Луда ли съм .. :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Луда ли съм .. :(
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2067 пъти
Здравейте!
Имам си приятел от близо 2 години. Много сме щастливи, живеем си заедно чуствам се много сигурна в него, разбира се с родителите ми с приятелите ми всички също много го харесват. Не е съвършен но е прекрасен. Разликата ни е големичка но не ни е пречка, аз съм на 22 той на 38... Все още уча но е последна година а той си има много сериозна работа. Напоследък говорим за бъдещете и за бебче... Почвам да се улавям че постоянно говоря за това пред близки и пред него, много мисля за това, мечтая си какво ще бъде... смисъл такъв че си планувам нещата - изледвания преди това (защото е планувана бременност), чета си разни сайтове за отглеждане на деца и подобни неща.. Той не говори толкова много защото казва че големите приказки напред не са на хубаво, но казва че много иска да стане баща и да създадем семейство.. Една близка ми каза ти си много влюбена, много си се променила заради него, постоянно гледаш да си около него.. и ме попита не бързаш ли с дете(смисал че съм влюбена и съм с замаглено виждане на нещата колко е сериозно и как може да съжалявам ако стане нещо).. Майка ми също ми каза не говори толкова много за това че не се знае утре какво ще стане... Е как да не говоря като го искам толкова много, а и дете желано трябва да се планува все пак.. Много ми е кофти започвам да си мисля че е вече прекалено да говоря толкова много за бебе и да мисля толкова много за това... всеки ден... Откачам ли или е нормално :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 82e4730123
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не виждам нищо толкова притеснително, стига да не се превърне в идея фикс, която да обсеби съзнанието ти - това може да има вредни последствия върху връзката ви като цяло. Хората, особено ако са суеверни, понякога предпочитат да не говорят много за нещо, преди да е станало. А и бебетата не стават с говорене :) Просто си решете двамата с него дали сте готови за това, защото не е едностранно решение - планирай бременността, чети, за да си наясно с нещата, касаещи родителството, но не прекалявай с приказките на тази тема - нека първо се получат нещата и живот и здраве бебето да се появи на бял свят. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1bdbcbbb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не, не си луда. Щатлива си, но трябва да се съобразиш и с приятеля си. Не му натрапвай тази идея за бебе постоянно, говорили сте - съгласил се е, добре. След като е от хората, които не обичат да говорят "преди" събитието недей да ръсиш под път и над път за бебе.
Обсъдете го спокойно и решете кога, как и така нататък, но моят личен съвет към теб е да изчакаш докато завършиш.. намери си работа и тогава, след като и двамата имате постоянен доход можете да мислите за бебе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker