Поредният побой... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Поредният побой...
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3648 пъти
Здравейте!! Няма къде другаде да си излея мъката за това ще я споделя с Вас.

Снощи като се прибрах от училище следваше поредния побой над мама от баща ми (който от мн време го нямам вече за такъв). Когато отворих входната врата на апартамента чувах как той я биеше, чувах плесниците, на мама виковете (това не е живот, казвам Ви!!). Аз отидох в другата стая и мама дойде при мен, затвори вратата и той пак влезе и продължи да я бие аз виках, но нямаше какво да направя. Опитах се да я предпазя от следващия удар и той ме почна и мен. Хвана ме за косата, удари ме, и ме хвърли на земята. Души мама, бия с юмруци.

След това я остави за малко и излезе от стаята.
И всичко това става заради майката на баща ми. Тя работи в Италия и като се върне тук започват проблемите. От няколко дни наще не са в добри отношения, тъй като тя му говори невъзможни работи за нас и той после идва и ни бие.

Мама взе на тати телефона и се обади на баба и през сълзи успя да и каже: "Какво толкова му наговори, че ни преби и двете" , това го повтори няколко пъти, нз тя какво е казала. Тати пак влезна в стаята и като чу, че мама и вика започна пак да я бие. Звънна му другия телефон, който беше в другата стая и преди да отиде до там бутна мама и тя си удари кръста на ръба на спалнията. Направо ми припадна в ръцте идваше ми да го убия. Тя не може да говори. ;( Беше просто кошмар.

Сега едвам ходи. Как ще работи просто нз, а не може да си вземе почивен ден. Не може да седи, нищо не може да прави.

Тя остана да спри при мен, но леглото ми е единично и на нея не и беше удобно и мн я болеше кръста. Тя ме помоли да и занеса възглавницата и завивката от там при баща ми. Аз станах и отидох и той ме попита най-спокойно какво става все едно нищо не се е случило. Казах му, че мама идва тук да легне, защото неможе да спи от там (беше към 2 часа) и той ничо не каза. Мама дойде и той като я видя в какво състояние е започна да я жалва. Аз си отидох оттам и го чух да плаче. Но нищо не го оправдава.

Никога няма да забрава тази вечер. И друг път ни е бил не му е за първи път. Никога няма да му простя. Искам само да завърша и да отида да уча някъде (всъщност съм на 16) и да се остановя след време и да си взема майка ми при мен. Тя ми е всичко, страшно много я обичам!!

Това беше моята история. Не очаквам съвети просто трябва да излея някъде всичко. Ако някой иска да драсне някой ред ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 522455ba2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Oт къде си бе момиче кажи ми кой е баща ти да го намерим с моите хора и без да искаме да му одарим и неговия кръст така че да му е нужна количка за да иде до магазина... като чета и чак бяс ме хваща ти нямаш ли приятели да им кажеш кво става у вас и някой да дойде да напраи нещо, нямаш ли чичовци.. батковци или сичко е жени в вашта рода... ако си ми една приятелка в реалния живот баща ти нямаше да е такъв щеше да умекне за бързо... нямам думи кво да кажа... дай някви кординати и да решим проблема :)


Митко 17 години

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: c41b229621
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди в полицията, поговори с някой от твоите учители-класен,училищен психолог, директор. Говори с някои близки роднини или приятели за да те посъветват. Говори и с майка ти и настоявай да се раздели с баща ти. За нищо на света не му позволявайте да се държи така с вас-.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9951bab7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Миличка аз съм минал по същия път. Когато бях доста по-малък от теб и моя "баща" пребиваше по същия начин майка ми. Знам много добре как се чувстваш. Когато бях на 10г. се изнесохме от вкъщи и сега сме при баба и дядо.
Много добре си решила да се махнете от там и да се опитате да забравите всичко.
ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 06a2b279d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва майкати да реши и да се махнете и двете от там.Знам,че не винаги тове е лесно но поговори с нея.Ако ли не,ти не си малка.Всеки батко си има батко.Намери някой който да го смлати и да го предупреди.Може на всички това да е много глупаво,но помага.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: d370fa1758
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Когато двама души се събират в семейство най-малкпото следва да се отделят от родителите си и да им подскажат, че е крайно нежелателно да им се месят по какъвто и да било начин. Разбира се, финансовата независимост е абсолютно задължителна, дори с цената на лишения. В случая баба ти изглежда дава и пари на баща ти и който плаща - той поръчва и музиката. Но що за мухльо е този, който позволява някой да го издържа и да му дава съвети? И що за безмозъчно говедо слуша изкуфялата си майка и пребива жена си, доколкото разбирам - без повод, нали така? Ако сте финансово зависими - лошо. За съжаление много са семействата, които живеят при старите или по друг начин са зависими от тях и конкретен съвет е трудно да се даде, но да продължавате така е абсурдно.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9951bab7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До номер 1:
Какво ще разрешиш бе лайнарче??? Знаеш ли колко ми е писнало от такива като теб. Такива който си мислят че могат всичко а всъщност немогат да си вдигнат и оная работа като хората......

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1fca1629d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №6, това, което пише №1 е плод на възмущението и гнева му срещу комплексирани мъжкари, които си го изкарват на по-слаби, защото пред равностойни не им стиска. Не че и №1 не е малко пресилен в изказването си, ама ти какво предлагаш и от кои си - от тия дето бият жените или от тия дето само критикуват и се крият после? Щото на мен пък от тях ми е писнало!

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 86f2fe0e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №7 ти кво на съдия ли го раздаваш, намерихте си тема и да си чешите езиците, по точно малките гейски пръсчета. Аре толкова за вас. Момичето каза че не ви иска съветите, а просто споделя. Това което се е случило явно не е ежедневие, не че е добре, но понякога стават такива неща. Малката затова си отваряй очите кво гадже ще си избереш.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: a60a19c4f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Е номер 8 пречуква половинката си редовно, друго обяснение нямам!

Случва се, да препечеш пилето, не да пребиеш някого, малоумник такъв! или това си видял у дома и не ти прави впечатление?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9951bab7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче само недей да се страхуваш от сериозни връски завбъдеще. Не всички мъже са такива,да има ги и не са един или двама но има и много свестни. Една приятелка преживя същото като теб след което започна да се стахува да излиза с момчета за да не и се случи същото което се е случвало с майка и. Само трябва да се опитваш да преценяваш човека срещо теб и ако се получи нещо подобно да прекратиш веднага взаимоотношенията си с него. Небива да се оставяш да те мачкат. Има много момчета с които си струва да се срещаш. Не се цели във върха защото от там най-боли. Ти си момиче което заслужава някой мил и нежен човек и съм обеден че ще го срещнеш. Може де не е веднага но все някога ще стане.
Но преди това ти и майкати трябва да се махнете от този човек. Сигурен съм че тя го тарпи само заради теб но незнам дали осъзнава че по този начин те наранява ужасно. Сега неискам да си мислиш че понякакъв нячин си виновна за случващото се. Просто отиди при нея и и кажи че трябва да се махнете от него. Предполагам че все имате някой роднина при който да се настаните. Това е трудна крачка но трябва да я направите. Полицията и други подобни са само временно решение. Понякога след такава намеса става още по-зле.
МИТКО

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1fca1629d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   №8, с такива умници като теб момичето трудно ще намери нещо свястно. "но понякога стават такива неща" - е като стават, само гледай ти да не намериш някоя дето да ти троши кокалите и да ни ревеш тука...по-точно само да споделяш, без да искаш съвет.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2b61233002
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Говори с майка си и й кажи, че ще си по-спокойна,ако тя напусне баща ти, че ще си по-щастлива така, и заради себе си, и заради нея самата. Ако е силна жена, ще направи крачката. Но ако е слаба, и зависима, включително и финансово, тежко ти и горко- майка ти ти става най-големият враг, защото е слабодушна и търпи. На твой гръб... Извинявай, но е така. Имала съм точно такова детство.

И други съвети мога да ти дам, за да принудиш майка си да мисли повече за теб, но не са добри съвети, не са за твоята крехка възраст....Много е виновна майка ти. Докато ти НЕ я упрекнеш, а я съжалваш, тя няма да направи нищо за теб и спокойствието ти. Нищо.УПРЕКНИ Я ЗА УЖАСНОТО СИ ДЕТСТВО. ОТ ТОВА ЩЕ Я ЗАБОЛИ НАЙ-МНОГО. НЕ Я СЪЖАЛЯВАЙ. Така още дълго ще се наложи да живееш в този ад...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 9951bab7e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА С НОМЕР 10 и 12

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2fbdcce4cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На 9. 12. 2009 г. депутатите в Парламента приеха на второ четене промените в Закона за защита срещу домашното насилие. Променено е и името на нормативния акт - от Закон за защита срещу домашното насилие в Закон за защита от домашното насилие.

С промените депутатите решиха за насилие върху дете да се счита и домашното насилие, извършено в негово присъствие. Разширен е и обхватът на закона по отношение на лицата, срещу които може да се търси защита от лица, пострадали от домашно насилие.
С промените се разширява и кръгът на лицата, които имат правото да подават молба за издаване на заповед за защита срещу домашно насилие. В закона се предвижда да не се внася държавна такса за подаване на молба и на жалба срещу заповедта за защита. Заповедта за незабавна защита ще се издава, когато опасността за живота и здравето на пострадалото лице е пряка, непосредствена или последваща.

Извършителят на домашно насилие вече ще се отстранява от съвместно обитаваното жилище със съдействието на полицейските органи от районното полицейско управление по местонахождението на жилището, ако откаже да изпълни доброволно тази мярка, е записано още в законa.

Това е извадка от закона,който действа в момента.Прочети внимателно всичко и се възползвай от правата си-без да коментираш с баща си или майка си.Хората подложени на насилие са склонни да защитават насилника.Довери ми се-адвокат съм и то доста успешен.Желая ти успех-можеш и сама да се справиш!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: b4cdc2abdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   до номер 6 : на 21 сам наште са разведени башта ми е здрав муж около 110 кг преди 3-- години го вкарах вав болницата .. по вина на родителите му работя от малак 16 годишен не сам зел стотинка от маика ми на 18 отидох вав испаниа бачках две години от там вав англиа кадето сам сега и така .. ИЗХОД ИМА този ако го познавам ако сам му сасед не вав болницата вав моргата ште го вкарам наи малкото ште го пребия и ште му чупа джата крака на сол ште хи направя сас траба а рацете му няма да може лажица да даржи ..... заклевам се ! ако АВТОРКАТА даи ми тфои маил или скаип да те намеря няма да разбере даже за какфо става вапрос и ште те моли вода вав болницата да му носиш ТОВА ЗАСЛОЖАВА !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker