нямаше. Като му подавах книгата ме хвана за ръката и ми вика да съм везела да пиеме кафе. Казах му че не мога защото баща ми ме чака доло в колата и много бързаме. Абе простака му с простак, сигурно усети че не е истина и продължаваше да ме дърпа да влизам. Хубаво че в това време асансьора започна да се движи и му казах че това сигурно е баща ми. Едва се отърах от това влечуго и само мога да си представя какво щеше да ми се случи там, нищо че съм само на 15. Не съм казвала за това дори и на майка ми защото ме е страх че ще се изтърве пред баща ми и той ще отиде и ще го пребие. Той е от тези хора дето изобщо не си поплюват и като започне да бие не знае кога да спре - виждала съм го. Не ме е грижа за арабина но ще вкарат баща ми в затора. Като капак на всичко вчера видях леля ми с насинено око. Само се надявам да и мине бързо и баща ми да не забележе нищо, защото този път съм сигурна че арабина ще скочи от шестия етаж без парашут. Това е цялата история и благодаря на всички които отделиха време да я прочетат. Ако нещо се случи ще пиша пак.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 35bf8c5baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Фантазиите на Вероника" - имаше един такъв филм едно време...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 78937833c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Тома Неверни" имаше и такъв филм. Ти сигурно пак си пил хапчета за гадаене, а може би си просто един от хилядите араби които от много години живеят в България и говорят добър български. Предполагам че живееш в "куку ланд" или някоя друга планета която съществува само в твоята глава. Ако си направиш труда и започнеш да четеш вестници, ще видиш че са пълни с подбни истории, или ще кажеш че и те са измислени.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 319378e816
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо искаш да не забележи баща ти? Точно напротив, баща ти трябва да знае какво се случва!

А леля ти като е глупава гъска да търпи такива неща, никой не може да и помогне - нито ти, нито баща ти, нито никой.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e44703d9c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   до 2 - да именно истинските таива истории са дали плод на твоите фантазии, спри да се филмираш, личи си.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: dc94bcd446
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   №5 Личи си че си арабче.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 44372508c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се смейте хора, защото и аз имах роднина омъжена за арабин, слава Богу, той почина и сега тя си живее в България и животът и е съвсем нормален, но ако знаете от нея какви истории съм чувала... това не са нормални хора, а някакви маймуни, който си мислят, че всички жена са създадени само за да им слугуват и да им изпълняват желанията! За това момичета видите ли арабин, бягайте далеко! И хич не вярвайте на приказки, че бил различен, че не бил като другите, че лично той уважавал жените... НЯМА ТАКОВА НЕЩО! Ще ви уважава до сватбата, а после не знаете какво ви чака! Явно лелята на авторката е попаднала в такъв капан и сега ще и е трудно да се измъкне. Единственото хубаво е, че явно поне живеят в България, че ако я беше завел и в родината си нещата съвсем щяха да станат безнадеждни! Тук поне има семейство, което ще и помогне. А там, сама в чужда държава, без права, без закрила...
Абе, гледайте "Не без дъщеря ми" и ще ви стане ясно! Впрочем това е истинска история. И самата Бети е написала книга за живота си и по книгата е направен филма.
а, на авторката мога само да пожелая леля и да се осъзнае и да се махне от този възможно най-скоро, че днес ще са малки синини, ама утре може да му хрумне, че нещо го дразни и да я пребие жестоко.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2039304c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От авторката:

Не зная защо някои хора си мислят че това което ви написах е измислица. Направих го защото си мслех че ако го споделя с някой ще ми олекне, но за съжаление не се получи. Положението си е все същото и аз продължавам да се притеснявам за нея. Ако историята беше някаква измишльотица, нямаше да е толкова плоска а щеше да е доста по украсена. Както винаги, фактите никога не правят интересни истории. Ако на някой не му хаесва нписаното, да не го чете.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 73e4e9522e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Абе ходят да се омъжват за мюсюлмани, негри и всякакви такива и на края тато разберат че на тези мъже възпитанието и културата им е съсем различна и вземат да ги бият и третират като робини, започват да реват и оплакват и очакват всички да ги съжаляват. Като се опитваш да им даваш съвет не слушат и след това, като хлопне вратата, започват да пищят. Сами са си виновни.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 373704fb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Направило ли ви е впечатление, че когато български мъж се ожени за чужденка, в 99% от случаите, тя ще е бяла европейка и брака им обикновенно е щастлив. От друга страна, когато българска жена се омъжва за чужденец, той в много повече от случаите, ще е турчин, негър, арабин или някакъ друг вид циганин и обикновенно брака им е нещастен и мизерен, заради големите разлики в културата им.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 33b1703c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Абе арабска работа. Какво друго можеш да очакваш от тях освен да са си араби! Колкото повече ги виждм, толкова повече си мисля че разлика между тях и нашите цигани няма.

 
  ...

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: f6bead6942
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Разведен съм и от почти половин година живея с една жена, която е била омъжена за египетски арабин. Запознали са се до като тя е работила в Германия. Любов от пръв поглед - много мил, много готин - мъжът мечта. Набързо се оженили и са планували, той също да започне работа и да живеят там. Преди това, въпросня господин искал да отидат на екскурзия до Египет, за да я представи на семйството си и в същото време да и покаже историческте забележителности. Завел я той в една от копторите на Кайро, където живеели родителите му и мандалото хлопнало. "Готения" и обяснил, че има малка смяна в плановете им и за в бъдеще, ще живеят там с майка му и баща му. Последвала малка сцена от нейна страна, но той бързо я убедил с юмруци и ритници че това ще е най доброто за тях. Последвали три години кошмар, през които много рядко е излизала от къщата и в редките случаи когато е ставало, винаги е било с него и няколко пъти с майка му на пазар. Завел я да види пирамидите и два музея и... до тук. Тя започнала да си прави планове как да се разкара от там и единственото което и дошло на ума е да се преструва че той е успял да я пречупи и че тя се е примирила със съдбата си. Започнала да се държи като робиня, което изключително много го е кефило. Направила е така че той да повярва, че тя е станала жената мечта за всеки арабин - с наведена глава и да зпълнява това което и е казано без възражение. Стигнало се до там, че той е започнал да си мисли че тя наистина го боготвори и един ден и казал че го е направила най-щастливия мъж в Египет. Тогава тя разбала че това е момета и го помолила да отида да видят Венеция(нещо което и бил обещал още в Германия). Арабина се съгласил и по този начин е успяла да се спаси.
Сега е с мен, но винаги отбягва да говори за времето което е прекарала с бившият си съпруг. По някога когато спи, все още подскача с писък в леглото, но хубавото е че това става все по-рядко и видимо е много по-спокойна.
В бъдеще, преди някои хора да започнат да обвиняват някого, че си съчинява историйки, нека първо да си помислят, ащото такива неща наистина стават.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d54aa6876e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Какво друго можете да очаквате от арабин? Арабина си е арабин и той друго не може и да бъде. Аз съм чувал и други истории подобни на тази и им се чудя на нашите българки, къде им е акъла? Толкова ли са прости, толкова ли им е вкуса и не им ли пречи отвратителната им миризма?
Нали ги виждате тези арбски "бежанци" които пристигат на глутници сега! Това са някакви полу-диви идиоти, които още с пристигането си, започват да създават сериозни проблеми. Където и да са отишле, са осрали и опикали навсякъде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker