Кърмене пред хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Кърмене пред хора
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2913 пъти
Според вас срамно ли е да кърмиш пред хора от семейството- майка, баща, свекър, свекърва? Аз мисля, че като се наложи да го правя ще ми е неудобно поне от баща ми и от свекъра ми. Как ще им кажа отидете в другата стая, че ще кърмя детето. А и разположението на апартамента ни е такова, че трябва да гледаме дете в хола, защото там може да има място за кошара и там ни е печката. Това значи, че ако ни дойдат гости не знам къде ще ги сложа. Вие какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4008689ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен няма нищо срамно! В крайна сметка става дума за храненето на бебе, а не за нещо кой знае какво! Все пак това е първото и най-важно предназначение на женските гърди и едва след това идва идеята, че свързани със секс. Лошото, е че много хора в наши дни са забравили това и възприемат гърдите като сексуален обект, а не като средство да нахраниш детето си, а природата ги е създала именно за това! Освен това винаги можеш да се поупражняваш да го правиш дискретно и без излишно парадиране и мисля, че тогава няма да има проблем. Те жените кърмят на публични места и пред непознати, ти се смущаваш от семейството си. Да, ама няма да оставиш детето гладно заради тях, нали? Така, че въобще не се тревожи и се дръж естествено, защото това да нахраниш детето си е най-нормалното нещо на света!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1702b7e7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм кърмила навсякъде, по всяко време, пред всякакви хора. В това няма нищо неестествено. Даже с ккомпания в една стая, къде да ходя в другата, бебето е в ръцете ми, само вдигам блузата и готово

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 33bdb6ab18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според мен е срамно само от мъжката част. На мен например няма да ми е приятно жена ми да кърми пред баща ми или дъщеря ми или снаха ми пред мен. И няма нищо лошо в това да ги помолиш да отидат в друга стая или поне да се прикриеш с наметало. Пък и мъжете ако са достатъчно възпитани, сами трябва да се сетят след лек намек. Друг вариант е да се изцедиш с помпа в банята и после да го нахраниш с шишенце.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 33bdb6ab18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това си е интимен и специален момент между майка и дете и е редно поне мъжката част да се изнесе. Ако няма стаи, ще отидат да изпият по едно кафе навън.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ea0565df77
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Изобщо не бих се притеснявала. В кърменето няма никакъв намек за еротика, пошлост или секс. Това е най-естественото и най-милото нещо на света. И все пак всичко е до човека. Ако ти не се чувстваш комфортно да кърмиш пред други хора просто не трябва да го правиш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: de0b479051
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Щом ти е гот да си вадиш цицата пред всички... естествено, че НЕ Е редно! Се едно да питаш нормално ли е да акам пред всички? Еми не, сори ама не е нормално. Колко му е да отидеш замалко в другата стая с бебето? Едва ли имате само хол, хаха поне спалня трябва да имате...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 33bdb6ab18
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гърдите са предназначени за хранене, обаче никой не може да ме убеди, че когато мъж види женска гръд една от първите му асоциации не е секс. И ако тези асоциации са в главата на свекъра, провокирани от гръдта на снаха му, мисля, че не е много правилно.

Ясно е че свекърът няма да го прави нарочно, но това си е инстинкт. Каква друга асоциация да направи при положение, че той ги ползва само за секс, а за хранене ги е ползвал преди доста доста години и спомените му за това им предназначение са доста избледнели да не кажа никакви?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5c35ec8f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Виждала съм жени по заведенията си кърмят децата. Просто няма как, като заплаче бебчо и се забравя и срам и неловкост

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 13d5973e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Няма нищо срамно

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c819beb826
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравй! Аз съм жена, кърмя в момента. Не живея в България. Скоро си бях там. Случката е следната. Седим на кафене приятелки, моя съпруг и още един мъж при, което моя приятелка се разгърди и подаде на малкия да суче. Още докато я видях какво се приготвя да прави насочих вниманието си към съвсем други нещо. Забелязах как мъжете се смутиха. Да това е прекрасно чувство на интимност с твоето любимо същество но не е нужно демонстративно да го правиш. Можеш да се наметнеш с шал. Тук където живея има такива шалове предназначени точно за това. Имат си има, но в момента не се сещам. Много са удобни и са мултифункционални. Можеш така да го вържеш, че да не се налага да буташ количка, ако примерно се налага да свършиш нещо, но да не можеш да оставиш бебчо. Ще потърся в интернет и пак ще ти пиша за какво иде реч. Когато сестра ми роди, по нейното време нямаше такива. Спомням си, че винаги в количката имаше тензух. Навън се покриваше с него и кърмеше. Късмет и много радост с бебчо ти желая.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7e4f73d92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   В кухнята ще си каниш гостите. Примерно ние сме направили детска стая, имаме и хол, и въпреки това си нап. авих кухнята на стая за гости и не готвя там вече. Направи и ти така, и готви например на терасата.
Или ако имате друга стая освен хола, кани ги в другата.
Но дори и да не кърмиш, НЕДЕЙ в стаята на детето да си каниш гости! ;)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 4dd69053e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мен ми е било неудобно да се разцицоря(извинявам се за израза) и да си кьрмя детето навьн пред хората или пред баща ми и свекьр ми. Ако се случи обаче да сьм легнала/седнала в кьщи в спалнята и те случайно да влезат, не е проблем, те веднага излизат като ме видят.
Ако дойде часа за кьрмене и сьм навьн гледам да сьм по близко до в кьщи, за да мога да се прибера в нас напреме. Или пьк ако се случи да сьм далеч или в ситуация в която не мога да се прибера гледам да се отделя някьде насаме да не ме гледат хората, например на пейка с грьб кьм хората, да сьм наметната с шал, тензух и т. н. Всякаква показност от типа -аз сега ще си извадя гьрдата и ще си кьрмя детето пред теб(особено ако са мьже) пьк ти гледай ако искаш настрани в израз на неудобство, твоя си работа не ми пука, са ми чужди.
Точно защото това е интимен акт и аз гледам да го правя по по-интимен и приемлив за всички начин.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 857481d90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Спокойно можеш да кърмиш детето като завиеш гърдата си заедно с главичката на детето с тънка памучна кърпа. И докато кърмиш да си говориш с околните.
Ако жилището ви е с такива условия вие къде спите в хола ли? Другите съжителствуващи не се ли отопляват? Можеш да затопляш друга стая, когато имате гости. Пред баща ти срамно няма, а на свекър си винаги можеш да кажеш.
Абе какви сте вие сегашните млади не можете една стая, да си осигурите покрив над главата, ама деца можете да правите.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 857481d90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Да допълня, по лошо булка те чака другата зима, когато детето е на една и му се приака на гърнето в стаята, точно когато си поднесла на гостите си печената пуйка на масата.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a07d872d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Най-важното е на теб да ти е удобно и спокойно!! Докато кърмиш ти си най-важната. Ако си неспокойна и бебето няма да се нахрани като хората. Не е редно едно бебе да се съобразява с големи хора. Казваш им да отидат в кухнята, защото е време да кърмиш, ставаш, взимаш си детето в скута и те щат не щат ще се изнесат, длъжни са те да се съобразят с вас. Ако имаш гости, можеш дори да им кажеш "беше много хубаво, че се видяхме, но сега трябва да кърмя, ще се чуем тия дни" и т е да се сещат да си вървят. Нямай скрупули да "обидиш" другите хора. Иначе ще обидиш детето си, а то ти е по-важно, нали?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker