Защо ме мрази толкова много? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо ме мрази толкова много?
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 3349 пъти
Здравейте, искам да ви споделя моята история която вярвам е позната на много омъжени жени.
Преди 5 години се запознах със съпруга ми. В началото всичко вървеше идеално. Разбирахме се както с него така и с родителите му... в различни градове живеем, но се виждахме често. След около година се оженихме, забременях и родих. След като сключихме брак всичко се промени. Майката на мъжа ми започна да си налага мнението за почти всичко, а когато не стане на нейното се сърди на мъжа ми. Мъжа ми има брат и сестра, но на тях и на тяхното семейство никои не смее да се бърка, докато при нас е съвсем различно, въпреки че аз винаги съм се стараела да се държа добре с нея, за разлика от всички други. На сватбата ни, на раждането на детето ни и на всички останали поводи които сме имали за да се съберем тя винаги е намирала неина си причина да се разсърди за нещо, безпричинно.
От началото на нашата връзка, свекърва ми се сърди на мъжа ми и му говори против това да се виждаме с моите родители. Може би защото е свикнака всичкото внимание да е за нея(неиния мъж не се вижда с никои от семеиството си - само с нейните роднини) С това неино държание тои се очужди от моето семейство и изпитваше страх от това майка му да не му се разсърди.
Като се роди детето мъжът ми беше принуден да започне по доходна работа тъй като аз не можех да работя. Наложи му се да пътува за дълго извън страната - по 2-3 месеца го нямаше. Тя ми се обаждаше и всеки път ми казваше как не трябвало той да работи толкова - един вид ме обвиняваше че го прави заради мен. Дори искаше да се обади във фирмата - да му намерят друга работа. Много се ядосах. Не мислеше как може мъжът ми да загуби работата си заради нея.
Докато него го нямаше вкъщи за няколко месеца, тя не се обаждаше дори да чуе как сме- ако не аз - поне детето.
Защо ме мрази толкова?
Друго нещо което ме обиди е това че когато тръгнаха да прехвърлят жилището на съпруга ми което се водеше на нейно име - тя държеше да се прехвърли чрез договор - да не мога аз да имам дял от жилището след като имаме брак. Кажете ми това нормално ли е според вас? Много съм отчаяна... Защо тази жена ме мрази толкова много - безпричинно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 116b317f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо от това, което си писала не е нормално, но не е нормално и ти да се косиш, че свекърва ти е кофти, гледай си мъжа и толкова, колкото повече повдигаш тези въпроси наливаш вода във воденицата на мама и ще го загубиш.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d950d5e07c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Покажи си зъбките момиче, правиш ли се на овца, вълци винаги ще те намират!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6712b97499
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ох, мила! Колко подобни истории съм чувала от приятелки! Прав е номер 2, явно си прекалено търпелива и тя ти се е качила на главата. Решила е, че щом поддаваш може да си прави каквото иска! Я един път и изсъскай и я сложе на мястото й! Пишеш, че не се меси така в семействата на другите си деца, ами явно там са и показали до къде може и до къде не, а ти в желанието си да й се харесаш не си сложила никакви граници. Време е да го направиш, пък ако ще и да се цупи известно време. Поне ще започне да те уважава. А иначе, ако искаш да се разсееш гледай филма "Свекървище", препоръчвам го на всичките си приятелки в положение като твоето. Успех! И и покажи, че макар и кротка, не си беззащитна!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: b3134577cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви много за коментарите. Проблемът ми може би е в това че съм прекалено несигурна в себе си- не винаги имам смелоста и незнам дали е правилно това което всъщност трябва да направя.
А относно първия коментар, трябва ли да стоя и да си кротувам и да ходя винаги по всирката на свекърва ми от страх че ще загубя мъжа ми...?

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6712b97499
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Знаеш ли баба ми и дядо ми бяха женени 46 години и от баба си знам едно, обичай другите и ги уважавай, но най-много обичай и уважавай себе си! Да, не е лесно да балансираш между свекърва си, сина си и собствените си желания и никой не казва, че трябва да си груба, но ако наистина обичаш себе си и не искаш да си тровиш нервите години наред, просто е време да се защитиш. Ако въпросната свекърва е поне малко интелигентна дори от намек ще разбере, а ако не кажи и го прав текст с възможно най-спокоен тон, че с мъжът ти не сте деца и няма нужда тя да се меси в абсолютно всичко, но все пак цените опита и и ако имате нужда от съвет, ще и го поискате. Разбираш ли, не е казано да я обиждаш, просто деликатно да я отстраниш. Виж, ако не разбира от дума тогава вече ще трябва да си по-рязка.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c39051bf19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами проблемът е, че мъжът ти не те защитава. Ако той й забрани да ви се бърка, тя няма да го прави.
Моите свекър и свекърва са добри, но понякога в желанието си да ни посъветват, ни се налагат без даже да го съзнават. В такива случаи не споря с тях, нито се карам. Просто като се приберем в къщи, разговарям със съпругът ми и вече, ако за напред нещо се случи, той просто казва - Това си е наше решение и толкова. Дори и да се разсърдят, им минава, защото просто е избегнат скандалът или пренебрежението. Понякога възрастните хора прекаляват, защото се чувстват самотни! :-)
Но е добре от самото начало да беше показала, че няма право никой да ви се меси в брака.
Ж. 19г

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker