Как се стигна дотук? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как се стигна дотук?
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2193 пъти
Пише ви момиче на 16. Знам, че има много по-големи проблеми от моя, но аз вече не издържам.
Родителите ми не само не ме харесват, но и не ме искат. Това, което ме измъчва най-много е, че те никога няма да ме приемат като тяхно дете. За тях аз винаги ще съм осиновена. Въпреки че те ми казват, че аз не се държа с тях като истински родители е точно обратното. Майка ми ме обижда, казва ми, че всички деца имали таланти, само аз не, като се ядосва казва, че не имала късмет, че съм и се паднала аз и други подобни неща, които наистина ме карат да се чувствам ужасно. Баща ми пък си мисли, че ги мразя и най-много него. И като се замисля наистина понякога не мога да го понасям. Пита ме защо съм се озлобила към него. И двамата ми родители не могат да се понасят. Майка ми мрази баща ми и постоянно го обижда и говори лошо за него докато го няма. Наистина я разбирам, защото понякога той се държи ужасно и е нетърпим. Когато ми се оплаква всичко е наред, но след малко и двамата се обръщат срещу мен. Те постоянно се карат. Понякога ми се иска да се разведат, но това не е вариант в нашето семейство. С баща ми рядко си говорим, например в седмицата от 7 дни не сме скарани 2-3. Аз се опитвам да говоря с него, понякога му казвам за училище, но виждам, че той не ме слуша. За бога негов колега го беше питал в коя паралелка съм и той не е знаел. А когато се караме винаги ми казва, че не съм искала да говоря и съм се затваряла. Майка ми пък, ами тя се грижи за мен, виждам, че прави всичко за мен, но знам, че го прави само по задължение. Наистина ми омръзна от всичко. Искам по-скоро да завърша и да се изнеса от вкъщи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2afae227e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А пробвала ли си директно да говориш за това с тях, т. е. да им поставиш въпроса ребром? Ще се изкушиш да ги обвиниш и може би обидиш, но не бива да го правиш. Но трябва да им кажеш как всъщност се чувстваш (най-добре, когато сте заедно) и да им кажеш, че имаш нужда да решите този въпрос, който те мъчи. Също, разбира се, да кажеш не само какво искаш от тях, а и какво си готова да направиш ти от своя страна. Това е не по-малко важно, защото както ти си разочарована от тях, така и те от теб - по реални причини или по такива, които само те си мислят, че са факти. Но опитай да видиш нещата от тяхната гледна точка, за да разбереш какво имат нужда да чуят от теб. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 2e6d5b7e10
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   моя случай с родителите ми беше същия, само че общувах с баща ми до някаква степен и също моята майка ми говореше постоянно за баща ми лоши неща както казваш като го няма. Но да знаеш един ден ще ти липсва това време.. Все пак имаш семейство замисли се хора на твоята възраст нямат или баща или майка. Радвай се на родителите, че ги имаш.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 649ed318a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Яко те друса хормона.
Всъщност не е ненормално майките да имат неосъществими мечти за децата си, да искат децата им да следват собствените им мечти. Не е ненормално бащите да не знаят в коя паралелка си, 30% от бащите на децата от вашето училище не зняят дори кой клас са децата им, като питаш казват абе 8, 9 или 10.
Нормално е също 16 годишно дете да има разногласия с родителите си. Това се нарича тийнеджър или юноша.
Не е вярно, че родителите ти не те харесват, или не те искат, просто имаш разногласия с тях, защото порастваш и имаш вече изградено мнение по някой въпроси, а за тях още си малкото им момиченце.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 25fb15b792
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм осиновена

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 53d874712e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Миличка, може би просто преживяате труден период. Не се притеснявай има толкова много други хора на света, които някъде там може би те чакат.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 284d960562
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Май това е единствения вариант пред теб. Умно момиче си, личи си от думите ти. Пожелавам ти да създадеш здраво и задружно семейство, в което да царуват любовта и разбирателството, а децата ти да растат обичани и щастливи!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 08918ad14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oт Авторката:
Много ви благодаря за всички коментари :)
Номер 1 не съм пробвала да говоря за това с тях и знам, че и да го направя само ще влоша нещата, но обещавам, че ще опитам.
Номер 3 Oт една страна си прав/а. Но всеки път като се скараме и баща ми започва - "Вечер си отиваш в стаята и не споделяш, не говориш. " или пък "Кои те настройва срещу нас? ", "Kак те възпитахме? "... За последното, обаче съм сигурна. Майка ми ми е казвала 2 пъти, че не ме иска (по-точно, че ако можеше да върне времето назад не би си осиновила дете), а баща ми веднъж каза на мама, че е подписал договор и затова се грижи за мен. А и преди няколко дни пак го чух да казва на мама, че отглеждат змия в къщата :D. Че ако съм можела да ги убия, съм щяла веднага да го направя. Обикновено тези неща ги казва вечер като се прибере изморен от работа и си пийне малко. Затова мама му казва да престане, защото вече се е напил и ето оттук тръгват караниците почти всяка вечер. Поне се радвам, че той се прибира вечер към 7-8 часа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker