Отчаяна съпруга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отчаяна съпруга
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 4087 пъти
Здравейте, пиша ви, за да получа съвет как да провокирам мъжа си, да участва повече в семейните задължения и отглеждането на детето ни, което е на 11 месеца. Проблемът е, че той излиза рано сутрин, прибира се вечер, когато и бебето вече е заспало, сяда на компютъра и после заспива. Дори вече не си и говорим много много, сивото ежедневие си казва думата. Секс - все по рядко, аз настоявам повечето пъти.. а преди детето всичко беше страхотно, правехме всичко заедно, излизахме, ходехме по почивки. Не мога да кажа, че съм се занемарила или че му обръщам внимание, напротив имам самочувствието на красива жена, тялото ми е стегнато, къщата винаги е чиста и подредена, винаги има сложена вечеря на масата, детето е винаги чисто, разходено и нахранено, не мрънкам, опитвам се да внасям разнообразие като го карам да излизаме по-често, но той няма желание повечето пъти, правя му романтични и секси изненади и тн. От раждането на детето се чувствам изоставена и сама с всички проблеми, които съпътстват майчинството. От както се е родил малкия, най-страхотното хлапенце на света, мъжът ми не го е извел нито веднъж на разходка или да остане сам вкъщи с него повече от час, а детето иска внимание и от баща си, не може само с мама да се живее. Домакински задължения не поема изобщо, с много нерви хвърля боклука. Живеем в чужбина, а той е тукашен, техните живеят до нас, но и те не идват да видят внука си. Работят със собствен бизнес, добре, но как не намират 5 мин след работа да минат да ни видят. Мъжът ми и той работи в същия семеен бизнес, така че има време, ако иска и за детето и за мен, защото повечето отговорности са на плещите на свекърите ми. Самототата и всички семейни отговорности са на мой гръб, тук нямам близки, които да помагат. Заобиколена съм от хора без чувства, за които парите и стандарта са като че ли най-важното. В момента съм на фаза "изтърпяване на ситуацията", но дали нещата ще се оправят някога, дали ще стане и по-зле това само Бог знае. Моля, дайте ми съвет, как да запазя семейството си и да укрепя връзката между нас, как да накарам мъжа си да обръща повече внимание на детето, а не на хобитата си, за които винаги намира време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5f54532ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори с него много директно!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 55b1fa4c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох! Лоша работа! Това му е кофтито да си омъжена за чужденец. Просто хората имат други виждания за живота и за тях това, което е важно за нас, е пълна загуба на време. Знаеш как е в България. Тук като се роди дете, цялата рода се изсипва да види бебето и почва да ти помага, да ти дава съвети, че чак понякога ти писва, но поне всички се стремят да помагат кой с каквото може. А там е друго, за тях е много по-важно да ви осигурят материално отколкото емоционалната близост и не говоря само за раждането на дете, а по принцип. Сигурно знаеш, че там не можеш да идеш на някого на гости без покана, ако ще и да е собствената ти майка, а тук знаеш как е "минавах на близо и реших да дойда да изпия едно кафе у вас". Та идеята ми е, че просто че те живеят по друг начин и са възпитани така и не можеш да очакваш, че ще реагират като българи. Същото важи и за съпругът ти. Той живее на принципа "Аз работя и изкарвам пари, тя в момента си е вкъщи, съответно трябва да се грижи за дома и за детето. " И дори през ум не му минава, че ти искаш разообразие, малко помощ и т. н. Просто не е възпитан така! За това вместо да се карате и да се цупите, опитай се да го издебнеш когато не е на компютъра, примерно някоя събота, когато не бърза за работа и спокойно да му обясниш как се чувстваш. Че се чувстваш самотна и уморена покрай грижите за детето и ще си му много благодарна (и през ум да не ти минава да му казваш, че е длъжен и т. н. ) ако понякога те отмени в грижите за детето (пък и нали знаеш детето има нужда от бащин пример). Опитай се да докоснеш бащинската струна, пък дано човекът се усети. Обаче бъди многоооо търпелива! Ще трябва да се преборъш с вдълбоко вкоренени принципи, но с любов и търпение нещата ще станат.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1b54021171
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Тъкмо очаквах за завалят обвиненията какви безотговорни егоисти са българските мъже и... изненадааа... той бил "тукашен".
Щом той и неговите родители имат собствен бизнес, се предполага, че не сте зле финансово, така че можете да си наемете домашна помощница. А пък ако е помощник, съвсем ще ти се решат проблемите.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7ef56073c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Във Западна Европа ли живеете? Ако е така, учудвам се, че мъжът ви не взема участие в отглеждането на детето. 11 месеца е доста напреднала възраст за да бъде детето само с майката. В повечето западно европейски държави (с изключение на Швейцария може би) татковците се занимават доста с децата на такава възраст. Аз живея в скандинавска държава и тук децата остават с татковците още от 5-6 месечна възраст. Според моят личен опит, майките се грижат много за първото дете, има много (психологически) причини за това. Може би Вие опитвате да поемете прекалено много отговорности.

Мисля че трябва да разкажете повече:
- работихте ли преди да се роди детето?
- разговаря ли ли сте с мъжа Би на темата баща/дете?
- идват ли Вашите родители на посещение?
- как решавате въпросите в къщи: дискутирате ли, или някой има водеща роля?

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 9ec82cff60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторке, в коя страна се случва тази ситуация?

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 197326e6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 1: разговаряли сме много пъти по темата, .. слуша, но не чува. Сякаш не се интересува от нас, а само от себе си, а казва че ни обича.
Номер 2: За всичко написано си много права, аз напълно разбирам, че е възпитан по този начин, но някак не мога да се примиря да живея по този начин и с такива принципи, които той ми налага. Опитвам се да го приема и да се примиря с тези проблеми от известно време, но чувствата са по-силни от мен.
Номер 3: Това е много добра идея и между другото наистина сме мислили за помощница, но не ми се иска чужд човек да живее у нас, ще си загубим личното пространство. А ако е почасово, незнам как ще се доверя за малкия, пък и предпочитам аз да си го отгледам първите 2-3 години, а не чужд човек. А за помощника :) ако още няколко години нещата продължават така, сериозно ще се замисля.
Номер 4: Живеем в Кипър, а тук обществото е много консервативно и живее като в миналия век. Те са на принципа никакво уважение към жените, а в семейството мъжете носят пари, а жените гледат семейството и не получават внимание от мъжа си. Може да ви се стори смешно, но както нашите баби са живели навремето, такава е и картинката в Кипър. А аз нямам против да си гледам семейството, но искам и малко внимание, нежност. Рутината, стресът и умората ме убиват бавно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3b7d1717cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2 ти го е казала много добре и изчерпателно, проблема не е в конкретния мъж, а в различията между културите и възпитанието. Все пак ти имаш избор, ако много ти писне можеш да си грабнеш шапката и детето и да се прибереш в БГ, казваш че си хубава, все ще си намериш някой беден, но любвеобвилен ганьовец, ще си родите още няколко деца, ще се чудите за хляб или за памперси ще стигнат парите, но ще сте щастливи - има и по-лоши варианти, но нека не съм черноглед. С две думи, натискай си парцалите, послушай съветите на номер 2 и си оправяйте отношенията, ще има трудности, но всичко е преодолимо. След една година пак пиши - предполагам вече всичко ще е зад гърба ти. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 197326e6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката: Само да добавя към въросите на номер 4, преди детето работих в техния семеен бизнес; разговаряла съм с мъжа си по темата за детето и нас, но не проявява интерес. Може би като поотрасне малко, тогава ще му се появи бащиното чувство, знам ли.. остава ми да чакам, нещата да се оправят някой ден.. дано; Моето семейство няма как да ни посещава, те живеят в България и се виждаме 2-3 пъти в годината, а толкова ми липсват;Въпросите вкъщи ги решаваме малко странно :) като че ли той иска да доминира, но от друга страна не предприема нищо или предприема, но след много време чакане. И накрая се получава така, че той главно взима решенията, а аз ги изпълнявам.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0b2d68d608
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До авторката: Ами той едва ли е претърпял някаква метаморфоза за последната година в отношението си към теб, т. е. той и преди си е бил такъв, но ти не си го усетила или си го усетила, но въпреки това си се омъжила за него. Ами в Гърция и Кипър си е като в арабския свят - тотален патриархат. Не съм оптимист по отношение на родителското му чувство - това си проличава много бързо, ако нещата са наред, макар че странно, защото детето е момче, а знаем това колко е важно за някои култури, сред които и нашата в определена степен. Друг вариант е да не го привличаш физически все още след бременността, ако нещо се е променило драстично, разбира се. Без разговор няма да стане. Ако видиш, че няма ефект или се примиряваш, или се държиш достойно и си вдигаш чукалата, ако ти даде развод, обаче.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e18072b46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не е чак толкова странно... след като "имам самочувствието на красива жена, тялото ми е стегнато". Пореден пример на манталитет на българска принцеса, за която Ганьо е под нивото ?, и хайде на гурбет. Е, и? ! Намери ли си нивото? ! Нали си при парите, нали свещенното ти тяло няма да го пипа мазния и беден Ганьо, който само за салата и ракия мисли? ! 2 и 7 са ти написали добри неща. Пълно щастие има само по филмите. Слез от облаците на земята. И ако се разделите да не се набуташ на някой мюсюлманин? ! Че той сегашния ти май почти е такъв... Като не искаш българин-твоя работа, но бъди по разумна когато вземаш важни решения, особено след този опит, който споделяш тук. Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3bf8ffd323
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами какво очакваш, като сама си го свикнала така - всичко да му е угодно, красиво, подредено, сготвено и изчистено, и той го взема за даденост. Той какво е направил, за да заслужи това? А той веднъж поне за теб направил ли го е? След като се държи по тоя начин, аз не бих си давала труда да му угаждам във всичко, без да получавам нищо от негова страна. Като му залипсват някои неща, ще се усети.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b38c194411
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Малко се изненадах от написаното, защото доколкото ми е известно кипърците много държат на семейството и се предполага, че бабата и дядото ще идват да виждат внучето си често. Доста по-близки са до нас като манталитет отколкото примерно скандинавците. Все пак обаче не всичко опира до националността, а и до човека, възпитанието му, средата. Може просто семейството на мъжа ти да са хора, за които най-важното са парите и положението, да са загърбили "духовните" връзки, ти самата споменаваш нещо такова. Вероятно такива са и семейните им приятели.
Доколкото разбирам, мъжът ти не е някакъв деспот, просто има по-различно разбиране за някои неща, отколкото ти. Сигурно и част от романтиката е изчезнала, след като по цял ден си покрай детето. Има ли вариант да го оставите при бабата и дядото за няколко дни, а вие да отидете някъде само двамата? Ако се откъснете малко от дома си и ежедневието, може това да повлияе положително. Или поне да излизате някъде събота и неделя, обясни му, че този еднообразен живот те потиска, че искаш малко да смениш обстановката. Все пак това е мъжът, в когото си се влюбила, бащата на детето ти, не е чужд човек, нито пък ти е казал да седиш в ъгъла и да мълчиш - значи трябва да направиш опит да проведеш разговор с него, да обясниш, че затова сте семейство, за да споделяте проблемите си и да търсите решенията заедно.
А между другото, извън темата, интересно ми е, семейството му имаше ли някакъв проблем с това, че си чужденка, или не си усетила? Питам понеже в някои култури повече се държи на това да си се женят за човек от своя народ.
При всички случай ти желая успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 55b1fa4c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Е, щом става дума за Кипът, нещата са ясни. Защото в началото си мислех, че става дума за Северозападна Европа, примерно Холандия. Там нещата стоят горе-долу така. Всички работят много и съответно след работа всички си се прибират по домовете и дори не се сещат, че могат да идат да посетят роднина или приятел. Ми не знам какво да те посъветвам, освен наистина да поизчакаш детето да порастне малко и да си наемеш домашна помощница и детегледачка, а ти да се върнеш на работа, защото така както си го написала си личи, че не си тип домакиня, т. е. жена, която и харесва да си стои вкъщи и да се грижи за дома и децата и за теб стоенето по цял ден вкъщи се превръща в кошмар. Та ясно кажи на мъжа си, че ще се върнеш на работа. Разбира се, след няколко години когато детенцето вече няма да е бебе. Че ако останеш затворена вкъщи за постоянно направо ще се побъркаш!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 197326e6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторката: Номер 9- и аз не мисля, че човек може да се промени драстично за толкова кратко време, но преди по това съм нямала как да преценя дали ще бъде добър родител, след като и за двама ни е първо дете. Преди детето всичко правехме заедно, помагаше ми понякога за чистене, понякога готвеше, но откакто забременях всичко това се промени, явно преди си е слагал маската на добръя мъж, а след детето, когато няма къде да бягам, си показва истинския характер.
Номер 10- много далеч си от истината, имаш и някакви комплекси относно парите. Аз знам какво искам, какви са ми принципите и достойнствата. Лошо ли е да не се задоволяваш с малкото и да искаш най-доброто за себе си и близките си, нали за това сме на този свят да се развиваме, да даряваме любов и грижа. Не съм "принцеса", а пораснала жена, която си има принципи и достойнство и ги отстоява. Парите никога не са ми били приоритет, и с пари и без пари пак него щях да взема. Просто е нямало как да видя тази страна от характера му на онзи етап от връзката ни.
Искам да запазя семейството си, затова търся съвет как да го провокирам да отделя време и любов за нас с бебето. Днес пак много ме обиди, помолих го да остане 10 минути вкъщи с бебето, а аз да отида до банката, вдигна скандал до небето и си тръгна. Наистина ако нещо не се промени до година-две, аз и бебето стягаме куфарите.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1fce60aaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Те какви са -гьрци или турци... сигурно са гьрци.
Аз сьм живяла малко в Гьрция и са ми ясни. В Кипьр сигурно е сьщото. Типично патриархално общество. Жената е майка и домакиня. На власт в кьщата е най-вьзрастната жена(ако живеят с други от семейството). Тя командва и разпределя задачите в кьщи. Нямат особенни амбиции в живота-най важното е да се нахранят и наспят. Ленниви и отлагащи задачите за утре, не си дават много зор.
Интересно обаче как родителите му не проявяват интерес кьм вас, кьм теб и детето, техния внук... Да не би да имат нещо против теб и за това да се дистанцират. Ти по-добре си знаеш това. По принцип са в една семейна общост, в която всеки помага на другите с каквото може.
В тяхната култура работата в домакинството си е женска работа. Не отделя време нито за теб, нито за детето-вероятно намира за ненужно и излишно, а и не му идва отвьтре, такава му е културата и вьзпитанието. Това твоето за него сигурно са женски глупости. Пьк и що да се хаби човека като си му вьрзана в кьрпа в кьщи.. Просто ти си част от пейзажа в кьщи и това е. Едва ли ще се промени нещо за в бьдеще.... Опитай, говори с него и му обясни спокойно и тьрпеливо как се чувстваш и т. н., макар да не сьм оптимист.... Kакво да се промени след време от самосебе си, та ти да се чувстваш различно... самозальгваш се ама какво да правиш. И нямаш нито близки или познати там...
А и сега сте още младо семейство и той не проявява интерс кьм теб и детето, ами какво ще е след 10, ами след 20 години. Ей така как от само себе си нещо очакваш да се промени.

Май или трябва да се примериш с това отношение... или багажа, детето и хайде.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1fce60aaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   П. С.
Аз пак ще попитам какви са ти отношенията с неговите родители и по специално с майка му. Ако сте в добри отношения би могла да и оставяш детето от време на време при нея, както и да да разговаряш с нея за това, което те тревожи. Тя като майка може да му вьздейства по определен начин сьщо в покрепа на семейството му(тука вече зависи какьв тип човек е). Но ако е човек на място може да те разбере и подкрепи по свой си начин....

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 197326e6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторката: Номер 12- мисля, че техните ме харесват и за тях няма значение откъде съм, но по принцип в Кипър не харесват чужденците и повечето кипърци държат да сродяват помежду си, а не с други националности. С баща му аз бях отворила темата преди детето още и отговорът беше, че няма значение аз откъде съм, щом се разбираме и обичаме и съм сигурна, че в семейството никой няма против това, че съм българка. Според мен свекърва ми е проблема, тя е по-студен тип жена, която никога не е вършила домакинска работа и не е гледала деца. Доколкото знам мъжа ми и сестра му ги е отгледала баба им, докато свекърва ми била постоянно в офиса със свекъра ми, а имат и прислужница от много години. Просто й е такъв характера, приемам го, но ми е болно, аз не съм свикнала на такива студени отношения в семейството.
Номер 15- гръцки кипърци са, позна :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1fce60aaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Много ми е чудно как така роднините му не се интересуват от вас-свекър, свекърва, лели, чичовци, братя, сестри, братовчеди/ки. Като знам как държат на семейните връзки ми е много чудно това... Как така не ви посещават, не се събирате, не ви обгрижват. А вие не излизате ли вечер тримата навън на разходка, не сядате ли на платията, а на ресторант, не ходите на гости по роднини и те у вас. Те се обиждат ако не ходиш да ги видиш. По празници особено... По-възрастните считат за техен дълг да подкрепят младите семейства.... и комшийте сьщо-как си, имаш ли нужда от нещо и т. н.

Това, което описваш е по-характерно за северните народи, а не за гърците.

Майка му може да ти е добър съюзник и помощник. Как така нейния син няма да обръща внимание на жена си и детето... ама ха. Комуникация миличка, повече общуване, тя може да го насърчи -нали и тя иска нейния син да има добро и щастливо семейство.

И не мисли за това как ще си тръгнеш- вьв всеки брак има някакви трудности, бори се. В крайна сметка той нито пие, нито те бие, нито изневерява, не е лош човек...
Просто трябва да намериш начин да те забелязва повече, а и ти си намери някакви лични занимания, за да не се вторачваш толкова над това, както и си намери приятелки с които да общуваш през деня...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7bb8c527df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Избий си от главата завръщането ти в България още повече, че имаш и дете! Не си мисли, че българинът е по различен, напротив! В тази криза 90 процента са безработни и озлобени, бият и използват труда на жената. Стой си там, никой не може да замести истинският баща на детето! С времето всичко ще си дойде на мястото. Търпение!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 08e37a969c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Слушай 19 и си гледай кефа. Поначало жената е използвана. Използвана е от мъжа. И когато е използвана от българин, това вече е нетърпимо! Тъпанара му с тъпанар, не стига, че използва, ами озлобен... и бие... И като капак на всичко, безработен-това вече не се трае! Ще ти използва труда той... къде се намира? ! ТИ трябва да му използваш труда, а не той! Я си стой там, при паричките, то и там бият, ама барем плащат! А дали не е най-добре някой американец, а? Холивуд, Малибу, съсед ще ти е Брад Пит, ще вечеряш с Джордж Клуни, де що има сонети на Шекспир ще ти ги чете на лунна светлина-паднал на колене! Еххх, какъв живот само ще бъде? ! Ами така де, нали най-важното е да има любов...

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: edba366af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Като четох твоята история видях себе си. Цялата настръхвам. Остави религиите всеки човек си е индивидуален, вие сте се харесали и сте се събрали. С мен беше същото. В средата на бременноста ми съпругът ми постепенно се отдръпна от мен имам предвид интимно иначе всичко беше разкошно глезеше ме, ходихме навсякъде заедно. Роди се детето но той продължаваше да не ме търси в леглото и също като твоя съпруг излизаше сутрин и се връщаше вечер когато сме си легнали, докато един ден бях в съседната стая, бях забравила бебефона включен и го чух как говори с нея "любовницата". Повярвай ми никога няма да забравя този ден. Целия ми свят се срина отгоре ми. Аз му вярвах безрезервно но той ме предаде. Това предателство ме съсипа тотално, бях на антидепресанти година и половина и накрая се изнесех. Сега да уточня че отново сме заедно и укрепваме връзката си. Това е накратко което се случи с мен. Това което искам да ти кава е не изпадай в паника. Няма мъж който да издържи повече от една седмица без да прави секс. Така че ти трябва да провериш. Аз проверявах телефона за смси - имаше, проверявах разппечатките на телефона, сайтовите които е посещавал в нета. Ако стигнеш до там че има друга не се отчайвай. Мъжете са устроени по друг начин от нас жените. Те ходят ходят и пак в къщи се пребират. Те ходят по жени но семейството им за тях е най-ценното. Това психиатъра ми го каза и точно така стана. Трябва да се въоръжиш с търпение и да чакаш това да мине. От скандалите става по-лошо, ако искаш да говорите направете го но в никакъв случай с крясъци така още повече ще се отдалечиш от него. Повярвай ми не си струва да разбиеш семейството си заради друга. Всичко е ВРЕМЕННО. Желая ти успех и бъди търпелива.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c4c160e788
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   "Той е тукашен"- какъв, да не е извънземен, защо не го разкриеш? Толкова й е причерняло, че не смее и произхода му да спомене. С такъв манталитет може да бъде само мюсюлманина. За тях жената е биоинкубатор, който се ползва само за раждане и отглеждане на деца. Да, абсолютна истина е, че не мислите преди да предприемете нещо, оставяте сляпата неделя да ви води и резултата е този. №2 пише: "Ох! Лоша работа! Това му е кофтито да си омъжена за чужденец". Много зависи какъв чужденец е, с каква религия и каква култура. Жените се хвърлят слепешката, женят се за мюсюлмани и после страдат от това. Колко случаи вече са разказани, имаше и филм"НЕ без дъщеря ми", ама кой да си вземе урок, когато стане положението напечено, тогава се сещат и искат съвети. За съжаление, вече е късно, обрекла си си живота. Дано другите жени се поучат и си направят изводи.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 69e7a240b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторката до 22: :)))) Не е мюсюлманин естествено, ако прочетеш всички отговори става ясно. Аз засега съм се примирила, че няма как всичко да е розово все пак и по-лоши неща има в други семейства, но както се казва, човек винаги иска още и още и не се задоволява в това, което има. Весели празници на всички!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker