Брат ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Брат ми
преди: 14 години, 4 месеца, прочетена 5003 пъти
С брат ми понякога се разбираме, но понякога ми иде да му разбия тъпата мутра.Последно вчера ме ядоса ама якооо!По голяма свиня ако има от него като пиине ако има си режа тиквата.Просто такъв болук става(не, че като не пие е мн. свестен ама пак по-се понася), че само търси с, с кой да се заяжда.Като има някакъв повод да се съберем семейството и роднините всичко се разваля заради него.Последния път се скара с мен, с майка, с дядо, с баща ми...абе ужас.Дятката на 83години рева като дете.Чичо като видя на къде отиват нещата си тръгна рано, рано.Абе трагедия провали празника.
Като се напие задължително се качва в колата и кара като ненормален.Полицията никога не го е спирала обаче.

Пък е толкова завистлив, че няма какво да говоря ама ще опиша накратко.Винаги ми е завиждал за пари.Като бяхме малки и си изхарчеше парите от нова година дадени ни от близки и познати на семейството изкаше половината от моите и заплашваше, че ще каже някоя лъжа на баща ми и аз какво да правя...Страх ме беше от нашите защото все ми викаха и абсолютно всеки ден ядех поне по шамар от тях.Веднъж баща ми ме наби защото имах 5, а не 6 на класното по математика.Та смятаите за какво става въпрос.Тормозеха ме за абсолютно всякакви дивотии.Е с на брат ми нищо не му направиха като в 7-ми клас имаше 32 двоики през годината.Може би тук е момента да кажа, че аз съм 3 години по-голям и може би защото е по-малък отношението към него беше друго.

Да се върнем на парите.Много пъти освен с изнудване е и крадял пари от мен.Най-често по 10-20лв. един път 64лв. наведнъж.Тогава обаче намерих къде ги беше скрил и си ги взех.Открадна и продаде подарената ми за бала от кръстник ми златна гривна.Парите профука по една дърта к...рва да я води по кръчмите.То точно заради нея толкова ме е крал, че не е истина просто.По едно време взимаше двойно по-висока заплата от мен обаче я изхарчваше за споменатата вече 12 години по-голяма от него и с две деца градска парантия.Съответно крадеше от мен доста често.Даже беше разбил касата на баща ми и беше свил 150лв.Баба и дядо му бяха подарили един златен пръстен ма тъпака и него продаде.И от тях беше откраднал 200лв.На всичкото отгоре сметките за мобилния му баха астрономически и нашие му ги плащаха.Имаше и много заеми от приятели.Опитваше се и да си присвоява мои дрехи(на години е по-малък ама на размери е колкото мен).

Последно време не се вижда с дъртата к..рва и се е пооправил.Най-много се раздвам, че вече не краде.
Обаче на моменти толкова ме вбесява, защото е супер тъп, че ми иде да го удрям, да го удрям...Вчера примерно беше пиинал(като види алкохол и мезета и като невиждал става, дай му само кръчми) и нещо почна да се отваря та ми се прииска да го измеля с едно дърво в главата.Даже тренирам освен за здраве и някой, път ако стигнем до сериозен бой да го подредя както му се пада.
И ТАКА БРАТ МИ Е ЕДНА СВИНЯ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6341d576ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами трябвало е още от малък да му вземеш страха,вае пак си по-голям...Ама още не е късно де,тренирай си, че не се знае, може уменията да ти послужат, това ,че ти е брат не би трябвало да те спира да го натупаш, особено ако обижда роднините или теб...

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c185f33c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Брат брата не храни, но тежко му, който го няма. Иначе казано животът ще ви раздели, всеки ще живее своя си, но е добре да знаеш, че в труден момент имаш близък, към когото да се обърнеш, колкото и да сте различни и колкото и неприятности да е имало помежду ви.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 161541c1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Наистина кофти, дано се оправят нещата. Причините за държанието му може да са различни. Вина за това може да има и в семейството и извън него. По-лошото е, че всички страдат от поведението му. Не те съветвам да натрупваш обаче в себе си омраза и агресия, това ще навреди на теб самия. Макар, че наистина заслужава един стабилен бой, но едва ли това вече ще помогне. Дано си мисля да открие сам, че греши, че трябва да настъпи промяна в него, та дори и музата за това да е една красива любов например.Дано все пак да не е толкова лош колкото на теб ти се вижда. За всяко нещо си има причина. Бъди силен и смел и най-вече добър! Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 32328d9833
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора. Номер 1 изках много пъти да му покажа как стоят нещата като бяхме малки, но родителите ми все казваха:
-Не пипай детето!!
Понякога се кефя, че им се качи на главата и ги прави луди вече, защото те пък мен ме смазаха психически.

Последно време се разбираме що годе.Оная парясница обаче много му е повлияла.Понякога такава злоба има към семейството си, че нещата благодарение, на това, аз се сдържам не стигат до юмруци.Все по-често обаче като пиине започва да посяга пръв и да се отваря без причина.Оная маймуна много го е озлобила.Тя е такава гад, че .....Имаше яйца по колата си.Ама не строшени, а цели.Четох, че се правят магии с яйца.Не, че вярвам де просто изкам да покажа колко гнусна гадина е тая използвачка.Мисля си, че я е яд, че най-после я заряза и сега няма кой да хвърля хиляди за да и купува това онова(пералня, печка,хладилник,шкафове,дрехи и всеки ден по кръчми да я води).Пък тя е проста сервитьорка и няма от къде да взима толкова пари и сега сигурно се къса от яд.

Доволен съм, че поне не краде вече.Проблема със злобата обаче си остава ако се стигне някога до бой, ще трябва стабилно да го наплаша, естествено ако той не ме натупа де, пък аз никога не съм бил такъв.Ама ако се наложи ще дам всичко от себе си за да победя, че иначе после лошо.Ще знае, че няма, кой да го спре и другите от семейството ще пострадат.Щом се кани да бие дядо, който е на 83г представете си за какво става въпрос.Абе страшна работа, имам порезни рани от него и това като бяхме деца сега незнам какво може да направи.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 6c9153a198
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Порезни рани?????? ех....моя пък метна нож по мен та ми се заби в кракЪ и все още ми е парализиран палеца на левия крак, ама брат ми е, нищо не мога да му кажа.


(Рашид)

 
  ...


...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f693f39175
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз имам сходен проблем с моя брат. Аз съм по-голяма с 8 години. Брат ми е толкова вързан, нищо не умее,тъп, но на тате и на мама синчето.Прави ги луди наще и те пак за него реват.Мога много да пиша, но няма смисъл. каквото и да правиш ти няма да го промениш, само ако се появи някоя по свестна жена.Моя брат е същия глупак, хване се с една лигла, прави го на маимуна и тои не вижда по далече от нея...Просто си кажи-"Една кръв сме, той ми е най близкия човек и все пак ми е брат, тъп, пияница, но ми е брат...."Не му се ядосвай ако можеш. Те и ваще го виждат какъв е и сигурно страдат, ама нали е дете. Родителите страдат за по неуспялото дете, а другото сякъш не го мислят толкова, защото не им създава проблеми...такава ни е съдбата по един брат несретник, ама брат,,,,,

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 32328d9833
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пак съм автора:5 да порезни ама като бяхме малки.На мен в крака ми заби ножица не нож.От нож имам два белега на ръцете единия е на лакъта.Замалко да ми резне едно сухожилие - тогава бая ме хвана шубето да не ми се прецака нещо ръката.Абе тогава наще бая го отупаха де, ама така му се пада.

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 1d6672bd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мойта раота почти същата...Начи и аз имам такава свиня у нас, така наречения брат.Много ме натвари един път (по подобни причини кат на автора).Аз щот тренирам карате и преди бокс му забих 2 крушета в лицето и вече кат минава покрай мен е кат насран заек се едно са му вадили куршум от гъза.Не ми прай мизерии вече ...

(от Теди)
P.S Брат ми е с две години по-голям. Той е на 17.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker