Искам бебе - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам бебе
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 1975 пъти
Здравейте, като за начало. Пиша тук с надежда да получа някакъв съвет или по-различно от моето виждане по въпроса. С приятелят ми живеем заедно от 3 години, като преди това бяхме и близо 2 г. гаджета. От известно време насам много искам да говоря с него на тази тема.. искам бебенце, но досега ме беше страх, може би от отговора му. Преди сме говорили и тогава той ми отговори, че и той искал, но не му е сега времето, на което аз замълчах, защото точно тогава пък имахме адски много проблеми.. с жилището ни, с родителите му.. имаше по какво да се работи и го подкрепих, не съм му казала искам го сега, веднага. Тази вечер вече се престраших пак да повдигна въпроса, понеже гледах снимки на приятели с деца и ми стана много мъчно и някак си... знаете какво е чувството, когато искаш нещо с цялото си сърце, постоянно е в ума ти и сълзите напират в очите... Мъжо забеляза, че не съм аз.. и ме попита какво има, след известно време мълчание и обмисляне как да подходя му казах, че искам да имаме дете, а той не ми помага като не ми казва какво мисли по въпроса и всичко приключи там. Той замина на служебна среща, а аз си останах сама вкъщи с моите си мисли... Дайте съвет как да постъпя? Какво да мисля? Какво бъркам? Не искам да го плаша, но имам право да знам какво мисли по този важен за мен въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: f3b64cf9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   дай му малко време да свикне с мисълта.. уверявам те че съвсем скоро вече ще го правите това бебче.. не се турмози за глупости..

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7a708e9322
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно се притеснява да говори за това, но при всички случаи щом го наричаш "мъжо" може би сте женени и не би трябвало да сте го направили ако не иска да има деца от теб. Трябва да се престрашиш и да настояваш да проведете този разговор. Имаш правото да знаеш, най - малкото защото всяка жена заслужава да има шанс за бебе и щом го искаш трябва да го имаш.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: cebe6a4d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо имате ли самостоятелно жилище и добри финанси за да го отгледате? Второ на колко години сте?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: db8b9092da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пробвай да му кажеш,че си бременна виж как ще реагира....не знам дали е добра идея...Говорете,изяснете се ,трябва да те разбере...успех..

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d5ee911267
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това ли само остана?Само това ли е единственото нещо,чрез което смяташ,че ще си полезна на обществото и хората?Защо си мислете,че с дете всичко ще тръгне по мед и масло?Виж,аз не те съдя,но винаги съм смятал,че имането или не на дете е идея,цялостно осмислен процес в контекста на Вселената,а не на реализацията или изтъкването на собственото его.Или пък недай си Боже да е плод на подражание на околните.Или пък да го имаме ей така,за да опитаме.
Повечето велики личности,полезни за обществото и значими в еволюционен план не са имали деца.Това никак не ги прави по-малко полезни,нали така?Даже напротив.И колкото човек е по-слаб или страхлив и не е наясно с мястото си и предназначението си в света,толкова по-неистово се стреми към размножение.
Зная,че сега ще получа планина от хули,но това само ще затвърди убеждението ми,че съм напълно прав.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4d6a6ccdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Моят съвет- не го прави. Ще го родиш и мъжа ти ще те зароби да си стоиш сама вкъщи да го гледаш, а той ще си гледа кефа. В момента съм така, обаче не аз исках бебето, а мъжът ми. А то каква била работата. Не жената връзва мъжа с бебето, а обратното. Запомни го.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3fb6866f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами как да му кажеш...Kато си легнете вечерта му кажи какво те вълнува и какво искаш и той ще видиш и той какво мисли по въпроса.3г заедно не са малко време ....И на човек може би е времето да вземе тoва решение.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3d41d9e970
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на всички. В отговор на въпросите ви, да имаме жилище, в което си живеем самостоятелно и имаме възможност да се грижим и за бебе. Аз не искам да стане на всяка цена, веднага. 5. Не, не е останало само това, но не виждам нищо ненормално в това, когато обичаш някого да искаш да създадеш поколение с този човек. И да, прав си... може да им много велики хора, които не са имали деца, но за мен не е така, аз не бих се лишила от тази радост

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0f7a4c613e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Може да има заболяване и да не иска да говори за това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker