Моят мъж не иска второ дете и не казва причината - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моят мъж не иска второ дете и не казва причината
преди: 14 години, 5 месеца, прочетена 7269 пъти
Здравейте,

Има подобни теми, но прости искам да споделя, за да ми олекне малко. Моят мъж не иска второ дете и не ми дава отговор. Първо беше, защото има време, а после, че не иска. Миналата година каза първо, че категорично не иска второ дете. Аз се разстоих разбира се и той ме гушна и каза да не мисля за глупости... Не знам какво да мисля, не съм пълноценна в момента...

Благодаря.

Аз

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1f5c28c732
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Това е някакъв вид егоизъм. Явно не желае да поема повече отговорности, да се натоврва финансово и т.н., с една дума- да си нарушава спокойствието.
Вярно е,че много семейства имат в днешно време по 1 дете ( например при мен), но това не винаги е поради липса на желание. В повечето случаи се дължи на някакви проблеми от финансов или жилищен характер. Но ако ти нямаш такива притеснения, е добре да имате друго дете. Това е голяма радост в къщата, детето ви няма да расте само.

А и, макар да не ми се иска да го казвам, всичко става в тоя живот- всеки божи ден загиват млади хора, катастрофи отнемат хиляди млади живота...
Каква гаранция дава животът на семействата с едно дете?Че е недосегаемо ли? Няма такава... Молим се Бог да ги пази. Аз исках друго дете, но имаше десетки причини да не стане това, куп битови проблеми... А желание имах... Вижте кои имат по 2 деца- уредени жилищно от родителите млади семейства. Колко семейства на квартира могат да си позволят 2-ро дете?

Говорете със съпруга си много сериозно. Само това е начинът, а най-важното е,че искате да имате дете. Какво по хубвао от това>

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: aace92a0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Има много вероятни причини. Ако отглеждането на първото е било трудно, без помощ от родители, което ви е ограничило откъм контакти, свободно време и т.н. Едва чакат детето да порасне, за да се почувстват отново свободни. Някои мъже смятат, че са си изпълнили плана, като са създали едно и не искат повече. Други осъзнават, че повече деца носят и повече отговорности и се страхуват от това. Знам, че звучи егоистично, но наистина мислят така. Поради тези причини и ние имаме едно, макар че и аз като теб исках и искам второ.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: b0db666158
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Щом е толкова категоричен, значи наистина има причина и тя може да е напълно основателна. Според мен не отказът му за второ дете е големия ви проблем сега, а липсата на диалог. Трябва да намериш начин да го предразположиш да споделя. И ако успееш, може да обсъдите мотивите му, и евентуално да промениш решението му.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 77451e0c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря. Относно коментара за водене на диалог помежду ни, това го има. Ние си говорим за различни неща, за работа, за това къде може да отидем, какво можем да променим у дома и т.н. Но за дете не иска да говори. Не съм се отказала, просто в момента ми тежи. Колкото и да не искам да вярвам, може би наистина иска спокойствие и не иска повече отговорности. Устроени сме и това не е причина. Надявам се и чакам.

 
  ...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 1d04685513
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 1съм....Не искам да ти тълпявам неща, които може би нямат нищо общо с истината, но ти си длъжна да провериш и дали няма друга жена в живота му.
Това може да е една от възможните причини да не иска друго дете.

 
  ...


...
преди: 14 години, 5 месеца
hash: 77451e0c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако беше причина друга жена, едва ли щеше да се прибира и да ме кара да се чуствам като принцеса...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1b252bae5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами дано да си принцеса, но някак картинката, която описваш не е точно такава.
И не забравяй- много мъже играят театър пред омръзналите им съпруги (подаръци, цветя, ....) за да не ги заподозрат в нищо, а всъщност си разиграват коня зад гърба им.

Какво ще каже на любовницата, как е направил това дете, като я уверява, че от години не спи с жена си....То смешно....
Ако обаче ти е по-лесно да си затваряш очите. Ок, стискай ги, не боли....
И все пак- ДАНО не това е причината. Но някак лиспата на обяснение ме навежда на тази мисъл.....

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 77451e0c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Да, и аз се не виждам причината. Не може да правим секс почти всеки ден и това да му доставя видимо удоволствие, а не да е просто чукане... Да прави секс с мен, иска екстравагантни неща в секса и това и на мен ми харесва, но понякога си има и пасивни моменти..., това не му харесва.

 
  ...
преди: 14 години, 28 дни
hash: 24d7ae6071
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Бе за какво ти е второ дете? Не се самонавивай. Ще си пер пъти по-зависима и несвободна. Я си живей жвота и не се вкарвай в глупави рамки!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2b8f01dc25
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Браво на номер 9

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 5f4f5ea4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Баща ми беше същият. Аз много исках сестричка, майка ми много искаше второ дете...един ден го попитах ""защо" и той ми отговори "просто защото те обичам страшбо много и не искам да т деля с никоги другиго""......

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a5e42d8db7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   стига сте вкарвали бръмбъри в главата на жената! Вие с вашите мъже-неверници в такъв филм сте се вкарали, че вече под кол и въже ги търсите и сте готови да натрапите налудничевите си идеи на всяка жена, която има някакъв проблем с партнъора си! Само гледате да създадете проблеми на хората!
Конкретно до авторката - спокойно! Мъжете мислят различно от нас. Говори с него, вероятно се е почувствал пренебрегнат при предишното ти раждане. Ние носим 9 м. децата си, после държим в ръцете си бебчето, плодът на нашата любов и често забравяме партнъорите си в резултат на свръхинстинктите си. Поговори с него, дали се чувства пренебрегнат, дали си се променила след раждането и си станала мамче... има книги по темата - това е проблем на много двойки. Ако например пред детето ти наричаш мъжа си не по име, а като „тати„, а той казва „отиди при мама, мама това и онова„, значи сте типичен пример.
Ако сте материално добре, значи причината е именно там - той не иска отново да се конкурира с бебе (като знае, че ще загуби), не иска цялата суетня около бебето - роднини, бебешки партита, кръщанета. Ако детето ви е трудно, не иска и да има още занимаване вкъщи... може да има и тежка работа и просто да има нужда от спокойствие
Просто ние отговор не може да ти дадем! Говори с него съвсем спокойно! ! !
Едно мога само категорично да кажа - ЧОВЕКЪТ СИ НЯМА ЛЮБОВНИЦА! ! !
Успех

Мари

до номер 9 - решението за дете е лично и много съкровенно. Много подигравателно ми звучи коментарът ви. Съжалявам, но според мен родителите са достойни за УВАЖЕНИЕ, НЕ ЗА ПОДИГРАВКА!!! Нека всеки сам си решава, но нека да признаем труда и лишенията на родителите, защото точно децата им са и нашето бъдеще! (аз самата не съм родител)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ed7980c14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Никога не бих искала да имам повече от едно дете, дори да имам възможност. И едно раждане ще ми е пре-достатъчно. Представям си, като виждам тук какво се говори, какво ще се говори за мен. Може просто мъжът да не иска.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2011dbef30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И моя мъж не искаше 2-ро цели 10 г. Винаги си измисляше причини, после някак си се нави и сега иска 3-то:)Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0ab5b2686a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   за съжаление и моя мъж не иска 2ро дете и причините са "вече не ми обръщаш толкова внимание "и парите разбира се после училище университети говорим за напред ама то бързо си идва и в тоя пусти живот е доста сложно. споко мила и аз като теб искам много още едно маниче, но.... да се надяваме. а до изневярата повярвай ми не мисля че ти изневерява ако не искаше да спио с теб да но за дте СМЕШНО Е той си те обича и не иска да те дели вече а не смее да си признае
RADOSTINA

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker