Искам да го напусна, но нямам сили - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам да го напусна, но нямам сили
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 6895 пъти
Здравейте, няма да казвам име и от каде съм, само тази история, която за съжаление е самата истина. На 26 години съм и съм с 2 деца. Имам мъж на 32 и до скоро нямах никакви проблеми, но от известно време нещата стават толкова непоносими, че маи само някои непознат е способен да ми даде съвет, защото близките ми явно не са на моето мнение.

Проблема е ,че (на кратко)-имаме много добра финансова вазможност и не съм лишена от нищо, но само си седя в нас. Мъжа ми не ми дава да излизам и да се срещам с приятели, да купонясваме по женски дори в нас. Държи се все едно съм слугиня и детегледачка и няма никакво уважение към мен.

Чувствам се ужасно и не знам до кога ще ми издаржат нервите. Не ми е минало и през акала да изневерявам ,или нещо такова, макар, че шанс съм имала не веднъж. Напоследък ,обаче се замислям дали изобщо вече го обичам. Искам да го напусна, но маи нямам сила от гледна точка, че децата ни са свикнали на много и на дали ще мога да им осигоря същото?!

Не ми пука вече дали ще му хареса решението ми ,или не, само се замислям дали си заслужава да седя и тарпя колкото още издържа, или още сега багажчето и в нас.

За сега имам всичко-супер хубава кола, къща палат и пари на разположение, но това ли е цената? Аз не съм била бедна никога ,но сама определено няма да мога да поддържам този стандарт! Не знам! Моля се да има разбрани хора ,на които не се налага да им пиша много, за да ме разберат,и просто да получа някакъв съвет. На които съм споделила какво замислям от мойте приятелки и близки, всеки ми казва-да зарежеш този живот?- ти си луда! Аз не съм луда, просто живея един живот! Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 2272ac5abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо се омъжи за този човек? Защо му роди две деца? Само не ми казвай, че отскоро е такъв. Или ако е бил друг, се е променил без причина.

Децата нямат нужда от висок стандарт. Имат нужда от обич и от нормална среда за живеене.

Не те съветвам да напускаш мъжа си, но не заради палата и колата, а заради бащата на децата ти. Те имат нужда и от двама ви. Седнете, поговорете и намерете решение. Ако не успеете - всеки по пътя, но ще знаеш, че си направила всичко възможно.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: a446bf6a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Mлада си-сега е момента да го напуснеш-след години нямя да има смисъл по много причини.:)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 14db87625f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Бас държа че си се оженила защото е имал пари и те е купил. много ясно че няма да излизаш - и аз като си купя кола, не искам друг д ая кара! толкова е просто. да си мислила на време бе... ае

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: b95ec40110
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Животът е един и това му е хубавото да се живее,а ти просто оцеляваш,така че,моя съвет е да обявиш на висок глас пред съпругът ти,пред децата,че искаш да живееш ,а не да съществуваш и никой на тази Земя няма права над теб

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 5aff983121
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей, моят съвет е прост.Ако все още обичаш съпруга си намери начин да промениш отношението му към теб.Говори,постави условия и му даи ясно да разбере че няма да се примириш.Скоро ми се случи нешто интересно.От години живея в чужбина и миналото лято поканих две мои приятелки на гости.Една седмица само по женски и трите сме по на 26г.Както когато бяхме ученички.И двете са семеини с деца.И двете ми казаха, че, мъжете им не ги пускат сами.А познавам сапрузите им мн добре.Мн.модерни млади хора но ако жената не им е ппед очите не може.Уви не само твоят съпруг е такав.Ако искаш пишими.скаипа ми е Аngelika2799

 
  ...


...
преди: 14 години, 26 дни
hash: f8209a44c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не мисля, че има място за мелодрами. Не ти препоръчвам да се сблъскваш с реалния живот с две деца на ръце, няма да издържиш. Помни ми думата . Стой си у вас и от време на време разтоварвай. Не говори с него, няма смисъл. Дръж се добре, даже прекалено, той ще се притесни от този факт, ще мисли че има друг мъж , ще ревнува... и така:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 98d071f017
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Здравеи мила,аз бях в положението в което си ти сега-изтеглих заем,купих апартамент и казах след няколко месеца на сапруга си 4е го зарязвам,за6тото неиздържам да живея двоиствен живот-не правим секс,не контактува с моите родители,роднини.Живее си свои си живот във свои свят аз също-ТОВА НЕ Е СЕМЕИСТВО МИЛА.Имам две деца -син и дъщеря на 21 и 15 години.Те са при баща си защото им дава много пари,а моята заплата отива половината в банката-30 000 Е не се плащат току-така.Но -МАМА НЯМА ПАРИ...Плача и страдам,защото спряха и да ми се обаждат по тел.Но си давам курай,4е някои ден МАМА ЩЕ ИМ ПОТРЯБВА........БЪДИ СИЛНА...ЖЕЛАЯ ТИ ГО ОТ СЪРЦЕ.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 083fe1d303
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   аз също имам проблем с мъжа си женени сме от 5 г имаме дете на 3 г до преди 5 месеца живеехме добре сега не спим заедно все го мързи ако му кажа да свърши нещо на детето не обръща внимание незнам какво да правя живеем у нас

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker