Бременна съм, а на него не му пука - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бременна съм, а на него не му пука
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 4323 пъти
Вече не знам какво да правя, историята ми е доста объркана и нямам на кого да споделя. С приятеля ми сме от 1 год. и 5 месеца заедно. Преди половин година той поиска да си имаме детенце и аз страшно се зарадвах, започнахме с опитите и преди 3 месеца и половина забременях. До този момент нито аз познавах техните, нито той моите, казах на майка си (аз живея вкъщи), а той на техните. Искам да уточня, че аз съм на 22, а той на 28.
Техните ме приеха добре, но все още не живеем заедно. Не ми споделя, обиждал ме е, когато плача никога не е до мен, обикаля с приятелите си (явно ги предпочита пред мен). Казва ми, че ме обича, че би направил всичко за мен и бебето, само че аз не го усещам.

Питам се дали от хормоните е така или сега гледам на нещата от друг ъгъл. Дори парите ни не са общи, не иска да се женим и не знам какво става. Не мога да кажа на майка си, тя ме пита каде ще живеем, а аз й казах, че след сесията ми ще се местя у тях. За аборт е късно (минах 12 г. с.), а дори и не искам да си го помисля, но не съм сигурна, че сама ще се оправя. Дете съм на разведени родители и не искам да обричам детето си на сащото. Моля дайте ми съвет как да оправя нещата и да създам здраво семеиство. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: e6974150f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Рецепта за здраво семейство няма. Това, че парите не са ви общи също не би трябвало да те притеснява, аз съм над 20 години със съпруга си и никога парите не са ни били общи, моите са си мои, а издържането на семейството си е негова работа.
Но скитането със приятели е притеснително. Не мога да ти кажа пробвай, защото вече е късно да ти даваме съвети, би трябвало когато си се решила да забременееш да сте обсъдили и всички подробности. Но пък каквото и да стане дано си добра майка и всичко да е наред.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: e79721a307
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прецакана си, той не те иска. Най - добрият номер е, че е с приятели. През това време ходи по - други жени. Ти си страшно найвна, как може преди да живееш с него, да забременееш. Нямаш ли достатъчно култура, че трябва да живееш първо с някои, за да го опознаеш напълно. Ако пораснеш, ще се осъзнаеш или ще си тъпа патка цял живот.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 04b64cd6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бракът си е брак, но истински сериозната стъпка е детето. Добре, приискало му се на момченцето да има дете, а помисли ли къде ще живеете, с какви пари, ще може ли да живее със семейството си, а не с приятелите ? Щом на 28 живее при родителите си ми е ясен.Казвал ти, че те обича... Повръща ми се от американски филми, в които всяка втора реплика е "Обичам те", а 70 % от браковете им завършват с развод, защото докато се обичат се чукат както им завърне - и това ако не е лицемерие.

Е, има и сериозни моменти в тези филми, в които родителите на момичето разпитват кандидат-зетя как вижда бъдещето си и как ще издържа семейство, иначе брак през крив макарон. Тук е лесно - давай, пък старите да му мислят. То станалото - станало, ами я направете едно събрание вие с родителите заедно и си изяснете позициите, защото най-лесно е да станеш самотна майка, но и джентълменът, който ти е направил детето е в играта и носи отговорност.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: fa1fe41825
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Aко искаш пиши ми на имеил silllvi23@abv.bg ще се раздвам дса се сприятелим

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 7c3526a136
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това, което пишеш не е много обнадеждаващо. Да иска дете, значи не просто да го направи, а да поеме сериозни ангажименти към теб и детето. Ако сега, в началото на връзката не е до теб, какво остава за по-нататък. Дано да се осъзнае, но щом пишеш тук за съвет, значи усеаш, че нещо не е както трябва. Какво ли ще стане, когато детето се роди, а той ходи навън с приятелите и не се сеща за вас.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker