Защо само ми се бърка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо само ми се бърка?
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 3731 пъти
НЕ ГО НАМИРАМ ЗА НОРМАЛНО. ИМАМ СИ ПРИЯТЕЛ. СЛУЧВА СЕ ДА СЕ КАРАМЕ ЗА ДРЕБОЛИИ. МАЛКИ СПОРОВЕ. На всеки се случва! Майка ми не схваща, че вече съм на 21 и само ме следи, все пита къде ходя, кога ще си дойда, какво ще прав, с кой съм била, постоянно следи отношенията ми с приятеля ми, бърка си в нашите неща, и ако случайно спорим за неща тя се намесва и едва ли не ме кара да го зарежа и го обижда, чее глупав!!!!!! Много ме дразни!!!!! Това са си наши неща! Безобидни, всеки спори понякога!!!! Писна ми не издържам вечееее!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 2b7b0fcfb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мацка същата работа е при мен.Само че съм момче на 19 :)
Досажда ми, само бучи и често се караме.Понякога я докарвам да ми реве, ама така и се пада като само ми кисне на главата.
Игнориране му е майката! :)

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 36283ab33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами нормално е да не искаш да ти се меси в живота.Хващаш се да раотиш и излизаш на квартира.Докато не поемеш цялата отговорност за твоя живот , няма да имаш свободата за която се бориш

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: e527df40aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Докато си финансово и жилищно зависима, все така ще е.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b87978325a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като станете родители тогава чак щеги разбирате сега и кой каквото да ви каже вие си знаете вашта,де да имах и аз една такава майка да ми виси на главата ,да се притеснява за мене,да мисли за мене даме защитава,ама я нямам.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 156a8a9cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз съм на 33, а още ми се бъркат. Понеже се хванах на нископлатена работа и не успях да се омъжа, все още живея при родителите си. Искам да ти кажа, че и на 50 да станеш, ако я научиш да ти се бърка, все ше ти се бърка. Докато не се махнеш от там, все ще е така.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: e30cbb499b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 1 браво на теб човече!Сериозна говоря.Евала.Всеки да си знае мястото и да си гледа живота.Ако знаеш как ме вбесяват нашите понякога.Мислят ме за олигофрен, а незнам защо.Те са толкова тесногръди и разсъждаващи по ,,комунистически".В смисъл ами какво ще кажат хората, ами комшиите?А сме заобиколени от тъпаци и завистливци.Немога да разбера хора на по 50 години как са с толкова изсушени мозъци.

Явно трябва да се оженя и да се махам от там и да си живея сладко, с някое свястно момиче.Тъпото, е че заради тея кретени и приятелка нямам от много, много време, а съм почти на 27.Абе като се замисля мразя ги тия глупаци, пък о хубаво и свястно момиче едва ли ще намеря.Ама за теб надежда има кефя ти се.Продължавай все така да си силен!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 50a6ddb47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз лично мисля че маи всички маики са такива
спокоино но не позволяваи все пак такова отношение към гаджето ти не е честно спрямо него пък и всичко си има граници
Живи и здрави

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 27e8a4a822
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абе хора,ако знаете когато ги няма и няма кой да ви се бърка как ще ви се ще да ви се бърка някой... При авторката границата е леко прекрачена,след като майката се бърка във взаимоотношенията ? с приятеля ?,ако го прави пред него разбира се. Аз не съм вкъщи,от 5 години..с майка ми се чуваме редовно,първо беше веднъж на седмицата,а сега е всеки ден,почти. Когато се прибера вкъщи и изляза,винаги и се обаждам когато се прибера,а акогато не съм вкъяи ? оставям бележка къде съм,с кого съм и кога се прибирам. Родителите ми са найьблизките хора на света,никога няма да имам по-близки от тях,като изключим моите деца.

Сега съм сигурна,че някой от вас ще кажат,че съм мамино дете,ами малко трудно след като живея сама на 2500 км от дома и се грижа сама за себе си... но както и да е,всеки има право да мисли акквото си иска,аз не искам и няма да обеждавам никого в противното... това е

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 7eaebd082f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И на мен майка ми , баба ми и дядо ми ми се бъркат в нещата ... е аз се пак сам на 14 ама дразня се просто... слава бого баща ми не ми се бърка толкова много той е свестен човек май той е най свесния от семейството ... когато бях още в България като излизах с приятели дядо ми само чакаше да излезна навън и да тръгна към центъра и излиза след мен с колелото му ... а ако не е той ще е баба като се прибера и се почваше каде ходиш с кой беше какво правеше лелеее майкоооо направо ужас .. а като не им кажа като се прибере мама и кажат на нея и тогава става шок и ужас ... сега като сам в чужбина баба и дядо ги няма тук в чужбина те са си в БГ .... но не си представям какво ще стане лятото като си ида в БГ и мама и тате останат тука в чужбина ..... но да се върнем на темата ти трябва да цениш това че майка ти ти се бъка .. ноооо... сподели с нея че не ти е приятно и я помоли да се здържа малко ...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 156a8a9cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам да ви кажа, че брат ми, който е на 26 се изнесе преди месец от нас, защото майка ми и баба ми много му се бъркаха и беше голям тормоз. Е няма оправия!!!! Сега му зжънят по телефона, майка ми му се сърди, баба ми му реве, че е зле и ще умира и той се видя в чудо и се пробра. Аз ще разкажа по-подробно тази история на друго място, но искам да ви кажа, че изнасянето от вкъщи не е решение. Поне при нас. Все ще намерят начин да се бъркат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker