Новият ми мъж е правил намеци на дъщеря ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Новият ми мъж е правил намеци на дъщеря ми
преди: 10 години, 5 месеца, прочетена 6018 пъти
На кратко ще ви опиша моето положение. Аз съм 35 годишна жена с дъщеря на13 години и от 8 години съм вдовица. Имам собствен малък бизнес и криво-ляво се оправяме. Животът ни вървеше доста монотонно, до като преди около година и половина, не срещнах едно 21 годишно момче от Египет. То работеше като помощник на строителя който бях наела да разшири помещението на бизнеса ми.

В началото, мислех че възрастовата разлика между нас е прекалено голяма, но М. ме убеди с много ласки и внимание (които не бях изпитвала от много дълго време) че това не е никакъв проблем. Бях много щастлива, зщото от много дълго веме никой не ми беше обръщал такова внимание и просто ме накара да се почувствам отново желана жена. Оженихме се доста набързо след това, най вече за да може той да остане и работи законно в България. Трудно си намираше работа защото няма никакви квалификации, а и на училище е ходил само 3 години. Обратно в Египет е работил за баща си, който е имал две камили и с тях са разкарвали туристите.

Всичко е било добре, докато една вечер баща му не го хванал да прави нещо с една от камилите и го подгонл с един кол из двора да го трепи. М. едва успял да прескочи оградата и да избяга и казва че там повече не може да се прибере. Та в общи приказки това е неговата история. Преди няколко месеца, един мой приятел който има склад му предложи работа като хамалин и новият ми мъж беше ного щастлив, защото най после щеше да има постоянна работа. Аз и дъщеря ми също много се зарадвахме за него и че най после и той ще има малко повече самочувствие.

Всичко излеждаше че вървеше добре, докато преди няклко дни моя приятел (работодателят на М.) ми се обади и ми каза че има пробеми с него. Занасял се и правел намеци на две от момичетата в офиса му. Говорил е с него и в началото е отричал, но след това е обещал че това няма да се повтори и че било просто на шега. Сега му дава последна възможност, но ми го казва на мен това защото знае че имам млада дъщеря и да внимавам. Веднага след като се прибрах говорих с дъщеря ми и като я притиснах малко, ми призна че от известно време новият ми съпруг, не пропусал възможност в мое отсъствие да я докосне и ставал все по дързък.

Не ми е казала за да не се притеснявам, защото няма да позволи нищо да се случи. Целият ми свят се срути в краката ми. Повече не му вярвам и не го искам в живота си. Не бих позволила на никой в тоя свят да нарани дъщеря ми и бих пожертвала всичко за нея. Уредила съм среща с адвокат който ще задвижи нещата, но все пак искам да попитам дали някой тука не знае, той ще има ли право на дял от апартамента ми а също и от бизнеса ми? Много ще съм благодарна за всеки коментар и съвет, защото в момнта съм много объркана и страшно притеснена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 5 месеца
hash: 97b780eede
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Нямa дял от нищо, което си имaлa преди брaкa с него, може дa оспорвa, придобитото по време нa брaкa.
Зaведи детето нa криминaлен психолог, при рaзводa ще използвaш зaключението му( нa психологa) и не сaмо, че нямa дa може нищо дa ти " пипне", a и ще предпaзиш други жени и дъщери.
Бий му шутa веднaгa, дaлеч от детето!
Леле, aз бих му отрязaлa топките нa тоя!!!!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8dce4ae367
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ох, мила! Явно си била много влюбена и изобщо не си забелязала, че този само те е използвал за да си уреди статута. Дано всичко мине добре и успееш да се освободиш от него без проблеми. Не съм адвокат и не знам как стои въпросът с имуществото и с бизнеса, но надявам се нищо не си записала на името и на двама ви, а май имаше нещо за имуществото придобито преди брака и че то си остава лична собстветост, а не е и на двамата. Ама питай адвокат, все пак и се приготви за дълга битка.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 11327f3298
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   ами то сегашните момичета ходят и с по-възрастни мъже...
така че не вярвам твоеот да с е наплашило толкова много..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 73dcb8380c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Признавам си, че прочетох само заглавието, нямам време да чета цялото, защото бързам, но не мога да се стърпя да не коментирам, защото заглавието ме трогна.

Познавам момиче, което от 12 до 16 год. възраст било изнасилвано от втория си баща. Нямаш си на идея каква трагедия е. УМОЛЯВАМ те направи всичко възможно, за да предпазиш дъщеря си, защото ако го допуснеш (недай, Боже), ще съсипеш целия и живот занапред!!!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1e2bd7a517
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Самотата ти е изиграла лоша шега. Той не може да ти вземе нищо, не се притеснявай, но задължително се разведи и подавай жалби срещу него, за да не те тормози след това. Чудя се не ти ли светна червената лампичка като ти каза, че имал отношения с камилата и че иска да се ожени за теб, за да може да пребивава легално тук?

 
  ...


...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 96756b23a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това 21г. хлапе ти е завьртяло главата с една едничка цел-да може законно да остане и живее в БГ. Колко му е да завьрти главата на една наивна вдовица отдавна невидяла мьжка ласка-малко сладки приказки колко е красива, желана и други ала-бала и работата му е готова. И бьрза да се жени човека... Арабска му работа.
И това с камилата... Наистина ли ти го разказа?

Иначе по закон няма право на нищо, което е твое притежание преди брака ви. И това с криминалния психолог е добра идея.

То сега с тия нелегални емигранти все повече кандидати за женитба ще има. Сигурно ще има и подведени изльгани жени, които не познават манталитета на арабите колко са подли и льжливи....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1d09341a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аааа, не! Не мога да повярвам, че си на 35!!! Абе, жена, ти прочете ли КАКВО си написала!??? Как може да се омъжиш за някой, който:
" Оженихме се доста набързо след това, най вече за да може той да остане и работи законно в България. Трудно си намираше работа защото няма никакви квалификации, а и на училище е ходил само 3 години. Обратно в Египет е работил за баща си, който е имал две камили и с тях са разкарвали туристите.

Всичко е било добре, докато една вечер баща му не го хванал да прави нещо с една от камилите и го подгонл с един кол из двора да го трепи. М. едва успял да прескочи оградата и да избяга и казва че там повече не може да се прибере. Та в общи приказки това е неговата история. "

Ако толкова ти е липсвал секс и/или мъжко внимание, да си беше намерила някой за секс, или с този да е било, но да се ОМЪЖИШ за такъв човек, умът ми не го ПОБИРА!??? <ококорено смайли>
Ж 39

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c1be367bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ох, не мога да повярвам, че се вързахте на тази история. Много добре написана, но там това, което го е правил с камилата ми дойде малко в повече...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: b58b0f8161
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жени като се жените повторно и особено ако имате дъщери, мамка му, не ви ли минават такива мисли, че може да се случи нещо такова, за него тя не му е роднина и колко му трябват да го ударят хормоните в главата, поддържайте си сексуални връзки ама не се женете за тях!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: ee257157c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката

Зная че някои хора ще ме обвинят че съм била лекомислена и съм постъпила много глупаво като съм се хванала на тази въдица. Много са прави, защото самата аз го виждам и осъзнавам сега. Лесно е да се съди от страни, и още не мога да си го обясня как стана, но още когато за първи път видях големите му тъмно кафяви очи, нещо стана в мене и коленете ми буквално омекнаха. Направо бях като омагьосана. Никога преди, такова нещо не ми се беше случвало и предпоагам заради това, нещата помежду ни се развиха толкова бързо. Осъзнавах че културните разлики между нас са много големи и винаги се опитвах да му вляза в полжение, за каквото и да е било. Бях готова да направя всякакви компромиси и сигурно заради това, когато ми каза това за камилата, въпреки че ме шокира, се опитах да го разбера. Каза ми, че много момчета го правят това там и той просто е искал да пробва, но баща му го е хванал още с първия път и че след това се е чувствал отвратен от себе си. Обясни ми че тези неща стават при тях, защото ако момичето не е девствено когато се ожени, мъжът и може да я върне обратно на баща и, и заради позора който това ще донесе на семейството, живот за нея повече няма. Не си мислете че го приех много леко, но на края си казах че в края на краищата това са културните разлики и че това там е нормално. Единственото нещо което можех да направя, е да му обясня, че тука такова нещо не само е срамно, но е и посъдимо.

От вчера, той повече не живее при нас, а на квартира която предварително му намерих за да не е на улицата. Когато му казах че зная какво е правил и искам развод, не го прие никак добре и се развика като луд. Нарече ме какво ли не, заплаши ме, напсува ме на български и просто ми показа другото си лице, което меко казано, никак не беше хубаво. Ако не бях послушала съвета на адвоката си и не бях наела двама здравеняци от охраната, сигурна съм че щях да изям и един хубав бой. Предполагам че въпреки заплахите му, няма да посмее да направи нищо, защото е страхлив, а и двамата мъжаги му обясниха какво ще му се случи ако се опита да ни притеснява.
На кратко, това е всичко.

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 14951886eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Рaдвaм се, че си го рaзкaрaлa, зaрaди теб, но и зaрaди мaлкaтa нaй- вече.
Женa си нa 35 г. и си имaш бизнес, тоест aпетитнa хaпкa, имaй винaги товa нaум! Някой горе ти беше дaл съвет дa си имaш връзките, но дa не се жениш( зa дa предпaзиш детето си)
Зa съжaление мисля, че е прaв в този случaй е било товa момче, но не е тaйнa, че в Бългaрия педофилиятa се приемa кaто " криворaзбрaно", дори тук четох от някaкъв нa среднa възрaст: и кaкво кaто е непълнолетнa, с нея се обичaме"
Aпетитнa хaпкa си, но явно и нaивнa, леснa жертвa, некa друг път този твой приятел дa " тествa" по мъжки, не рaзбирa се, дa доминирa нaд животa и изборa ти, но можеш дa му се довериш зa мнение поне.
Следвaщите дни, докaто си сигурнa, посрещaй и изпрaщaй мaлкaтa нa училище.
Успех нaтaтък и весели прaзници!

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0e4233b8fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аз не те съдя, аз ти се чудя! Ясно е, че ти е трябвал мъж, но защо си се омъжила за него! Да си беше живяла без брак, сега нямаше да ги имаш тези главоболия!
Ж39

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8ead01b5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Дали камила или дъщеря ти - за него явно е все тая :) Само дето ти не си тръгнала с кол да го трепИш...

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 6a5488bf2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Виж авторке в арабския свят не е нормално да ходиш при камилата, ако беше нормално баща му нямаше да го гони, а да го научи да ходи при камила, преди да е женен.
Разликите с арабския свят ги търси пак в твоята тема. Арабите възпитани по техния начин на живот, смятат всички европейки за курви, щом си лягат с мъже без брак. За него и колежките му са курви и дъщеря ти също е малка ***** само защото е възпитавана по европейски. Знам че дъщеря ти е на 13, но за него е без значение дали тя е девствена важно е че тя е възпитана по европейски и би се дала, след време, преди брака.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2d0f2ab116
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   -Име?
-Абдул Сарафи-
-Секс?
- Три пъти на седмица-
-Не, не... мъж - жена?
Мъж, жена, понякога и камила-

ХА ХА ХА, вие жените сами си го търсите, че покай вас и децата ви загазват!!! Мислите с оная си работа и не мислите за последствията.
Не случайно са казали;
-Вълкът козината си мени, но нрава си никога-

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 2d0f2ab116
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Но15
Може това да е била любимата камила и на баща му и просто е бил много ревнив и за това го е подгонил с кола да го трепе.

Знаеш ли как наричат арабин с шест камили?
- Сутеньор -

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 1ac4a01f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Къде ги намирате тези араби, египтяни, и отрепки като тоя, изолирани от света, не знам.... Не искам и да знам. За жалост това не е нито първата, нито ще е последната история за нещастна майка/жена, излъгана или пребита от някой циганин :(

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 9e26ef1902
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Когато работих в Германия, се сприятелих с един колега - арабин. От него зная, че това за камилите е вярно. Това че момичетата, когато се женят, трябва да са девствени, също е вярно. Въпреки това, много от тях го правят, но само анално, за да са честни за първата брачна нощ. Тъй като те нямат контакт с други мъже, освен с най близки роднини(братя, братовчеди), го правят с тях и то както казах, само от зад. Каза ми за една около 50 годишна вдовица там, която уж тайно е започнала да прави редовно секс с племенника си и един негов приятел, но един ден са ги ханали. Нея са я вързали в центра на селото и хората са хвърляли камъни по нея, до като я убили. Такъв е живота там, защото законите и обичаите им са такива.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 85614c96ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Загубените жени още не могат да проумеят че арабите и негрите са съвсем друга порода хора. Не случйно хората които са си имали работа с тях ги държат на разстояние и се пазят от въпросните господа. Въпреки всички тези истории които напоследък непрекъснато излизат на бял свят, някои жени все още си мислят че ще могат да ги превъзпитат и да ги ревърнат в нормални хора - колко са наивни само. След това започват да пищят и да е чудят защо децата им хапят другите в детските градини и училищата. Мисля че тва е просто натуралния им инстинкт.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 23211aa3e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Ама ти си много наивна! Тоя се е оженил за теб само за да вземе българско гражданство и да си отвори пътя към Европа. Със същия хъс е щял да се ожени и за някоя 90-годишна бабичка, само и само да додрапа до гражданство в ЕС. Те затова масово арабите налитат да се женят за българки. После ги зарязват най-много до 1 година и заминават за Германия и Франция.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: faecdb7fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   От къде ги намирате тези откачени камилари? ! За тях всички бели жени са курви и от малки са възпитани, че те са нищо и трябва да ги третира като робини. Не можахте ли да проумеете че в мюсюлманската култура жената е абсолютна нула, без всякакви права на избор и мнение и е създадена единствено за удоволствие на мъжа. Прочетете курана и ще останете шокирани. Още не мога да разбера, как една жена, която има избор в живота, ще се набута в мюсюлмански брак доброволно и ще избере пътя на робския живот. Когато те влизат в такава връзка, изобщо не мислят. Предполагат че резака е нормален човек, защото преди сватбата се е държал като такъв. Едва след това, когато хлопне мандалото и той си покаже истинското лице, дори и най тъпите патки разбират че са биле хванати в капан. Авторката е имала щастието че това се е случило в България. Ако я беше подмамил и закарал в родината си, тогава мърдане няма и по всяка вероятност дъщеря и щеше да му стане втора жена. Извадила е голям късмет че това не се е случило, защото много малко жени са успяли да избягат от там.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 60ccd97bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Разкарай го.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker